Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İns canım ya bakalım bu testler yanıltır diyorlar ama beklicem 4 gün daha
Bazı gebelik testleri gercekten yanıltıyor cok dr.prufer alıyordum hic çizgi cikarmiyordu ona güveniyorum sadece o da benim şuan var diye gözüküyor ama ikimizin de bat aynıymış bakalim hakkımızda hayırlısı olsun canim

Amin canım insAllah sizde bat 4 gün var hamile mısınız hayırlı olsun canım ins artar çizgilerin testinin görseli atar misin

Hadi ya bu tetsler böyle mi yapıyor ama yumurtlama 9. Gün ya bu gün kaset çıkmaz dün yaptım çıkmadı sonradan silik çıktı mesela alttaki testlerim
Eki Görüntüle 3231289
Demek kaset teste yansımıyor belki de. Ya da erken gebelik yanlış çıkartıyor. Elinizde başka test kalfı mı

Onu nerden aldınız acaba

Insallah kuzum yaa esim hic sevinmedi hastasın yaa ondan pozitif çıkmıştır dedi inanmadı o da canımı sıktı hayirlisi artik
İlk çocuğunuz mu olacak ? Hastalıkla alakası yok öyle olsa her hasta olduğumuzda pozitif görürdük . Belki de hamile olduğun için hastalanmışsındır çünkü gebelik bağışıklığı zayıflatıyor ben iki gebeliğimde de grip olmuştum hamileliğin ilk dönemlerinde . Doktor olabiliyor demişti

Elimde test yok yarın alıp gene yapayım diyorum ay çok sabırsız oluyir insan halbuki ne gerek var günün geçince yap ama işte hepimizin geçtiği yollar
Aynen bnce ilk idrar hariç yapmayın zaten akşam negatif çıkan sabah pozitif olabiliyor akşamına yine negatif çıkıyor psikolojinizle oynar illa yapıyorsanız da sabah yapın

Yok canim 2. Olacak Allah nasip ederse biraz bu ay gaza getirdim onu o da 7 aydır olmayınca bi daha olmaz cocuk diye düşündü rahat davrandı smdi kabullenemiyor yok öyle bisi diyor

Ay ne güzell çok sevindimm evet sanki yakın zamanlarımız ben de bugün kan testi verdim tekrardan en son 4 gün önce vermiştim 152 çıkmıştı bakalım inşallah güzel yükselmiştir

Cnm yaşadıkların için çok üzüldüm gerçekten.
Benim yaşadığım yerleşme kanamasımı yoksa üstüne görme mi bilmiyorum tatlım ama yaşadım. Eski araştırmalarım bildiğin adet kanaması yaşayıp hamile olan insanlar da var.
Biraz insan ayırt ediyor. Benim yaşadığım durum üç saat sürdü ve kesildi üzerine de bir daha yaşanmadı.
Her kadının döngüsü farklı kesinlikle diye birsey yok tatlım.
Ama kırmızı renk tabiki dikkat edilmesi gerektiği sinyalini de verebilir

Canimm.. cok üzüldüm gercekten cok cok gecmis olsun. Rabbim tekrardan saglikli keyifli bir süreç gecirmeyi nasip etsin en kisa zamanda. Ocak ayinda da ben kaybetmistim. 8 haftalikti benim de.. o zaman cok üzülmüştüm ama su gunlerde oyle zor gunlerden geciyorum ki iyi ki dedim hamile degilmisim. Allahin her isinde takdir ettigi bir guzellik vardir. Zamanini da bizler icin en hayirli olacak zamana denk getirsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…