- 9 Ekim 2013
- 3.574
- 341
- 33
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Bende mi dizsem kullandiklarimi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende mi dizsem kullandiklarimi :))
Ben dixmeye çalıştimda sigmadiBende mi dizsem kullandiklarimi :))
Ben dixmeye çalıştimda sigmadi
Ben dixmeye çalıştimda sigmadi
Stogumu gostermiyim yani bir ara aciklamali olarak hepsini eklerimBazılarını diz ben son kullandıklarımı dizdim
Yağlar hariç
yaa bende de stok sorunu var doldurmuşum resmennnn. valla bıktım elimdekiler bitince kaliteli ve az alıcam.Stogumu gostermiyim yani bir ara aciklamali olarak hepsini eklerim
Stogumu gostermiyim yani bir ara aciklamali olarak hepsini eklerim
merak ediyirum o ürünü taza doğru alirim heraldeyaa bende de stok sorunu var doldurmuşum resmennnn. valla bıktım elimdekiler bitince kaliteli ve az alıcam.
milkshake saç bakım köpüğü kullanan var mı? kuaförüm satmıştı bana kokusu mükemmel yemek istiyorum.
doa kozmetik i de öneriyorum saf maddeler satıyorlar herşeyleri doğal. satılan tüm yağlar gerçekten o yağ, karıştırılmış ucuz yağlar değil. bende saç bakım kremi, saç bakım maskesi, saç toniği var henüz kullanmaya başlayamadım ama. b5 vitamini, e vitamini ve argan yağını almıştım. bugün de çörek otu yağı, badem yağı , lavanta suyu nu aldımmerak ediyirum o ürünü taza doğru alirim heralde
Canim bende doadan alisveris yaptim b5 b3 e vitamini mentol kukurt cinko oksit keratin aldim ve yaglarla birlikte gul suyuna karstrdim. Saclarima kür uygulayacagim :) insaAllah işe yarardoa kozmetik i de öneriyorum saf maddeler satıyorlar herşeyleri doğal. satılan tüm yağlar gerçekten o yağ, karıştırılmış ucuz yağlar değil. bende saç bakım kremi, saç bakım maskesi, saç toniği var henüz kullanmaya başlayamadım ama. b5 vitamini, e vitamini ve argan yağını almıştım. bugün de çörek otu yağı, badem yağı , lavanta suyu nu aldım
Canim bende doadan alisveris yaptim b5 b3 e vitamini mentol kukurt cinko oksit keratin aldim ve yaglarla birlikte gul suyuna karstrdim. Saclarima kür uygulayacagim :) insaAllah işe yarar
keratin derken nası alıosunuz keratini tek basına satılıo muCanim bende doadan alisveris yaptim b5 b3 e vitamini mentol kukurt cinko oksit keratin aldim ve yaglarla birlikte gul suyuna karstrdim. Saclarima kür uygulayacagim :) insaAllah işe yarar
Evet doa kozmetikten aldim saf keratin. Ama bu keratin duzlstrme etkisi olan bi keratin degil yanlis anlasilmasin 10ml sisede bakim amaclikeratin derken nası alıosunuz keratini tek basına satılıo mu
Canim gecenlerde bende arastirdim kilicbaligi arkadasimz yazmsti galiba 300 ml e 30 damla yaziyoduarkadaşlar ben şimdi yeni bi şampuan aldım ve şampuanım 300 ml buna kaç damla çamterebenti dökmem gerek acaba
arkadaşlar ben şimdi yeni bi şampuan aldım ve şampuanım 300 ml buna kaç damla çamterebenti dökmem gerek acaba
Canim ama 300 mle bi kapak fazla gelmezmi 750 ml olsa kaldirirda .lbir kutu şampuana bir kapak yeterli diye biliyorum ben öyle yapıyorum damlalarla uğraşmayıp
çok teşşekür ederim canımmmm bunu nerden bulabiliriz acaba nette 200 ml 25 dior bende o kadardır diye düşünmüştümCanim gecenlerde bende arastirdim kilicbaligi arkadasimz yazmsti galiba 300 ml e 30 damla yaziyodu