Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Kizlar. Söylüyorum
sevdabuzer CatlakB U uzii feraheymen kafkaokur Maverik Bademli Cikolata

Kızlar saçlarımı paril paril parlattı yumuşacık yaptı. Resmen aşık oldum bu formüle. Normalde herkes sampuana katiyormus. Dedim ki saç kremine katayim bende

Napiyoruz. Saç kremimize ben 500ml lik kreme 1 tatlı kaşığı Badem 1 tatlı kaşığı hint yagi kattim . Oyle kullandım ama istediğim sonucu alamadım. Sonra 4-5 çay kaşığı dolusu bal kattim. Belki daha fazla.
Bu kadar sadece. Bildiğiniz şahane oldu.
:) Güle güle kullanın.

Vayyy ilk kez duydum. Cok iyi deniycem suzme bal degilmi :)

Ben biliyordum zaten

Vayyy ilk kez duydum. Cok iyi deniycem suzme bal degilmi :)

İlk önce ben duydum.
Önce bana söyledi bana bana size değil banaaa

Tişikkir idirizzzz pazar günü son sinemaki+yağ+vitamin bakımımı yapıp dinlendircem saçımı artık bunu denerim

Ohhhh sevindim kuzum sac kremine degilde bende maskeye katmıştım bu sekikde sadece bali 2 cay kasigi koymuştum birde çörekotu yagida eklemiştim

Yaaa bende denicem hemen katıcam :)
Bende kuruluk var bir türlü bitmiyor işallah iyi gelir :)
Hayırlı olsun ceylincim :)

Bende kuruluktan şikayetçiyim tararken son 2cmde tarak takılı kalıyor, bu sefer krem yerine bakım- durulanan maske- durulanmayan krem kullandım saçımın boyları 3 ay yıkanmamış gibi uçtaki o 2 cm yine açılmıyor. Gel artık kuaförcüm gel

Tararken uçlardan mı başlıyorsun ?

evettt.. önce güzelce açıyorum hepsini sonra dipten uca tarayıp bekliyorum kendi kurusun diye mesela 15 dk sonra tekrar tarıyorum dağılıp daha rahat kurusunlar diye iste o 15 dk da ne oluyorsa hooop düğüm... heryerinde değil ama o boyalı olan uçlar fena ölmüş artık ne sürsem iflah olmuyor...

Çare bulursun inşALLAH

Senin saçında boyalıydı yanlış hatırlamıyorsam, nem için ne kullanıyorsun krem ya da serum ?

Evet boyalı ve dip yağlı uç kuru.
Ben gliss'in 8 bitkili yağlı sıvı kremini kullanıyorum.
Urban care collagen.
Elseve mucizevi yağı kullanıyorum.
Son 1 haftadir, biraz pahalı ama nude güçlendirici krem kullanıyorum duşta ve dün farkettim ultra güzel yaptı saçlarımı.
Dipnot: saçlarımın uçlarını duş sonrası kullandıklarımla çok parlak, canlı olabiliyordu ama yatıp kalkınca gece boyu uykudaki hareketlerimden dolayı karışıp kuruyordu.

Dun duşa girdim, duş sonrası hic biseyi kullanmadım dusta şampuan ve krem.
Çıktım hala canlı saçlarım

En dip not biotinde içiyorum

ay benim saç kremimin kutusu tuplü nası yapsam ki

Oy oy o kadar bakima ragmen bu saclar niye kirilirki halbuki biz incitmiyoruz onlari

Hadi ya. Herkes çok memnun kalmış yorumlar çok iyiydi oysa.
Ya ne sorcam yemeklere katılan zeytinyağı var ya onu sacima sursem nolur
Annem almis 1 litre. Sağlık bakanlığının kara listesindeymis bu yağ. Suruyum mu ki sacima öyle kaldı annem atacakti aldım
Ay o benim sacimi daha cok kurutmustu cogunda guzel etkiler oldu ama bende yok olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…