Tamm canım sende teste etiketle beniYapacam canım gelen giden yok sabah eşimi işe gönderip hemen yapacam inşallah vardır seyrettiğine değer
Yarın gidince haber ver mutlaka etiketle beni
1 gün geçti bir hafta önce büyüme fark ettim ama geçen ay da bir hafta geç adet oldumÖyle olduğu söylenir bat ne zaman?
Etiketleyeceğim canım benimle birlikte bekleyen o kadar kişi varki mutlaka aklıma gelen herkesi etiketleyeceğimTamm canım sende teste etiketle beni
Tamm canımEtiketleyeceğim canım benimle birlikte bekleyen o kadar kişi varki mutlaka aklıma gelen herkesi etiketleyeceğim
Tatlım bir gün gecikme varsa sabah ilk idrarla kaset test yapabilirsin böylece soru işaretin gider1 gün geçti bir hafta önce büyüme fark ettim ama geçen ay da bir hafta geç adet oldum
Güzel haberler alırız inşallahSonunda yarın büyük gün sabah ilk işim test yapmak olacak hayırlısıyla varsada yoksada merak eden herkesi etikwtliyecem inşallah
İnşallah canım dualarınıza talibimGüzel haberler alırız inşallah
Bende bu ay kullandım bugün adet günüm ama olmadim kan testi yaptırdım sonuç negatif ti ama sancım var heran olacam gibi bu ayda kaldı sanırımHayrlı akşamlar kızlar nasılsınız...
Klomen sonrası adet olan varmı aranızda bnim günlerim yaklaşıyor 19 Nisan ams hamileliğe dair hiç bir belirti yok
Dualrımız seninle kuzum yarın bebişi görecez inşallahİnşallah canım dualarınıza talibim
Yanı doktor bugun ocınde yaptır demiştı oruclu oldugun ıcın aksamda yaptırırsın ama bugun olsun demiştiÇatlama boyutuna gelmiş zaten canım o yüzden hemen yaptır demiş. Valla ben de oruçtum ama iğneyi yaptım kırdım orucu mecburen eşime de kırdırttım Allah affetsin . Çünkü yumurta işi ertelemeye gelmiyor . Doktor hemen yap dediyse sen beklediysen doktorda sıkıntı yok . Sonuçta sağlık yüzünden tedavi oluyoruz sonradan tutabilirdin ya da fitre verirdin turmazsan . Hayırlısı olsun inşallah tutar
İnşallah canım ya uygulama bile yüksek olasıkla gebelik diyor heyecan bastı beniDualrımız seninle kuzum yarın bebişi görecez inşallah
Ayy canım inşallah Allah herkese gönlündekini versin aminDuana beni de al kuzum bi oğluşum var bi de kız evladım olsun
Hastalandım canım ıgneden sonra agır bır grıp geldı ateslenme de oluyor 2. Ilıskıyede ateslıyken girdım akıntıda kesılınce devam etmedım kendımıde toparlamam gerekıyordu İğne bagısıklıgımımı dusurdu onuda anlamadım halade hafıf atesve grıp devam edıyorBir de yanlış anlamazdan birşey sormak istiyorum niye o kadar aralıklı ilişki yaptın . Doktor iğne sonra 3 4 gün üst üste öneriyor normalde sen neden o kadar ara vererek yaptın ki
Kocan uyuyorsa kalk test yapİnşallah canım ya uygulama bile yüksek olasıkla gebelik diyor heyecan bastı beni
Yok canım sahur bekliyor ya ben uyurum o uyumaz sabaha az kaldıKocan uyuyorsa kalk test yap
Benımde 18 19 nisan arası bende kasıklarda adet agrısı gıbı agrı var bırde ıgneden sonra goguslerde agrı olustu bugun sankı bıraZgöguslerdeki agrıda azalma varHayrlı akşamlar kızlar nasılsınız...
Klomen sonrası adet olan varmı aranızda bnim günlerim yaklaşıyor 19 Nisan ams hamileliğe dair hiç bir belirti yok
Evet canım ben bu ay innovita ile başladım yumurtlama zamanını net gösterdi.İnnovita ovulasyon testi kullanan var mı? Yumurtlamayı net gösteriyor mu?
Ben geçen ay almıştım ama siparişi geç verdiğim için gelene kadar başka markayla yapmıştım onda gördüm çatlamayı falan.
Şimdi bu ay sıfırdan innovita ile başladım. Bu ay erken yumurtlama yok galibaNet gösteriyor normalde değil mi ama?
Allahım gönlüne göre hayırlısı ile versin inşallah canım benimBenim de 5 gün olucak bu gün bende kanamadan dolayı ilişkiye hiç yeltenemedim bide zaten ilk 3 gün bi korku vardı canım yanacak diye. Neyseki benim de bitti gibi bişey sildikçe gelen bi pembemsi leke vardı artık o da azaldı çok şükür.
Ne güzel hsg sonrası hamile kalmışsın daha önce inşallah bu kez de öyle olur vesile olur tekrar. Ben 3.5 senedir hiç pozitif göremedim ya. Kara bahtım kör talihimpko var bende eşimin değerleri iyi 6 kez ilaçlı yumurta takibi yapıldı 2 aşılama oldum hsg, histereskopi herşey yapıldı. Ama nasip olmadı bakalım bir sonraki ay son kez aşılama yapıp tüp bebeğe geçiş yapıcaz artık. Rabbim hayırlı olana gönlümüzü razı etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?