Ay evet ya![]()
amin canım bakalım ne çıkacak büyük ihtimalle geçen aydan kalan bir yumurtagüzel sonuclar alırsın inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet ya![]()
amin canım bakalım ne çıkacak büyük ihtimalle geçen aydan kalan bir yumurtagüzel sonuclar alırsın inşaallah
yok canım gecen aydan kalan yumurta olmazki inşaallah kaliteli çıkar sen yine akşam degerlendirseydin bide amh baktırdınmı canımamin canım bakalım ne çıkacak büyük ihtimalle geçen aydan kalan bir yumurta
dün akşam değerlendrdim bence doktorda şaşırdı yumurtayı görünce :) amh geçen sene 0.83 çıkmıştı geçen seneki doktorda şuanki doktorda direk tüp bebek demediler ama şuanki doktorun dediği bu yaşta bu amh normal yaştan dolayı yumurtalar kalitesiz olabilir demişti bakalım hayırlısıyok canım gecen aydan kalan yumurta olmazki inşaallah kaliteli çıkar sen yine akşam degerlendirseydin bide amh baktırdınmı canım
Hakkımda hayırlısı olsun bende bu gün hsg çekildim inşallah Mayıs'ta mutlu haberi alırız canmBugün adet oldum benmayıs topiğine geçtim nasip değilmiş bu ay
![]()
ben devlete gittim amh 1.26 çıktı ya bana direk tüp bebek yaptır dedi çok üzüldüm sonra araştırdım aslında degerim yaşıma(36) göre normalmış bazı dr resmen başından savmak için yapıyor bunu ama degerim sınırda heralde yumurtalarım kaliteli olmadıgı için belkide olmuyordur bende beslenmemi değiştirdim bu ay her sabah sahurda yumurta haşlayıp yıyorum bol yeşillik bunlar cok faydalıymış bakalım inş faydasını görürüzdün akşam değerlendrdim bence doktorda şaşırdı yumurtayı görünce :) amh geçen sene 0.83 çıkmıştı geçen seneki doktorda şuanki doktorda direk tüp bebek demediler ama şuanki doktorun dediği bu yaşta bu amh normal yaştan dolayı yumurtalar kalitesiz olabilir demişti bakalım hayırlısı
Doktorda normal dedicanim yüksek olmasi kotü dediAdetin ilk günlerinde bakılan FSH 10 un altındaysa normal kabul edilir ama normalde 5 10 arası ideal değer
1.26 bilmiorum ama gayet normal bence yaşa göre tabiki yaşın etkisi var biyolojik yaş diye bir gerçek var bende polipte varda büyük ihtimal onları aldırcam onlarda engel olabilir dedi doktor yumurtalarda da olabilir elimizden gelen gayreti göstericez sağlıklı beslenme spor takviyeler gerisi takdirben devlete gittim amh 1.26 çıktı ya bana direk tüp bebek yaptır dedi çok üzüldüm sonra araştırdım aslında degerim yaşıma(36) göre normalmış bazı dr resmen başından savmak için yapıyor bunu ama degerim sınırda heralde yumurtalarım kaliteli olmadıgı için belkide olmuyordur bende beslenmemi değiştirdim bu ay her sabah sahurda yumurta haşlayıp yıyorum bol yeşillik bunlar cok faydalıymış bakalım inş faydasını görürüz
Bide doktorum 8 9 10 yuksek degerler yumurtalik rezervi kotulesmeye gider adim adim dedi canim sordum ozellikle bilmeyenlere bilgi olsun zaten referans araliginda 3 ile 8 arasinin nornal oldugunu söylüyor tabi lh hormonuda onemli bu konuda fshda yuksek oldugunda pcos sendromu olur dedi lhla ikisinin orani 2 bucuk ve ustu pcostur dedi benim ikisinin orani 2.0cikti cok şükür pcos degilmisimAdetin ilk günlerinde bakılan FSH 10 un altındaysa normal kabul edilir ama normalde 5 10 arası ideal değer
canım bende de rahim dışında miyom var bi tane boyutu küçük dedi tam bilmiyorum boyutunu ama o engel degil tamamen bi kaliteli yumurta ve sperm lazım bunun içinde sağlıklı beslenme dedğiğn gibi spor ben işyerinde hep masa başı otur hareketsizim bunlarıda yeni farkediyorum gün içinde kalkıp yuruyorum artık bide yumurtlama masajı da yapmaya calışacam reglm yeni bitti hayırlısı artık1.26 bilmiorum ama gayet normal bence yaşa göre tabiki yaşın etkisi var biyolojik yaş diye bir gerçek var bende polipte varda büyük ihtimal onları aldırcam onlarda engel olabilir dedi doktor yumurtalarda da olabilir elimizden gelen gayreti göstericez sağlıklı beslenme spor takviyeler gerisi takdir
Bende çizgi gördüm sanki canım ya inşallah doğrudur@Bezgininsan @bebibabuli @edahandro @Yasmize Günaydın kızlar ve unuttuğum herkes. 12 günden selam veriyorum herkese tabi yine başınızın eti olarak ben geldimsanırım psikolojik olarak artık sürekli hayali çizgi görüyorum yine canım pozitif uyanamadım maalesef
Test markası ne canımKuzum 15. Gündede pozitif görenler varmış hiç belli olmaz o işler yani bende bugün testi tekrarladım iğne etkisini göreyim diye önce koyuluğu az geldi geçiyor demiştim ama şuan kurudu baya yakın oldu 5. Günde çıkan testime
Bir şey diyeceğim onun jeli vs faydalı mı iyi mi denedin miYa benim eşim iş gereği yurt dışına gidiyor gittiği zaman 15 20 gün gelmiyor. Şuan da daha ilk tedavi ayımız hani tutmadiysa bile hemen adet olayım ki ikinci aya geçelim istiyorum çünkü bayramdna sonra benim koca yine yolcuve iğne zamanını ona denk getirmek aman gelcek mi aman olcak mu o da beni yoruyor biraz da onun için üstüne düşüyorum
![]()
cizgi var canim amma test garip biraz yenisi varsa biraz gecsin yap yine,ola bilir idrarda cok bekletmissinKızlar günaydın bugün test yaptım ama fazla mı beklettim bilmiyorum Bi bakar mısınız? Bunda hiç yanılan oldu mu?
Saat 12de yapcam dün Bi yazı daha yazmıştım ona da bakar msıın?cizgi var canim amma test garip biraz yenisi varsa biraz gecsin yap yine,ola bilir idrarda cok bekletmissin
M mooncrown2001Ahh kızlar yine benkafam olmuş bir milyon resmen iyice karıştı
Regl 3gün var ovulasyon testi yaptım Bi sonucuna bakar mısınız? Gittikçe koyulaşıyor mu? Tekrardan mı yumurtluyorm anlamadımtestlerim aşağıda en üstte olan 10 Nisan sabah yaptığım diğer 2li olan üstteki 12 Nisan ve yine sabah olan diğer alttaki ikincide yine 12 Nisan saat 13.45 civarı yorum yapar mısınız?
İnşallah canım ya tek benim görmedigime sevindimBende çizgi gördüm sanki canım ya inşallah doğrudur
Neyin canım birgebeningunlugu mü ben hiç denemedim bilmiyorumBir şey diyeceğim onun jeli vs faydalı mı iyi mi denedin mi![]()