ben chanelde kullanıyorum 1-2 tl lik ojelerde kullanıyorum ama herkes chanel alamıyor yada almıyor muadilin anlamını bende biliyorum ama zaten oje karsılastırmaları yaparken su fark var bu fark var diye belirtiyorum
gerçekci olduğunuz için tesekkürler
Channel 513 Black Pearl' ün muadilini (taklidi mi deseydim))) bulan var mı acaba?
gittigidiyor'da bu ojeleri satan kisiler hakkinda yorumda bulunmak isterim.
bu kisiler ojeyi siz ismarladiktan sonra kendi ellerine gelene kadar para istemiyorlar. kargo kaybolursa sorumlu degilsiniz. amerika'dan takipli kargo almanin en asagi 40 dolar oldugunu biliyorsunuz degil mi? ve bu takipli kargonun gumrukten gecebilmesi icin icinde maksimum 10-15 oje olabiliyor, fazlasi icin gumrugun ithalat muamelesi yapma riski var. bu yuzden ben 7 dolarlik zoya ojeyi 18 liraya almayi cok bulmuyorum. ebay'in nimetlerinden gercekten 2-3 dolara faydalanabilmek icin takipsiz postanizin calinmayacagi kadar sansli olmaniz gerekiyor. 2 senedir yurtdisindan oje ismarliyorum, posta asamasinda basima gelmeyen kalmadi. bu yuzden artik biraz daha fazla odeyip gittigidiyor'dan aliyorum.
15 oje icin odedigim fiyat 90 dolari buluyor. bunun yerine bu parayi, alip almayacagimin garantisi olmadigi halde istedigim ojeleri ismarlayip, eline ulasana kadar benden bir kurus on odeme almayan ve kapima kadar kargoyu karsilayarak gonderen, olasi kayip durumunda butun riski ustlenen bir saticiya vermeyi tercih ediyorum.
Aynen öyle... Hiçbir Chanel ojenin muadili yoktur, sadece benzerlerini yapabiliyorlar. Muadil, eşit olanı, aynısı demektir. Yani tamamen aynısını yapabilirlerse ancak o, muadili olur.
Evet belki biraz pahalı Chanel ojeler ama neredeyse evladiyelikler. :) Tabii ki 1-2 tl. değerinde bir oje ne kalite ne de renk olarak Chanel ojelerin aynısı olamaz.
Böyle yazdığım için Chanel'den başka oje kullanmıyorum sanılmasın. :)) Ama gerçekçi olmak lazım.
gittigidiyor'da bu ojeleri satan kisiler hakkinda yorumda bulunmak isterim.
bu kisiler ojeyi siz ismarladiktan sonra kendi ellerine gelene kadar para istemiyorlar. kargo kaybolursa sorumlu degilsiniz. amerika'dan takipli kargo almanin en asagi 40 dolar oldugunu biliyorsunuz degil mi? ve bu takipli kargonun gumrukten gecebilmesi icin icinde maksimum 10-15 oje olabiliyor, fazlasi icin gumrugun ithalat muamelesi yapma riski var. bu yuzden ben 7 dolarlik zoya ojeyi 18 liraya almayi cok bulmuyorum. ebay'in nimetlerinden gercekten 2-3 dolara faydalanabilmek icin takipsiz postanizin calinmayacagi kadar sansli olmaniz gerekiyor. 2 senedir yurtdisindan oje ismarliyorum, posta asamasinda basima gelmeyen kalmadi. bu yuzden artik biraz daha fazla odeyip gittigidiyor'dan aliyorum.
15 oje icin odedigim fiyat 90 dolari buluyor. bunun yerine bu parayi, alip almayacagimin garantisi olmadigi halde istedigim ojeleri ismarlayip, eline ulasana kadar benden bir kurus on odeme almayan ve kapima kadar kargoyu karsilayarak gonderen, olasi kayip durumunda butun riski ustlenen bir saticiya vermeyi tercih ediyorum.
bu konuda size katilmiyorum... chanel renk konusunda adeta bir trendsetter oldugu halde, kalite konusunda sinifta kaliyor... kivamindaki tutarsizlik, cabuk soyulmasi, fiyat performans olayinin dusuk olmasi gibi...
bu arada sevgili flamenca, blogun var mi? frankenlerini ve oje paylasimlarini gormek isterim =)
flormar normal serisini ben de sevmiyorum. alix avien jel olusuyla, supermatte cok kremsi ve opak oldugu icin, pastel ise her zaman iyi ojeler yaptigi icin benim en sevdigim turk ojeleri. golden rose ile aram pek iyi degil pek tercih etmiyorum
yabanci markalarda ise favorilerim zoya, china glaze (ozellikle hololar), opi (bazi ojeleri), essie, p2, catrice, orly (ozellikle cosmic), nfu-oh hololar =)
İlk oje bir türlü aynısı yapılamadı denilen Paradoxal.Birebir aynısı yapılamasa bile çok çok yakınını Pastel yaptı.Tek fark Paradoxaldaki mor ışıltı Pastele göre biraz daha az.
bu Chanel
Bu da Pastel 69
chanel riva
claire's 38
hard candy-sky
flormar 304
elegant 353
alıntıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?