sanırım vardır heryerde bence vardırkoycam karsılastırmaları cnm
sınır oldugunuda biliyorum zaten sasırdıgım 3 ojenin 2 defa geri dönmesio yuzden kafam rahat alıyorum turk satıcılarından 5 dolar oje 5 dolar kargo eee benim aldıgım fiyatla aynı o yuzden stres cekmek bana zor geliyor istedigimi söylüyorum bulup alıp evime gnderiyorlar ama sanırım artık almam bizim markalar malum beni sasırtmaya devam ediolar
Bu arada, pek çok satıcıda 5 dolar kargo 5 dolar oje değil, ben ojeyi kargo dahil 5-6 dolara alıyorum genelde ama mesela Nubar diğerlerinden az daha pahalı o kargo dahil 8-9 filan oluyor. İstediğin bir şey olursa ben de bakarım benim hep alışveriş yaptığım satıcılarda varsa alıp yollarım sana.
tesekkür ederim cnm şimdilik böyle rahat geliyor sırada 3 set var almayı dusundugum ve kişilerle iletişime gectim ama sorun olursa senle iletişime gecerim
3 oje nasıl geri döner yaw? 12.50 den 37.50 eder bir o kadar bile kargo eklesen ki imkansız, gene sınırı geçmez. Bir şey var orda...
Şu son eklediklerin gelmiş mi her Flormar standına acaba? Sırf onlara bakmaya Flyinn'e gideceğim de.
Flyinn'de yeni Flormar serisi Miracle Color var. 30 renk oldugunu soylediler.
cnm blogundaki menekşe rengi ojeye bittim sanrım hiç bir türk markasında yokbide turkuaz ve mercan rengi ttavsiye edebileceğin marka varrmı
evet cnm ondan yok turk markalarında funky fıngersın o
turkuaz woo da var nosu 608 eminönunden alıyorum bunları
claireste var çok tavsiye etmem tırnakları boyuyor ama guzel nosu 40
nar çiçegi olarakta pastel var 98
çok sağol yahu çok tatlı renkleri paylaşmışsın şu konad disklerini de görerek alma imkanı var mıdır acaba istanbulda?
ne olurdu sanki kozmetik mağazalarında satılıyo olsalardı
merhaba
ben de chanel'in 2011 oje ikililerine bakıp tr'deki muadillerini bulmaya çalışırken az evvel bu sayfayı keşfettim.
chanel rose confidential
Eki Görüntüle 238901
ve bugün tesadüfen aldığım sephora L41 mothers day flowers 10TL
http://joeychong.files.wordpress.com/2011/05/sephora-l41-mothers-day-flowers.jpg?w=800
nedense resim olarak ekleyemedim hata verdi sayfa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?