Chanel Ojelerinin Muadili Ojeler

ayyy cnm benim işine yaradıgına cok sevindim tamamen aynı değil ama yinede yerini tutuyor benim gözümde şimdi bşiler daha buldum onlarıda eklicem

ayyy cnm benim işine yaradıgına cok sevindim tamamen aynı değil ama yinede yerini tutuyor benim gözümde şimdi bşiler daha buldum onlarıda eklicem

aynı olmasına gerek var mı ?
çok hoş bi renk
yerli markaları alcaz ki gelişcekler ,argeye para ayırcaklar
yeri gelcek opiyi,chaneli geççekler.
ayrıca benim o kadar bütcem yok
rengarenk seviyorum biliyosun
hergün değiştiriyorum
chanel,opi ıvır zıvıra yeter mi param

haklısın bak aldık aldık flormar gelişti dun o ojeleri görunce nasıl sok oldum anlatamam haaa dedim kaldım glassfleck şimdi sırada holo bekliyorum türk markalarından chanelde bu zamana kadar sadece 1 renge bayıldım khaki vert onuda almaya gidecegimde sevillanın cıkardıgını duydum ha 1 ton acık koyu farketmez snucta cok yakın bende onu aldım su black pearly herkes cok begendi ama ben begenmedim muadili olsada almam

biliyon oceye burayla basladım ben
holoyuda senden öğrendim
hocam sensin
flormar onada el atar herhalde.
zira oje deli bi pazar.
zira herkes,her yaş makyaj yapmıyo ama cogu kadın oje kullanıyor
türk markaları bu pazara gereken ihtimamı gösterecektir
bende opi var bi tane
ee güzel ama 27 tl bana göre cok
gerketiğinde deli para verebilen bi insanım sanada söyledim
inglot ocesini hiç begenmedim
mat diye aldım 19 tl o matsa bende erkegim
ama sevillanın matı gayet güzel
flormar diye aşağılayamam, chanel diyede göklere cıkaramam

en basitinden chanel rujum var pembe hafif simli gibim 58 tl
flormar aynı ton aynı sim 10 tl
hangisini kullanıyom sence?

Onlar yabancı satıcılarla anlaşacak kadar dil biliyorsanız ve kredi kartınızı internette kullanıyorsanız Ebay'de 4-5 dolar olan markalar. Ben hiç Türkiye'den OPI, China G. filan almadım mesela, en fazla 6 dolar vermişimdir o iyi markalara ki 2.95 dolara China Glaze satan bir satıcı bulup ondan 8-10 tane aldığımı da bilirim. Shipping da bazı satıcılarda ucuz hatta birkaçında free. Yani neyi nerden aldığınızla ilgili bütçe durumunuz. Araştırdıkça da öğreniyoruz tabii...Yoksa o markaları burdan 3-4 misli fiyatına yüzlerce alıp koleksiyonunu yapmak benim için de imkansız olurdu sanırım.
Ama tabii ki yerli de alalım, markalarımız gelişsin. Alix Avien'e bayılıyorum mesela... Flormar sevmem ama You_know'un eklediği son Flormar'lar harika, sırf onlara bakmak için standını ziyaret edeceğim bu hafta. :)

You_know kuruyunca ne oldu o son Flormar'lar? Renk değişti mi, soldu mu? En çok bunu merak ediyorum, eğer aynı kaldıysa gerçekten de Zoya'nın başarılı taklitleri olmuş ve hemen gidilip alınmalılar. :)

saol kuzum bende denizin sayesinde ögrendim işte bişiler
ha bak mat ojede sevilla uzerine tanımam ama rımmelin matlastırıcısı daha kullanıslı bana göre inglot benimde var ama surerken eziyet cekiyorum diyebilirim ama flakeylerine laf söyletmem ama cok kucuk yawww bitmesin

You_know kuruyunca ne oldu o son Flormar'lar? Renk değişti mi, soldu mu? En çok bunu merak ediyorum, eğer aynı kaldıysa gerçekten de Zoya'nın başarılı taklitleri olmuş ve hemen gidilip alınmalılar. :)

fotodaki kurumus halleri bugun karsılastırmada yapcam elimde olan zoya ve orlylerle biraz bekle istersen ama bekleme git al bence

e-bay bana hiç çekici gelmedi bugüne kadar. aşırı uzun sürüyor bana göre ulaşımı.
yabancı dilim yok,4-5 dolar ne kadar yapar düşünelim 5 dolar desek 8 tl. vermem ben.
giyimde de öyle denemeden almam. onda da türk markalarına yönelirim ya da indirim.
bu bi tercih meselesi.
size göre illa opi,chanel bana göre benzeri olan flormar pastel alix.
inatla bunun muhabbetini yapmamıza gerek yok.
ben size saygı duyuyorum siz bana.
konu muadili olduguna göre.
isterseniz opi ,chanel tarzı ojeler için konu açın
deneyimlerinizi paylaşın. ordan takip edelim sizi. oldukcada hosumuza gider.
ama bu topicin amacı internetten alışveriş yapmayıp, uygun fiyata oje almak istiyenlerin topici.
amacına hizmet edemiyor konu.
şimdiden anlayısınız için teşekkürler.

Flakeyler üretimden kalkmış. Cevahir Inglot'taki görevli söyledi. Yerine simli bir şeyler gelmiş aldım iki tane, fena değil ama 202 gibi 204 gibi filan değil. Flakey olayında Nfu Oh bir numara, onun kadar iyi hiçbiri yapamıyor. Yanardöner ojelerde de Nubar ciddi fark atıyor. Ben bu iki olaya da hasta olduğumdan iki markaya da deliyim. Nfu Oh kendi sitesinden worldwide satış yapıyor ordan alabilirsin.

Son düzenleme:

biliyorum uretimden kalktı kalkmadan en sonuncusunu aldım ben ama o simliler onun yerini tutmaz yanlıs yapmıslar o flakey digeri sim satan sey neden uretimden kalkar anlamam
nfu oh deniz 2 defa sipariş verdi gumrukten geri döndu bekledigi cektigi çilede cabası stres fln nfu oh delisiyim bende ama suanda sırada china glaze omg holo ojelerim var onlar gelsin ondan sonra nfu oh flakey ve bikac tane holo almayı dusunuyorum

Geçen mac te bi oje gördüm
ona 100 tl de verebilirim
tabi muadili yoksa
oje renk değiştiriyodu simli parlaktı

Geçen mac te bi oje gördüm
ona 100 tl de verebilirim
tabi muadili yoksa
oje renk değiştiriyodu simli parlaktı

mac ojelere asla para vermem buyuk konusmayayım ama fırcası kıvamı eziyet ben bu zamana kadar iyiki mac oje almısım diyeni görmedim

Neden bu kadar tersliyorsunuz anlamadım, burada hepimiz düşüncelerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz, özel yazışmamız değil ki bu, genele yazıyoruz herkes okuyor. Ebay size çekici gelmez bir başkasına gelir, okur faydalanır ki inanın onlarca defa başıma gelen şey. Çok memnun kalanlar da var yani. Ebay benim sadece oje aldığım bir yer değil senelerdir kullandığım bir alışveriş sitesi, çok faydasını gördüm bugüne dek, tabii ki ısrarla anlatacağım bu bir şeyi kabullendirmeye çalışmak değil. Ayrıca sanki her topic amacına uygun sadece açıldığı konu üzerine ilerliyor gibi yazmışsınız, bir bakalım isterseniz gerçekten öyle mi....
Bence tepki verilecek bir durum yok ortada. Mesela herkes internetten şu baskı disklerinden aldı hesaplı bir yer önerildi de, o da Ebay alışverişi gibi bir şey, onu da herkes burdaki oje sayfalarından öğrendi, kötü mü oldu? KONAD disklerin her birine 10-15 tl vermekten kurtuldu çok insan.
Bence paylaşımları kişisel almayalım, genel değerlendirelim ve iyi tarafından görelim.

Son düzenleme:

Ben de kadına aynı şeyi söyledim, kesinlikle hata yaptılar, bu simliler çok sıradan olmuş dedim. Belki akılları başlarına gelir de yeniden üretirler. :)
100 dolar altı olsun toplamda, o zaman gümrükten dönmez. Sınır var gümrükte... Yıllar önce ilk Ebay alışverişlerimden birkaçında başıma geldi, az çekmedim Cevizlibağ gümrüğünde ordan oraya dolaşırken. :)))

Konu E-bay vb siteler degil Chanel Ojelerinin Muadili Ojeler seklindedir !

COk fazla sikayet aldik konu disi mesaj okumak istemiyoruz diye bahsettiginiz konuyu paylasmak istiyorsaniz lutfen yeni baslik acin.

sınır oldugunuda biliyorum zaten sasırdıgım 3 ojenin 2 defa geri dönmesi o yuzden kafam rahat alıyorum turk satıcılarından 5 dolar oje 5 dolar kargo eee benim aldıgım fiyatla aynı o yuzden stres cekmek bana zor geliyor istedigimi söylüyorum bulup alıp evime gnderiyorlar ama sanırım artık almam bizim markalar malum beni sasırtmaya devam ediolar

3 oje nasıl geri döner yaw? 12.50 den 37.50 eder bir o kadar bile kargo eklesen ki imkansız, gene sınırı geçmez. Bir şey var orda...
Şu son eklediklerin gelmiş mi her Flormar standına acaba? Sırf onlara bakmaya Flyinn'e gideceğim de.

Son düzenleme:
H.sonu bu eklediklerini düşünüyorum almayı
ama fotolarını cek koy kuzum ya merak ediyorum karşılaştırmalarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…