Güzel haberlerini bekliyorum yarına inşallah canım benimMeme hassasiyeti kokuya karşı duyarlılık hatta ağır yemek kokusuna gelemiyorum tereyağ felan bise beyaz akıntı var canım
İnşallah canım ama gelecek gibi hissediyorum hayırlısı gelirse de pazartesi sabah yapınca olumlu yada olumsuz etiketleyecem canım
Göğüs büyüdüğünde de olur gebelikte de olur kilo alınca da göğüs büyür genişler .Kızlar göğüs halkasında büyüme neden olur gebelik belirtisi mi
Olmazsa diğer ay da ona bakayımBende ilk kez bu ay duydum araştırdım hücre bölünmesi ve yumurtalıkların gelişimi için onu kullanıp hamile kalan çok olmuş ümitle devam ettim ve pozitifi gördük şükür... Kutuda otuz saşe var her gün Bi tane 250 ml suyla karıştırıp içiyorsun takviye...
Deli ettin kız beniYok canım sahur bekliyor ya ben uyurum o uyumaz sabaha az kaldı
Anladım canım hayırlısı olsunYanı doktor bugun ocınde yaptır demiştı oruclu oldugun ıcın aksamda yaptırırsın ama bugun olsun demişti
Anladım canım geçmiş olsunHastalandım canım ıgneden sonra agır bır grıp geldı ateslenme de oluyor 2. Ilıskıyede ateslıyken girdım akıntıda kesılınce devam etmedım kendımıde toparlamam gerekıyordu İğne bagısıklıgımımı dusurdu onuda anlamadım halade hafıf atesve grıp devam edıyor
Valla bende delirdim eşim kan verecen biliyorDeli ettin kız beni
İnşallah canım benimGüzel haberlerini bekliyorum yarına inşallah canım benim
Kızlar ya bilgisi olan yok muArkadaşlar bilgisi olan lütfen yorum yazabilir adetime 6 gün var nisan 1 pik 2 Nisan silindi lh testim şimdi 6 gün var iken ovulosyon testi yapayım dedim böyle çıktı sizce hamilelikten olabilir mi bu durumu yaşayan varmı #ovulosyon #gebelik
Eki Görüntüle 3230659
Bildiğim kadarıyla vücudumuzda lh hormonu hep oluyor yani pek sanmıyorumKızlar ya bilgisi olan yok mu
Teşekkür ederim yorumlarda yazan olmuş ovulosyon testi ile öğrenen sağ olunBildiğim kadarıyla vücudumuzda lh hormonu hep oluyor yani pek sanmıyorum
Yüzdeyüz doğru bir yöntem olmasa da evet ben de gördüm öğrenenleri fakat test çizgisinin control çizgisinden de koyu olması gerekiyor sanırım. Yine de yanıltmak istemem, gebelik testi deneseniz 1-2 güne daha net cevap alırsınızTeşekkür ederim yorumlarda yazan olmuş ovulosyon testi ile öğrenen sağ olun
Gebelikte çıkmaz diye düşündüm 5 gün var ya git gide köyü olur ise eğer sanırım olabilir sağ olunYüzdeyüz doğru bir yöntem olmasa da evet ben de gördüm öğrenenleri fakat test çizgisinin control çizgisinden de koyu olması gerekiyor sanırım. Yine de yanıltmak istemem, gebelik testi deneseniz 1-2 güne daha net cevap alırsınız
Yerlesmede olabılır kimyasalda olabılır hafıf sılık cızgı var gordum inşallah saglıkla tutunur bebegınızKizlar pcosum bat tam olarak ne bilmiyorum. Sat 12 marrti. Bugun ogleden sonra yaptim bu testleri. Aksam da pembe kirmizi akinti geldi. Regli olacak gibi sanci geliyor ara ara. Kac saattir wc ye gidiyorum afedersiniz silkdikce az az gelen akinti var. sorum su cuma gunu kan vermistim 3,35 cikmisti beta. Acaba yerlesme kanamasiyla mi beta artiyor? Flasla cetim fotoyu sonra kontrast yaptim
Insallah canim, yani bu kadar zamandir deniyoruz hic boyle bi sey gormedim. Silik cizgi beta degeri falanYerlesmede olabılır kimyasalda olabılır hafıf sılık cızgı var gordum inşallah saglıkla tutunur bebegınız
Sat ne zamandi canim senin? Insallah bebeisin seninledirKızlar merhaba uzun zamandır yazan herkesi takip ediyorum çok heyecanlı olduğum İçin paylaşmak istedim boşa heyecan yapmakta istemiyorumaz önce yaptım erken gebelik testi yanılma payı varmı ?
15 veya 14 olması lazım yerleşme kanaması olmadı ama direk belirdi böyle 2 dakikada benimde içim içimi kemirdiSat ne zamandi canim senin? Insallah bebeisin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?