Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarr iyi akşamlarr sahalara geri dönüyorum agshaf klomende 3. Günüm bugğn. Adetim dün bitti biter bitmez ilk değerlendirmeyi yaptık. İlk defa bu kadar erken yumurtlama ağrısı yaşıyorum ovülasyon testim şimdilik böyle

Eklentiler

• 6256F1CB-5F60-440F-8643-7C6BB738196B.jpeg
    88,3 KB · Görüntüleme: 63
Yaşadığın yerleşme kanaması ise üç dört gün bekle canım adetin gelecek mi ona bakmak lazım önce.
Canım yerleşme kanaması adetten önce olur . 8 gün önce 5 gün önce falan adet günü yerleşme kanaması değil adettir

Benim niye ateşim düşmüyo ki
Düzenli ölçüm yapamadın ben öyle düşünüyorum Ramazan ayında uyuyup uyanmak tekrar uykuya dalmaya çalışmak ister istemez dalgalanmalara sebep olmuş olabilir diye düşünüyorum

de

demekki canım 10 gün olmadanda negatıfe. donwbılıyor bundan sonra takıp et bakalım sılık cızgıye donecekmi
Tabi canım erken negatife dönebiliyor ben geçen ay da 6. Gün negatife dönmüştü .

Düzenli ölçüm yapamadın ben öyle düşünüyorum Ramazan ayında uyuyup uyanmak tekrar uykuya dalmaya çalışmak ister istemez dalgalanmalara sebep olmuş olabilir diye düşünüyorum
Anladım canım genelde düzenli ölçtüm hatta sırf adet olcakmıyım diye erken bike yatıyor aynı saatte ölçüyordum

Çok sevindim kuzucum tebrikler inşallah böyle sağlıkla ilerler neler yaptın peki hamile kalmak için, şundan fayda gördüğüm dediğin varsa yazar mısın?

Ne yazsam ne desem teselli olmaz biliyorum. Rabbim seni seviyor ki zor bir sınava tabii tutuyor. Bu zorluğun ardından gelecek mükafatın daha büyük olacak İnşAllah Her zaman dualarımda olacaksın canım benim tekrar sağlıkla nasip olacak

Yaa çok teşekkür ederim ilk kez öğrendim

Canım doktor dedi nasıl anladı onu bilmiyorum. Çok üzgünüm senin adinada sağlıkla en sonuna kadar ilerleyecek sağlıkli bir bebek diliyorum sana canım

Amin canim sana da saglikla sonuna kadar nasip olsun inşallah kabul ettim canım perşembe günü gideceğim erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…