Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım gecen aydan kalan yumurta olmazki inşaallah kaliteli çıkar sen yine akşam degerlendirseydin bide amh baktırdınmı canım
dün akşam değerlendrdim bence doktorda şaşırdı yumurtayı görünce :) amh geçen sene 0.83 çıkmıştı geçen seneki doktorda şuanki doktorda direk tüp bebek demediler ama şuanki doktorun dediği bu yaşta bu amh normal yaştan dolayı yumurtalar kalitesiz olabilir demişti bakalım hayırlısı

dün akşam değerlendrdim bence doktorda şaşırdı yumurtayı görünce :) amh geçen sene 0.83 çıkmıştı geçen seneki doktorda şuanki doktorda direk tüp bebek demediler ama şuanki doktorun dediği bu yaşta bu amh normal yaştan dolayı yumurtalar kalitesiz olabilir demişti bakalım hayırlısı
ben devlete gittim amh 1.26 çıktı ya bana direk tüp bebek yaptır dedi çok üzüldüm sonra araştırdım aslında degerim yaşıma(36) göre normalmış bazı dr resmen başından savmak için yapıyor bunu ama degerim sınırda heralde yumurtalarım kaliteli olmadıgı için belkide olmuyordur bende beslenmemi değiştirdim bu ay her sabah sahurda yumurta haşlayıp yıyorum bol yeşillik bunlar cok faydalıymış bakalım inş faydasını görürüz

ben devlete gittim amh 1.26 çıktı ya bana direk tüp bebek yaptır dedi çok üzüldüm sonra araştırdım aslında degerim yaşıma(36) göre normalmış bazı dr resmen başından savmak için yapıyor bunu ama degerim sınırda heralde yumurtalarım kaliteli olmadıgı için belkide olmuyordur bende beslenmemi değiştirdim bu ay her sabah sahurda yumurta haşlayıp yıyorum bol yeşillik bunlar cok faydalıymış bakalım inş faydasını görürüz
1.26 bilmiorum ama gayet normal bence yaşa göre tabiki yaşın etkisi var biyolojik yaş diye bir gerçek var bende polipte varda büyük ihtimal onları aldırcam onlarda engel olabilir dedi doktor yumurtalarda da olabilir elimizden gelen gayreti göstericez sağlıklı beslenme spor takviyeler gerisi takdir

Adetin ilk günlerinde bakılan FSH 10 un altındaysa normal kabul edilir ama normalde 5 10 arası ideal değer
Bide doktorum 8 9 10 yuksek degerler yumurtalik rezervi kotulesmeye gider adim adim dedi canim sordum ozellikle bilmeyenlere bilgi olsun zaten referans araliginda 3 ile 8 arasinin nornal oldugunu söylüyor tabi lh hormonuda onemli bu konuda fshda yuksek oldugunda pcos sendromu olur dedi lhla ikisinin orani 2 bucuk ve ustu pcostur dedi benim ikisinin orani 2.0cikti cok şükür pcos degilmisim

Son düzenleme:
1.26 bilmiorum ama gayet normal bence yaşa göre tabiki yaşın etkisi var biyolojik yaş diye bir gerçek var bende polipte varda büyük ihtimal onları aldırcam onlarda engel olabilir dedi doktor yumurtalarda da olabilir elimizden gelen gayreti göstericez sağlıklı beslenme spor takviyeler gerisi takdir
canım bende de rahim dışında miyom var bi tane boyutu küçük dedi tam bilmiyorum boyutunu ama o engel degil tamamen bi kaliteli yumurta ve sperm lazım bunun içinde sağlıklı beslenme dedğiğn gibi spor ben işyerinde hep masa başı otur hareketsizim bunlarıda yeni farkediyorum gün içinde kalkıp yuruyorum artık bide yumurtlama masajı da yapmaya calışacam reglm yeni bitti hayırlısı artık

Kuzum 15. Gündede pozitif görenler varmış hiç belli olmaz o işler yani bende bugün testi tekrarladım iğne etkisini göreyim diye önce koyuluğu az geldi geçiyor demiştim ama şuan kurudu baya yakın oldu 5. Günde çıkan testime
Test markası ne canım

Ya benim eşim iş gereği yurt dışına gidiyor gittiği zaman 15 20 gün gelmiyor. Şuan da daha ilk tedavi ayımız hani tutmadiysa bile hemen adet olayım ki ikinci aya geçelim istiyorum çünkü bayramdna sonra benim koca yine yolcu 🤣 ve iğne zamanını ona denk getirmek aman gelcek mi aman olcak mu o da beni yoruyor biraz da onun için üstüne düşüyorum 🤣
Bir şey diyeceğim onun jeli vs faydalı mı iyi mi denedin mi😊

Kızlar günaydın bugün test yaptım ama fazla mı beklettim bilmiyorum Bi bakar mısınız? Bunda hiç yanılan oldu mu?

Eklentiler

• IMG20230413101930.jpg
    IMG20230413101930.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG20230413101833.jpg
    IMG20230413101833.jpg
    41,5 KB · Görüntüleme: 60
Ahh kızlar yine ben 😂 kafam olmuş bir milyon resmen iyice karıştı 😂
Regl 3gün var ovulasyon testi yaptım Bi sonucuna bakar mısınız? Gittikçe koyulaşıyor mu? Tekrardan mı yumurtluyorm anlamadım 🙄 testlerim aşağıda en üstte olan 10 Nisan sabah yaptığım diğer 2li olan üstteki 12 Nisan ve yine sabah olan diğer alttaki ikincide yine 12 Nisan saat 13.45 civarı yorum yapar mısınız?
M mooncrown2001

Arkadaşlar merhaba çok üzgünüm beni tanıyanlar bilir. 1 Eylülde 24 haftalık gebelik kaybım var. Kasımdan beri deniyoruz tekrar gebe kalmak için. Bu ay her şey çok iyi gidiyordu. 2 Nisan yumurtlama 3 Nisan çatlama gördüm. 1, 3 , 4 ,5 Nisanı değerlendirdik. Onun öncesinde de iki günde bir birliktelik oldu. Bu ay çok umutluydum bekleyemedim 11 Nisanda kan testi verdim hastanede çalıştığım için kan testine ulaşımım çok kolay. Beta <2 çıktı. Yani yumurtlamadan dokuz gün sonra reglime 6 gün kala kan verdim negatif çıktı. Şimdi reglime üç gün var. Artık umudumu kaybediyorum. Galiba o bebek tek bebeğimdi. Çok üzgünüm.

Eşimin sperminde ileri hareketlilik biraz düşük ancak doktor gebe kalmaya engel değil dedi. Bende bir problem yok. Neden böyle oluyor anlamıyorum. İsyan etmiyorum ancak 5 aydır deniyoruz bir yerde bir problem yoksa olması gerekmez mi? Bu ay aşılama deneyeceğim. doktorum ile görüşüp. Havuç yedim avakado yedim. çörek otu bal tarçın kürü yaptım ayaklarımı havaya diktim. Dün bir kadın iki yaşındaki çocuğunbu sokak ortasında evire çevire dövdü. O kadar çok dolmuşum ki çok ağladım. Onun bile çocuğu olmuş ben asla zarar vermem diye isyan etmiyorum ancak çok üzülüyorum.

Back