- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sanki bi hayali çizgi var gibi ya ben bişeyler gördüm sanki valla
Evet canım ben de göremedim. Dur bakalım daha erkendir belkiinşallah pozitife dönecek
Allah korusun ya öyle demeinşallah pozitif pozitif burda olursun
![]()
Bende öyle anladım çünkü başka bişey mantıksız geliyorŞöyle anladım pencere bence rahim ağzı heraldeyumurtlama zamanı rahim ağzı inceliyor akıntı şeffaflaşıp spermleri içeri alacak hale geliyor ve spermlerin yaşamasına imkan veriyor, yumurtlama bitince akıntı kalınlaşıp opaklaştığı için spermler rahim ağzından geçemiyor, başka türlü bi pencere düşünemiyorum
![]()
Evet canım benim tahminen bu ay erken olur gibi me geliyor mayısın başı gibiAynıydı ama ben erken oldum sen geç![]()
Gördüğüm testin kendi çizgisiymiş canım malesef bugünkü testinin ikinci fotosunda beyaz olarak yeri belli ediyorBiraz beyninizi yedim çok özür diliyorumışıkta olan dünkü bi tık karanlık olan bu sabah
Sen bu testi yarın mutlaka tekrarla ben 2. Testte gölge görüyorum çünküBiraz beyninizi yedim çok özür diliyorumışıkta olan dünkü bi tık karanlık olan bu sabah
Valla yeter adet olacaksam da olayım artıkGördüğüm testin kendi çizgisiymiş canım malesef bugünkü testinin ikinci fotosunda beyaz olarak yeri belli ediyor
Ah tek değilimSen bu testi yarın mutlaka tekrarla ben 2. Testte gölge görüyorum çünkü
Kuzum 15. Gündede pozitif görenler varmış hiç belli olmaz o işler yani bende bugün testi tekrarladım iğne etkisini göreyim diye önce koyuluğu az geldi geçiyor demiştim ama şuan kurudu baya yakın oldu 5. Günde çıkan testimeAh tek değilimyarın sabah tekrar yapicam ama erken gebelik alicam bu sefer yarın 13. Gün artık zaten yoksa da yoktur ama ben görmek istediğim için görüyorum sanırım
![]()
Evet sende de baya belli iğne etkisi bende 8 günde bile gölge gibi silikti senin baya belirginKuzum 15. Gündede pozitif görenler varmış hiç belli olmaz o işler yani bende bugün testi tekrarladım iğne etkisini göreyim diye önce koyuluğu az geldi geçiyor demiştim ama şuan kurudu baya yakın oldu 5. Günde çıkan testime
Test hangi marka acaba ben kendiminkinden pek memnun kalmadımKuzum 15. Gündede pozitif görenler varmış hiç belli olmaz o işler yani bende bugün testi tekrarladım iğne etkisini göreyim diye önce koyuluğu az geldi geçiyor demiştim ama şuan kurudu baya yakın oldu 5. Günde çıkan testime
Zaten o belirsizlik yoruyor insanı gebelik olmayınca olsan bir dert olmasan daha büyük bir dert . O yüzden inşallah gebelik vardırValla yeter adet olacaksam da olayım artık![]()
Kuzum bu test sıkıntılı ya geçen ay bana 3. Gün ve 5. Gün yapmıştım testlerimi silikleştireceğine koyulaştırmıştıKuzum 15. Gündede pozitif görenler varmış hiç belli olmaz o işler yani bende bugün testi tekrarladım iğne etkisini göreyim diye önce koyuluğu az geldi geçiyor demiştim ama şuan kurudu baya yakın oldu 5. Günde çıkan testime
Test öneriniz var mı birgebeningunlugu sayfasındakinden memnun kaldım ben ama 5 tanesi 140 tl biraz pahalı geldi. Benim kullandığım da artimed ondan da pek memnun kalmadım.Kuzum bu test sıkıntılı ya geçen ay bana 3. Gün ve 5. Gün yapmıştım testlerimi silikleştireceğine koyulaştırmıştıbak testi de ekliyorum . Sonra başka marka ile yaptım baya silik çıkmıştı
Laboquick ve Dr prüfer beni daha hiç yanılmadı bu testler alabiliyorsan bunları al canımTest öneriniz var mı birgebeningunlugu sayfasındakinden memnun kaldım ben ama 5 tanesi 140 tl biraz pahalı geldi. Benim kullandığım da artimed ondan da pek memnun kalmadım.
Ben artı medin hiç bir testini almıyorum eczaneye gittiğimde onu veriyorlardı almayıp çıkıyorum çok ağzımı yaktı artı Med biraz önce paylaştığım mavili olan test de artı Med di eşime al demiştim gidip onu almıştı bir daha bu markayı alma dedim şimdi alacağı zaman soruyor almıyorTest öneriniz var mı birgebeningunlugu sayfasındakinden memnun kaldım ben ama 5 tanesi 140 tl biraz pahalı geldi. Benim kullandığım da artimed ondan da pek memnun kalmadım.
Freely canım ama bu markanın 2 çeşidi var kenarları mavi olan en doğru sonucu veriyor ben 20 tane aldımTest hangi marka acaba ben kendiminkinden pek memnun kalmadım
Evet canım bende öyle yapcam reglken git ki yumurtalıklardan hormonlara kadar baksınlar hikayemiz aynı ama bnm de olmadı Nisan da Mayıs a artıkBeni de ekleyebilir misiniz sat 12 Nisan bat 9 Mayıs inşallah Mayıs hepimize uğur getirir
Geçen ay ilk defa ovulasyon testiyle değerlendirdik ama maalesef olmadı cuma günü doktora görünücem genel bir kontrolden geçmek için acaba reglken mi gitmek gerekiyor bir bilginiz öneriniz var mı
Kuzum her test sıkıntılı inanki bence içlerinden en iyisi yine bu. Malum biz topik topik gezdiğimiz için bütün testler hakkında fikir sahibi oldukKuzum bu test sıkıntılı ya geçen ay bana 3. Gün ve 5. Gün yapmıştım testlerimi silikleştireceğine koyulaştırmıştıbak testi de ekliyorum . Sonra başka marka ile yaptım baya silik çıkmıştı