Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğrudur canım Allah yardımcın olsun tez vakitte nasip etsin

Ben de hiç kurcalamayayım o zaman Hamilelik durumunda dikkat etmeye çalışırım artık yine napalım.

Aynen canım ben pcosum malesef ama çok şükür FSH ım iyi çıkıyor

Kızlar günaydın bugün test yaptım ama fazla mı beklettim bilmiyorum Bi bakar mısınız? Bunda hiç yanılan oldu mu?
Canım yeni bir testle yenile sonucun daha sağlıklı olur bu şekilde testin bozuk gibi

Eşin fıstık kabak çekirdeği kaju keçi boynuzu falan tüketsin özellikle kabak çekirdeği erkekler için çok yararlı sperm sayısını arttırıyor kalitesini arttırıyor .

Kizlar artik emin oldum koyulasmasina bakicam bi de normal yapayim dedim bu da dr.prufer resmen abone oldum markaya hakkımda hayırlısı rabbim herkese nasip etsin insallah cift çizgi dolar burası

Eklentiler

• 20230413_104453.jpg
    32,7 KB · Görüntüleme: 67
Kizlar artik emin oldum koyulasmasina bakicam bi de normal yapayim dedim bu da dr.prufer resmen abone oldum markaya hakkımda hayırlısı rabbim herkese nasip etsin insallah cift çizgi dolar burası
Çok sevindim canım tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de bol bol dua et hamilelerin duası kabul olur

Canım benim geç döllenme diye bir şey var ayrıca 11 nisan da erken bir tarih bence karalar bağlama hemen bir de bunay olmasa diğer ay var menepoza girmedik ya can duruyor hala.

Haydi kan vermeye Allah hayırlı uğurlu etsin herhangi bir tedavi olmuş muydunuz? Ovu takibi yaptınız mı

Testi nerden aldınız link atar mısınız araştırayım

Haydi kan vermeye Allah hayırlı uğurlu etsin herhangi bir tedavi olmuş muydunuz? Ovu takibi yaptınız mı
Sagol canim kan vermeye henüz gitmeyi düşünmüyorum kimyasal olur fln moralim bozulmasın kan verip değer düşmesi görmemek için hiçbirinin garantisi yok ben ovulasyon testi yapmadım uygulamadan takip ettim canim yumurtlamanin yüksek olduğu o günleri değerlendirdik ama esim kalmayım diye hep üstte tuttu beni ama nasip

Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel bir duygu Allah bizlerede nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…