- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Valla kuzum hakiki sızma zeytinyagini bulmak zor bende annemlerin aydindan gönderdiğini sürüyorum bir dene baktinki besledi yumuşattı kullan gitsinHadi ya. Herkes çok memnun kalmış yorumlar çok iyiydi oysa.
Ya ne sorcam yemeklere katılan zeytinyağı var ya onu sacima sursem nolur
Annem almis 1 litre. Sağlık bakanlığının kara listesindeymis bu yağ. Suruyum mu ki sacima öyle kaldı annem atacakti aldım
Valla kuzum hakiki sızma zeytinyagini bulmak zor bende annemlerin aydindan gönderdiğini sürüyorum bir dene baktinki besledi yumuşattı kullan gitsin
Aynen valla kuzumYag yağdır demi
Denetim.bakalım ise yararsa ne ala yaramazsa atarim gitsin
ay benim saç kremimin kutusu tuplü nası yapsam ki
Hain boya lobisinin işleri hep bunlar.. V kesim yapılınca boyalı bir parça kaldı en sivri kısımda, yağda sürsem balda sürsem adam olmuyor o kısımOy oy o kadar bakima ragmen bu saclar niye kirilirki halbuki biz incitmiyoruz onlari
Onceki sac rengin neydi canim genellikle yanik degilse bu kadar bakima yumuşacık olması lazımdıHain boya lobisinin işleri hep bunlar.. V kesim yapılınca boyalı bir parça kaldı en sivri kısımda, yağda sürsem balda sürsem adam olmuyor o kısım
kendi saç rengin koyu kahve 3.0 iki sene önce 7-8 kez 10 a ve 9 a boyamıştım , sonra koyulttum kendi rengime ama birden gözüme koyu gelince uçları akıtmak için uğraştım biraz.. sonrasında doğala dönmeye karar verip birkaç kez küt kestirdim ama nasıl tarif etsem ensemden uzayan saçlar temiz ama tepe noktamdan uzayanların uçlardan 10cmi boyalı ve saman gibiye yakın kurulağa ulaştı en sonunda.. en azından kuaförüm dönene kadar idare etse diye çabalıyorumOnceki sac rengin neydi canim genellikle yanik degilse bu kadar bakima yumuşacık olması lazımdı
Canım hangi şampuan ve saç kremine bunları ekliyorsun sen?Valla bilmiyorum :) başka kreme geçince kullanırsınız artık yeni gordum.kusura bakma bildirim çöktü buradan da gozumden kaçmış
Dustan sonra nemlendirici sprey argan yagi denedinmi glissin spreyleri iyidir mesela.serum falan kullanırsan bi nebze yumusayip dolasmaz canimkendi saç rengin koyu kahve 3.0 iki sene önce 7-8 kez 10 a ve 9 a boyamıştım , sonra koyulttum kendi rengime ama birden gözüme koyu gelince uçları akıtmak için uğraştım biraz.. sonrasında doğala dönmeye karar verip birkaç kez küt kestirdim ama nasıl tarif etsem ensemden uzayan saçlar temiz ama tepe noktamdan uzayanların uçlardan 10cmi boyalı ve saman gibiye yakın kurulağa ulaştı en sonunda.. en azından kuaförüm dönene kadar idare etse diye çabalıyorum
Serumumu değiştirdim ama iyi gelmedi galiba sanırım, en son lila kapaklı elseve kaldı elimde daha denemedim, o da işe yaramazsa yeni bir tane alırım. birde yarın ceylinin dediği gibi gliserin alıcam..Dustan sonra nemlendirici sprey argan yagi denedinmi glissin spreyleri iyidir mesela.serum falan kullanırsan bi nebze yumusayip dolasmaz canim
Gliserin cogu kiside ise yaradida bende iyice kurutmustu inşallah sende ise yararSerumumu değiştirdim ama iyi gelmedi galiba sanırım, en son lila kapaklı elseve kaldı elimde daha denemedim, o da işe yaramazsa yeni bir tane alırım. birde yarın ceylinin dediği gibi gliserin alıcam..
Kızlar kullandigim ürünler çok soruluyor aylardır.
İşte saç bakımım için banyo sırasında ve sonrasında kullandigim ürünler.
Eki Görüntüle 1782042
Yardırmışsın maşallah belli oldu böyle güzel saçlar nerden geldi
Eki Görüntüle 1782042
Onu ilk ben gördümmmmm..
Ben gördümmmm
Onunlan ben bakım yapcam
Eki Görüntüle 1782042