Bazı gebelik testleri gercekten yanıltıyor cok dr.prufer alıyordum hic çizgi cikarmiyordu ona güveniyorum sadece o da benim şuan var diye gözüküyor ama ikimizin de bat aynıymış bakalim hakkımızda hayırlısı olsun canimİns canım ya bakalım bu testler yanıltır diyorlar ama beklicem 4 gün daha
Amin canım insAllah sizde bat 4 gün var hamile mısınız hayırlı olsun canım ins artar çizgilerin testinin görseli atar misinBazı gebelik testleri gercekten yanıltıyor cok dr.prufer alıyordum hic çizgi cikarmiyordu ona güveniyorum sadece o da benim şuan var diye gözüküyor ama ikimizin de bat aynıymış bakalim hakkımızda hayırlısı olsun canim
Amin canım insAllah sizde bat 4 gün var hamile mısınız hayırlı olsun canım ins artar çizgilerin testinin görseli atar misin
Demek kaset teste yansımıyor belki de. Ya da erken gebelik yanlış çıkartıyor. Elinizde başka test kalfı mıHadi ya bu tetsler böyle mi yapıyor ama yumurtlama 9. Gün ya bu gün kaset çıkmaz dün yaptım çıkmadı sonradan silik çıktı mesela alttaki testlerim
Eki Görüntüle 3231289
Onu nerden aldınız acabaBazı gebelik testleri gercekten yanıltıyor cok dr.prufer alıyordum hic çizgi cikarmiyordu ona güveniyorum sadece o da benim şuan var diye gözüküyor ama ikimizin de bat aynıymış bakalim hakkımızda hayırlısı olsun canim
Elimde test yok yarın alıp gene yapayım diyorum ay çok sabırsız oluyir insan halbuki ne gerek var günün geçince yap ama işte hepimizin geçtiği yollarDemek kaset teste yansımıyor belki de. Ya da erken gebelik yanlış çıkartıyor. Elinizde başka test kalfı mı
İlk çocuğunuz mu olacak ? Hastalıkla alakası yok öyle olsa her hasta olduğumuzda pozitif görürdük . Belki de hamile olduğun için hastalanmışsındırInsallah kuzum yaa esim hic sevinmedi hastasın yaa ondan pozitif çıkmıştır dedi inanmadı o da canımı sıktı hayirlisi artik
Eczanelerde satılıyor canım ben daha dün 2 tane aldım birini kullandım diğerini 12. Gün kullanacamOnu nerden aldınız acaba
Bu test işte canımOnu nerden aldınız acaba
Sagol canimBelli evet hayırlı olsun insAllah güzelce artsın beyanda
MasallahBu test işte canım
Yok canım o malesef iğne etkisi çatlama iğnesinin 3. Günü yaptıgım test böyle test yaparak etkisinin geçişini takip ediyorum. Dün 7. Gündü Negatif olmuşMasallah
Aynen bnce ilk idrar hariç yapmayın zaten akşam negatif çıkan sabah pozitif olabiliyor akşamına yine negatif çıkıyor psikolojinizle oynarElimde test yok yarın alıp gene yapayım diyorum ay çok sabırsız oluyir insan halbuki ne gerek var günün geçince yap ama işte hepimizin geçtiği yollar
Yok canim 2. Olacak Allah nasip ederse biraz bu ay gaza getirdim onu o da 7 aydır olmayınca bi daha olmaz cocuk diye düşündü rahat davrandı smdi kabullenemiyor yok öyle bisi diyorİlk çocuğunuz mu olacak ? Hastalıkla alakası yok öyle olsa her hasta olduğumuzda pozitif görürdük . Belki de hamile olduğun için hastalanmışsındırçünkü gebelik bağışıklığı zayıflatıyor ben iki gebeliğimde de grip olmuştum hamileliğin ilk dönemlerinde . Doktor olabiliyor demişti
Ay ne güzell çok sevindimmYorumunuz için teşekkür ederim. Doktor bana pazartesi yine test ver 400 ün üzerindeyse gayet güzel ilerliyo demektir demişti. ben dayanamadım cumartesi gecesi kan verdim 379 çıktı değerim :) içime su serpildi. Cuma kontrol için doktora gideceğim bakalım bizi neler bekliyor. Herkes sağlıkla kucağına alır inşallah bebeciklerini <3 Demekki hemen hemen aynı zmanda hamiş kalmışız ^^,
Yapma yaa pozitif e dönme ihtimali var mı pekiYok canım o malesef iğne etkisi çatlama iğnesinin 3. Günü yaptıgım test böyle test yaparak etkisinin geçişini takip ediyorum. Dün 7. Gündü Negatif olmuş
Cnm yaşadıkların için çok üzüldüm gerçekten.Valla canım bilemedim 2 gebeliğimde de yerleşme kanaması yaşadım ama hiç kırmızı değildi çok çok açık pembemsiydi kahvemsiydi. Zaten kırmızı gördüğümde de düşük riskiydi hatta doktor gebelikte her türlü kanama düşük riskidir yerleşme kanaması diye birşey yok demişti sonra başka bir doktor yerleşme kanaması olabilir dedi. Sonuç her iki gebeliğimde düşük riski vardı biri düştü diğerinde iğnelerle durdurdum bu kez kalbi durdu kürtaj oldum . Tabi herkeste böyle olacak diye birşey yok hep kanama görüp doğuran da var
Canimm.. cok üzüldüm gercekten cok cok gecmis olsun. Rabbim tekrardan saglikli keyifli bir süreç gecirmeyi nasip etsin en kisa zamanda. Ocak ayinda da ben kaybetmistim. 8 haftalikti benim de.. o zaman cok üzülmüştüm ama su gunlerde oyle zor gunlerden geciyorum ki iyi ki dedim hamile degilmisim. Allahin her isinde takdir ettigi bir guzellik vardir. Zamanini da bizler icin en hayirli olacak zamana denk getirsin insallah..Kızlar etiketleyen yazan herkese cok teşekkür ederim Allah sağlıkla hepimize Tekrar nasip etsin. Kesin perşembe günü olacağım kürtaj. Rabbim böyle uygun görmüş 8 hafta bile olsa duygusu dahi çok güzeldi Allah sağlıkla kucağımıza almalı gebelikler nasip etsin inşallahpihti atmis bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?