İstanbul Medical Park'te oldum 17 bin lira gibi bir fiyatı var ama özel sigortanız varsa sordurabilirsiniz zor bir işlem değil ben de çok korkuyordum ama normal ameliyata gider gibi odaya çıkardılar üzerime ameliyat önlüğü falan giydirdiler o arada tabii biraz tedirgin oldum ama asansörle sedye ile aşağıya indim doktor çok mu gerginsin İlk defa mı ameliyat olacaksın diye sordu çok mu belli oluyor dedim biraz dedi çok tedirgin oturmuşum çünkü neyse zaten sakinleştirici yapalım dediler kolumdan uyuttular yani bildiğin sonrasini hatırlamıyorum uyandığımda bitmişti çok üşüyordum doktorumu gördüğüm hatırlıyorum 2 saat sonra falan doktor geldi tabii odada uyudum dinlendim sonra geldi gösterdiğim bak dedi içinden bunu çıkardık dedi Bir buçuk santimlik bir polipi resmini gösterdi böyle yatay yumurta şeklinde sonra bu işlemi yaparken bak tüplerin sisli görünüyordu tup girişlerinde açıldı dedi öğleden sonra da taburcu olduk yarım günlük bir işlem zor değil hatta keşke yine öyle uyuyabilsem
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
eve geldiğimde de yaklaşık 7 ile 10 gün gibi bir süre adet başlangıcı gibi böyle hafif kırmızı kanamalarım oldu her gün ama başlangıcındaki gibi yoğun değil ondan sonra çok hafif kasık ağrım oldu ama gaz sancısı gibiydi daha çok narkozdan olsa gerek hiç sıkıntılı bir işlem değil korkmanıza gerek yok öyle
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Daha sonrasında ise 5 gün ilaç kullandım fitil ve antibiyotik enfeksiyon olmasın diye bir de ben 10 günlük bir cinsel perhiz uyguladım mikrop kapmasın ne olur ne olmaz diye ilk adetim geldiğinde de aynı gününde geldi yani normal kendi günümde adet oldum ama bu ikinci ayda nisan ayında 3 gün gecikme yaşadım onu da neden olduğunu bilmiyorum fakat adetlerim hep lekeli başlarda kahverengi şekilde hani akıntı gibi başlardı ve 3-4 gün ben onu çekerdim ondan sonra adetim çözülürdü şimdi çarşamba günü mesela direkt kıpkırmızı geldi ve yoğun bir şekilde oluyor altı güne de bitiyor yani genç kızlık hallerime geri döndüm diyebilirim