Chanel Ojelerinin Muadili Ojeler

sanırım vardır heryerde bence vardır koycam karsılastırmaları cnm

Bu arada, pek çok satıcıda 5 dolar kargo 5 dolar oje değil, ben ojeyi kargo dahil 5-6 dolara alıyorum genelde ama mesela Nubar diğerlerinden az daha pahalı o kargo dahil 8-9 filan oluyor. İstediğin bir şey olursa ben de bakarım benim hep alışveriş yaptığım satıcılarda varsa alıp yollarım sana.

tesekkür ederim cnm şimdilik böyle rahat geliyor sırada 3 set var almayı dusundugum ve kişilerle iletişime gectim ama sorun olursa senle iletişime gecerim

Flyinn'de yeni Flormar serisi Miracle Color var. 30 renk oldugunu soylediler.

cnm blogundaki menekşe rengi ojeye bittim sanrım hiç bir türk markasında yok bide turkuaz ve mercan rengi ttavsiye edebileceğin marka varrmı

cnm blogundaki menekşe rengi ojeye bittim sanrım hiç bir türk markasında yok bide turkuaz ve mercan rengi ttavsiye edebileceğin marka varrmı

evet cnm ondan yok turk markalarında funky fıngersın o

turkuaz woo da var nosu 608 eminönunden alıyorum bunları

claireste var çok tavsiye etmem tırnakları boyuyor ama guzel nosu 40

nar çiçegi olarakta pastel var 98

çok saol cnm ohh renkli renkli

çok sağol yahu çok tatlı renkleri paylaşmışsın şu konad disklerini de görerek alma imkanı var mıdır acaba istanbulda?
ne olurdu sanki kozmetik mağazalarında satılıyo olsalardı

çok sağol yahu çok tatlı renkleri paylaşmışsın şu konad disklerini de görerek alma imkanı var mıdır acaba istanbulda?
ne olurdu sanki kozmetik mağazalarında satılıyo olsalardı

daha öncede cogu kez yazmıstım net dısında satısı yok keske olsa

üstünkörü göz attım da topik içeriğine,,,sanırım minikdepresif arkadaşımın bir yazısıydı, şey demiş: opi,chine glaze,essie,zoya,channel,mac vb....öjelerin paylaşım ve internet alışverişi hikayelerindense,yerli markaların muadil yada yakın replikalarına yönelirsek forum daha faydalı olur paylaşım açısından.....yani yanlış okumadıysam minik depresif arkadaşımın fikriydi bu,,,ben de sonuna kadar aynı fikri paylaşıyorum arkadaşlar....çünki abd,uk gibi ülkelerden arasıra internet kozmetik alışverişi yapan ve kargo ücretlerinden korkarak sandalye arkasına saklanan biri olarak,çok gereksiz görüyorum bu tarz külfetlere girmeyi....tamam opsiyon olarak güzel,paypal ödemesi ile güvenli felan ama altıüstü 6-7 dolarlık toplam öje için de 25-30dolar para ödemek de neyin nesi yaa,,,,çok saçma,,,,güvenli gelsin,direkt yeşil hattan geçerek çabucak elime ulaşsın deseniz kargolar hep böyle,,,,ayrıca GG de zoya,opi,chine glaze,mac felan bulmak olası,haberiniz olsun.....tee e-baylerde sürünmenize gerek yok.....shippingi free olan bir satıcı bulursanız ne ala tabi ama,onalrında fake ürün sattıklarından eminim ben....çünki marka öjelerin fiyatları dolar cinsinden belli,,,o nedenle lütfen mümkün mertebe muadiller ve yerliler üzerinde duralım...ulaşımı kolay,iadesi kolay,shipping için kırk defa mail takibi gerektirmiyor,herşeyden önce usps(united states postal service) gibi allhın danalarının işe alındığı kurumlara mektup yazarcasına uzun mailler yazmak zorunda kalmıyosunuz,,,,her açıdan daha faydalı bir topik içeriği olur kanısındayım nacizane arkadaşlar....

çok güzel yaa gerçekten ellerinize sağlık... bende pastelin ojelerine hayranım...

yeni çıkan gabrini diamond ojelerden d63'ün aynısı olmasa da chanel graphite'e baya benzediğini düşünüyorum..

chanel graphite

gabrini diamond d63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…