Chanel Ojelerinin Muadili Ojeler

bunların içinden birtek hard candy benziyor turk markalarında benzeri olmadıgı için eklememiştim ben
elegant sanki biraz andırıyor gibi
canım takma tırnak kullanıyormusun biraz bilgi verirmisin :44:

tırnak etlerine küçücük bile değirmeden nasıl sürüyorlar ya?yada değiriyorlar sonra onları temizliyorlar mı?eğer temizliyorlarsa neyle yapıyorlar bunu anlamadım.

bende beceremiyorum yaa onu :)

elegant sanki biraz andırıyor gibi
canım takma tırnak kullanıyormusun biraz bilgi verirmisin :44:

bende beceremiyorum yaa onu :)

gabrini var bende yok bu daha koyu riva cok acık mavi
ben takma tırnak kullanmıyorum canım yani hiç ihtiyacımda olmadı zaten taksamda rahat edemem gibi geliyor sen ne için istiyorsun kullanmayı özel bir gun için flnmı yoksa normaldemi

ojeleri tırnak etinizden az geriden baslarsanız surmeye zamanla alısırsınız ben surdukten sonra temizlemiyorum elim alıstı cunku ama temizlerken de fırcayla asetonla temizleyebilirsiniz

tatlım blog un var mı?

evet cnm evet resmen sömürüyorlar.ben de vıctorıas secret ürünlerini çok seviyorum özellikle bikini ve bikini üstü cover-uplarını. sitesine bakıyorum uygun geliyor.ama gittigidiyorda uçuk fiyatlar. almak istiyorum bakıyorum iç çekiyorum. 200 milyona alınacak sey bana 650ye fln geliyormuş. tamam kargosu var,gittigidiyor payı var vs de. 3 katından fazla olması da normal mi?
ingilizcem var ama nedense güvenemiyorum yabancı sitelerden alışverişe.

kızlarrrr bu yabancı ojelerin çok farkı oluyor mu ben hiç deneedim, pastel güzel mesela bn onu tercih ediyorum?

blogunda lilalı pembeli çatlamış ojeli tırnaklarına bayıldııım nasıl yapılıyo o çatlak görünüm?

Pek çok üründe böyle maalesef. Sadece internette değil, Türkiye'deki mağazalarda da pek çok ürün olması gerekenin çok üstünde satılıyor. Mesela ben kızımın pijamalarını doğduğundan beri GAP marka alırım, çok rahat ve kaliteli olduğu için. Çocuk bu malum, sık sık üstü değişir, yazın 10 takım, kışın 10 takım alırım her sene mutlaka... 14-15 dolar bir takımın fiyatı ama burada 3 misline satıyorlar. Aynı şekilde yüzlerce defa Gymboree alışverişi yaptım inanılmaz uygun şekilde... Çok özel kıyafetler de aldığım oldu kızıma, burada 300-400 liraya gördüğüm tarz doğum günü elbiselerini 30-40 dolara aldığım oldu... Böyle yüzlerce örnek verebilirim. Birkaç satıcım var 8-10 parça için sadece 9-10 dolar shipping ücreti alırlar. Yani ürün başına kargo ücreti de para değil... Neden gidip AVM'lerden alayım, mis gibi seçiyorum oturduğum yerden, postacı kapıma getiriyor, hem de kazıklanmıyorum.

kızlarrrr bu yabancı ojelerin çok farkı oluyor mu ben hiç deneedim, pastel güzel mesela bn onu tercih ediyorum?

Bu sorunun cevabı tamamen kişisel. Bana sorarsan, bence oldukça farklı. Pastel'de durum ne bilmiyorum, sanırım Flormar artık dikkat ediyor ama genelde yerli ojeler sağlığa zararlı içeriğe sahip, yabancı ve bilindik markalardan kanser yapıcı zararlı maddeler çıkarılmış durumda. İnternetten araştırırsan görebilirsin. Bu bile oje alırken ne olduğu belirsiz markalar almamamız gerektiği konusunda önemli bir bilgi. Ama tabii eğer doğruysa Flormar bu konuda diğer yerli markalara göre daha iyi demektir. Ben arada kullandığım halde bir türlü sevemedim Flormar'ı. Pastel'in bazı renklerini çok beğeniyorum. En çok da Alix Avien'i beğeniyorum bence en kaliteli yerli oje hatta fiyatının diğerleriyle aynı olmasına şaşırıyorum ama içerik konusunda ne yazık ki bilgi edinemedim.

e-bay'ı mı tercih ediyorsun?güven açısından soruyorum. shıppıng dediğin kargo ücreti mi oluyor? bir de belli bi fiyatı geçince kargoya takılıyormuş? diye duydum.
çok soru sordum ama kusura bakma cnm:26::26:
gümrüğe demek istedim!

Son düzenleme:

ben genellikle burda bulamadıgım renk ve yapılardan dolayı alıyorum opi china glaze ve orly zoyada buna dahil açıkcası öyle zararlı madde yok olayına cok takılmıyorum evet hamileler için bizim türk markaları zararlı ama ben hamile olsam 1 sene boyunca surmeyiveririm o kadar sorun değil cam kırıklı oje turkiyede yok mesela mecbur alıyorum diğer markalardan ama bu aralar pastelde kendini geliştirdi her ne kadar flormar geride kalsada oda iyi sayılır

blogunda lilalı pembeli çatlamış ojeli tırnaklarına bayıldııım nasıl yapılıyo o çatlak görünüm?

alix avienin catlayan ojesi var canım nail deco diye satılıyor ojenin uzerine surunce hemen kuruyor ve catlamaya baslıyor

Hamile olmayanlar için de zararlı aynı kimyasallar. Ben de hamileyken hiç oje sürmedim hatta süt verirken de. Ama bebeğimiz kadar kendi sağlığımızı da düşünmemiz gerekir. Tabii ben de dayanamayıp içeriğini düşünmeden sırf rengini beğenip oje aldım ama en zararsız olanları varken onları tercih etmek gerekir.

Yok canım rica ederim, çok soru sormadın. :) Ben bebekli anneler grubumla tanıştığım bir forumda Ebay üzerine sayfa bile açmak durumunda kalmıştım, ama çok da hayır duası almıştım bir dolu anne bebeğine dışarıdan kaliteyi ucuza alabilmeye başlamıştı bu sayede.
Evet Ebay'den alışveriş yapıyorum artık benim için Migros'tan alışveriş yapmak gibi bir şey oldu bu çünkü yıllardır burada bulamadığım ya da bulup pahalı olduğunu düşündüğüm herşeyi ordan alıyorum. Paketimin kaybolduğu da oldu, gümrüğe takıldığı da ama bu uzun yıllar içerisinde yüzlerce alışveriş içerisinde birkaç defa oldu. Zamanla zaten belli satıcılarınız oluyor, iyice incelemeden bir satıcıdan ürün seçip almamayı öğreniyorsunuz v.s...
Bir defada 150 doları geçmiyorum ben hatta 100 doları bile geçmemeye çalışıyorum, diyelim geçti, o zaman da satıcıdan rica ediyorum, paketin üstüne düşük ücret yazması için... Bizim gümrük kurallarını anlatıyorum filan...Yoksa paketin gümrüğe takılması ve gidip Cevizlibağ'daki şubede o paketi almaya çalışmak sahiden tam bir ızdırap. :))) Başıma geldiği için epeydir çok daha dikkatliyim. Miktarı geçmezse takılmıyor, Ebay'de çok yıldızlı çok satış yapmış güvenilirliği tescilli yüzlerce satıcı var, asla yeni satıcılardan bir şey almam mesela, bakarım kaç satış yapmış, güvenilirlik yüzdesi ne? %99 altında ise almam, birkaç bin satış yapmamışsa almam. Bunlar hep tecrübe ile zamanla edinilen bilgiler...

Son düzenleme:

cnm zahmt edip bana uzun bi cevap yazmışsın teşekkür ederimmm,bn de dua edeceğim sana

chanelin yerini de diğerleri pek tutmuyor.

Kesinlikle tutmadığına katılıyorum tabii bu dediğim yerli taklitler için geçerli. Chanel ile yarışacak hatta daha kaliteli oje markaları var. Nubar, NFU Oh, OPI, China Glaze, Orly, Zoya... Son dönemde keşfettiğim LUCIDarling gibi Kore malı ojeler ki NFU Oh kalitesinde diyebilirim. (Kore bence kalite ve fiyat olarak en muhteşem ojelerin üretildiği ülke, zaten Uzakdoğu kozmetikte batıdan çok daha ileride.)
Yani Chanel elzem değil, ama mesela bir 505'i çok fazla beğendiyseniz, onun benzerlerini almak yerine orjinalini almak daha iyi. 509 da öyle, tamamen aynısını yapamadılar. Bu çok önemli mi, tercihlere göre değişir. Benim gibi bir rengin onlarca ayrı tonunu baktığı saniyede algılayan ve oje delisi biri için önemli, ama mesela bir arkadaşım var, 40 ayrı tonda mor göster hepsine mor der hatta mor bile demez kahverengi der hafiften renk körüdür de kendisi, o da söylüyor bunu zaten. :))) Velhasıl arz talep meselesi bu. Benim 200'e yakın ojemden sadece 4 tanesi Chanel mesela. Sırf Chanel olacak diye her tonunu alıp sıralamam ama kalitesini ve aldığım renklerini çok çok beğeniyorum. Yine öyle çok fazla beğeneceğim bir renk çıkarsa alırım ama Chanel ne çıkarmış diye takipte olanlardan da değilim. :) Onun yerine başka markaların koleksiyonlarını sıralıyorum. :))

you knowcum
şu pastel var ya chanel muadili
bayıldım bayıldım .
gidip 50 küsür chanele vereceğime
2 tl pastel cok karlı oldu balım
aşıyo kendini türk firmaları asıyor.
param cüzdanımda kalıyor,tırnaklarım istediğm renkte oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…