Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar doktora gidenler yumurtlama takibi için hormon testi için çarşamba günü 3. Gün oluyor adetin hastaneye gideyim diyorum ultrasonla bakılması için ne demeliyim ne zmn bakarlar yumurtlama var mı yok mu diye anlata bildim mi bilmiyorum bana yardım edin lütfen kafam çok karışık

Ben sonuçlarımla birlikte başka bi doktora gideyim en iyisi teşekkür ederim yanıtladığın için

Canım gittiğinde söylersin gebelik istiyorum yumurta takibi yapar mısınız diye ona göre ilaç falan verirler yumurta takibi için

ben aylardır onu kullanıyorum çok memnunum

Canım iki ay kullanmışsın bir etkisini gördün mü
Kuzum bana kırmızıyı koy bugün hasta oldum yine öbür aya kaldım

Canım iki ay kullanmışsın bir etkisini gördün mü
Kuzum bana kırmızıyı koy bugün hasta oldum yine öbür aya kaldım
Bende Çarşamba gidicem adetin 3 günü gel dedi doktorum geçen ay klomen denedik olmadı bu sefer ne dicek bilmiyorum haberleselim zaten Altan yumurta takibi yapıyor lar

Hamile kalmak istediğini ve hikayeni anlatırsın canım.Doktor zaten gerekli gördüğü tedaviyi sana anlatacaktır. Belki yumurta geliştirici ilaç bile kullanmadan sadece yumurta takibi yapar çünkü sen zaten hamile kalıyorsun. Kimyasal geçirdiğini de söylersin belki onunla alakalı ilaç verebilir.
Varsa kullandığın destek vitaminler onları da yanına al içeriğine bakmak isteyebilir

Teşekkür ederim canım inşallah gidelim bi bakalım ne çıkacak gerçi ben bugün sile hekimine verdim tahlil hormon da bakacak

Kuzum bende yerimi alayım bat 10 nisan

Kuzum bende yerimi alayım sat 10 nisan bat 8 Mayıs

Hiç bişey kullanmıyorum canım doğal yolla demedik galiba tahminen eğer 24Dünde yumurtlama olduysa kimyasal oldu diye düşünüyorum ateş takibi yaptığım için o günü söyledim normal kadın hastalıkları hastanesinde yaparlar mı özele gitmeyeceğimde

Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim muhakak beni etiketle
Teşekkür ederim canım inşallah gidelim bi bakalım ne çıkacak gerçi ben bugün sile hekimine verdim tahlil hormon da bakacak

Hormon sonuçlarını doktora gösterirkende reglinin 3.günü test yaptırmadığını söyle canım. Genelde 3. Günü yapıldığı için o gün olması gereken referansla kıyaslama yapması yanıltıcı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…