- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
ayyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmm çok çokkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmm <3 <3 :*200 ml 20 damla
400 ml 40 damla
600 ml 60 damla
700 ml 70 damla
yani her 100 mlye 10 damla kızlar, sınırı aşmayın, hele saçları kuru olanlar her 100 ml ye 5 damla olarak denesinler, yağlı saçlılar için 10 damla uygun...Boca etmeyin sakın...
Bak burda yaziyor canim kilic baligi yazmis_tuba_21
Rica ederim canimm :) bende katicam. Birde bi yemek kasigi bal katicsm sampuana cam terebentini ile birliktrayyyyyyyyyyyyy canımmmmmmmmmmmmmmmmm çok çokkk teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmm <3 <3 :*
Canim ama 300 mle bi kapak fazla gelmezmi 750 ml olsa kaldirirda .l
arkadaşlar ben şimdi yeni bi şampuan aldım ve şampuanım 300 ml buna kaç damla çamterebenti dökmem gerek acaba
ben de onu arıodum canım tam olarakarkadaşlar ben şimdi yeni bi şampuan aldım ve şampuanım 300 ml buna kaç damla çamterebenti dökmem gerek acaba
ben de onu arıodum canım tam olarakEvet doa kozmetikten aldim saf keratin. Ama bu keratin duzlstrme etkisi olan bi keratin degil yanlis anlasilmasin 10ml sisede bakim amacli
tabi beceriksizlik bulamadım sıtede keratiniCanim bende doadan alisveris yaptim b5 b3 e vitamini mentol kukurt cinko oksit keratin aldim ve yaglarla birlikte gul suyuna karstrdim. Saclarima kür uygulayacagim :) insaAllah işe yarar
http://doakimya.com/urun/keratintabi beceriksizlik bulamadım sıtede keratini
teskkur ederim canım ben doakozmetik sıtesinden bakmısım ondan bulamamısım
elseveHangi marka şampuan ?
ay keratin berbat otesi kokmuo mu sence deCanim bende doadan alisveris yaptim b5 b3 e vitamini mentol kukurt cinko oksit keratin aldim ve yaglarla birlikte gul suyuna karstrdim. Saclarima kür uygulayacagim :) insaAllah işe yarar
Ben keratini tek basina kullanmadgm icin kokusunu alamiyorum. Icinde mentol var onun kokusu daha baskinay keratin berbat otesi kokmuo mu sence de
bemix yanında lavanta kalır
benim ki bozuk felan mı acaba mentol felan kokmuo berbat bi koku bnm kiBen keratini tek basina kullanmadgm icin kokusunu alamiyorum. Icinde mentol var onun kokusu daha baskin
Canim hepsini karistirdysan keratinin kokusunu alman cok zor bana sadece mentol un kokusu geliyo gul suyu ile yapmistim onun kokusunu bastrdi mentol. Cinko tozu biraz kokuyo onun disinda koku almadim. Keratin bozuk degildir canim sen benim karisimin aynisinimi yaptin.nasil ksristrdinbenim ki bozuk felan mı acaba mentol felan kokmuo berbat bi koku bnm ki
doa kozmetikten almıstım bozuk mu acaba ya
ben de karısık kullanıyrm ama ole alınmıcak bi koku değil
Canim hepsini karistirdysan keratinin kokusunu alman cok zor bana sadece mentol un kokusu geliyo gul suyu ile yapmistim onun kokusunu bastrdi mentol. Cinko tozu biraz kokuyo onun disinda koku almadim. Keratin bozuk degildir canim sen benim karisimin aynisinimi yaptin.nasil ksristrdin
Canimm agir kokabilir çunku saf keratin ondan kokuyodur. Diger yaglar kokusunu aliyosa sorun degil canim. Zaten saf sekilde bi tek onu surmuyosun.yok canım senin karısım degil
ben dax hindistan cevizi yagı bi de keraini karıstırdım
ama sadece keratinin kapağını açtıgımda bile cok agır bi kokusu var bnmkinin
sagol canımCanimm agir kokabilir çunku saf keratin ondan kokuyodur. Diger yaglar kokusunu aliyosa sorun degil canim. Zaten saf sekilde bi tek onu surmuyosun.