ben chanelde kullanıyorum 1-2 tl lik ojelerde kullanıyorum ama herkes chanel alamıyor yada almıyor muadilin anlamını bende biliyorum ama zaten oje karsılastırmaları yaparken su fark var bu fark var diye belirtiyorum
gerçekci olduğunuz için tesekkürler
Yanlış anlamayın lütfen, ben sadece bu sayfalardan feyz alarak alışveriş yapacak olan insanlara yönelik yazdım çünkü aynısı sanıp gidip önerilen ojeleri alınca aynısı olmadığını görüp hayalkırıklığına uğrayabilirler. Bu yüzden Chanel ojelerin muadilleri deği de 'taklitleri' desek, daha doğru yönlendirmiş oluruz.
Farkları gerçekten çok belirgin aslında ve bu farkları en net biçimde aslını ve taklitlerini aynı eldeki tırnaklara sırayla sürünce görebiliriz, ben 505 için bunu yapmıştım ki 505'in tırnaktaki kurumuş halinin dokusu bile başka...
Ve almak-alamamak meselesine ben pek katılamıyorum çünkü öyle saçmasapan şeylere para harcıyoruz ki, haftada birkaç defa sağlığımızı bozan fast food yiyecekleri yiyeceğimize ayda 1-2 tane Chanel oje alıp kenara koyabiliriz ya da 30 tane 1-2 liralık oje alana kadar bir tane en kalitelisinden alabiliriz. Sigara içen insanlar ayda 200-300 tl sigaraya veriyor bu her ay 5-6 tane Chanel oje demektir. :)) Yani bu, alamamak değil, tercihini almamaktan yana kullanmak bence. "Ben o kadar parayı tek bir ojeye vermek istemem" diyen herkesin tercihine saygım var.