Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Eklentiler

• IMG-20160224-WA0039.jpg
    IMG-20160224-WA0039.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 234
merak ediyirum o ürünü taza doğru alirim heralde
doa kozmetik i de öneriyorum saf maddeler satıyorlar herşeyleri doğal. satılan tüm yağlar gerçekten o yağ, karıştırılmış ucuz yağlar değil. bende saç bakım kremi, saç bakım maskesi, saç toniği var henüz kullanmaya başlayamadım ama. b5 vitamini, e vitamini ve argan yağını almıştım. bugün de çörek otu yağı, badem yağı , lavanta suyu nu aldım

doa kozmetik i de öneriyorum saf maddeler satıyorlar herşeyleri doğal. satılan tüm yağlar gerçekten o yağ, karıştırılmış ucuz yağlar değil. bende saç bakım kremi, saç bakım maskesi, saç toniği var henüz kullanmaya başlayamadım ama. b5 vitamini, e vitamini ve argan yağını almıştım. bugün de çörek otu yağı, badem yağı , lavanta suyu nu aldım
Canim bende doadan alisveris yaptim b5 b3 e vitamini mentol kukurt cinko oksit keratin aldim ve yaglarla birlikte gul suyuna karstrdim. Saclarima kür uygulayacagim :) insaAllah işe yarar

Canim bende doadan alisveris yaptim b5 b3 e vitamini mentol kukurt cinko oksit keratin aldim ve yaglarla birlikte gul suyuna karstrdim. Saclarima kür uygulayacagim :) insaAllah işe yarar

canım bir de doa nın saç bakım yağı karışımı var 125 ml ve 11 tl di galiba. aktarlarda 17 tl ye satılıyor ve ne kadar doğal bilmiyoruz gerçekten muadillerine göre de uygun ve daha güvenilir bence. ben belimdeki saçlarıma koca saç bakım yağını sadece 2 defa yapaibliyorum bu nedenle bol bol almam gereken bir ürün, bir dahaki siparişimde burdan onu da alıcam

arkadaşlar ben şimdi yeni bi şampuan aldım ve şampuanım 300 ml buna kaç damla çamterebenti dökmem gerek acaba

X