- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.272
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
kafkaokur wisemine Bademli Cikolata sevdabuzer CatlakB
Kızlar maşallah baya uzamış :)
6 ay sonunda ki hali bu kırıkları alıp çektim.Eki Görüntüle 1761508
Pijama çok çirkin kusura bakmayın
Yaaaa çok bakımsızzzzz.
Ben hic beğenmedim ya.
Sen benim kısa ama bakımlı saçlarımı al ben senin bu saçını alayın.
Çok hayırseverim.
Senin bu saçlarla ortada dolanmana gönlüm razı olmaz hiçç..
Ay ben seni de mi etiketlemişim hııhhhh.
Al senin olsun aman kıl değil mi(çarpıldı)
Ay kız sonunda gördük süper kalçana değiyüüü
Canimmmm masallahgercekten harika duruyor
ay aynı pijama şu an benim üstümdede varPijama çok çirkin kusura bakmayın
istediğin boy neresi yerimi süperecen napcanHazirana istediğim boya gelir galiba
diyecek söz yok süper tam istediğim boy bu benim bu kadar olsa yeter
ay aynı pijama şu an benim üstümdede var
istediğin boy neresi yerimi süperecen napcan
Ayyy canım aynı olay bende de var ama senin kadar uzun değil benim saçım kıvırcık olunca baya kısalıyor :)İyi barı ayıp olmamış
Alta bi kot giymedim tembellikten
Boy olarak iyi ama dalgalı olunca kuruyunca yukarı çıkıyor dalgalı ve kuru hali bu boya gelsin yeter
Çok çok güzel olmuş canım saçların yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin maşallah
Ayyy canım aynı olay bende de var ama senin kadar uzun değil benim saçım kıvırcık olunca baya kısalıyor :)
Çok güzel uzamış 6 ayda maşallah cidden bende 3-4 haftadır boşladım ama seni görünce bir azim geldi bende başlıyayım :)
Tatlım ben sinameki yaptım 8 kür ve 6 kür tamamlayamadım ikinci turu 8e bıktım gibi oldu şimdi sığır iliği yapıcam kasap amcayı bekliyorum ayrıca uçlarda kuruluk kırılmalar oluyor bende ve maşa fön falan kullanmadığım halde işte argan kayısı yağı barceline falan nemlendirmeye çalışıyorum böyle :)Saçın nerde diyorlar kalcaya geliyor nerdeyse diyorum yok artık diyorlar
Sen hangi bakımları yapiyorsn canim
Tatlım ben sinameki yaptım 8 kür ve 6 kür tamamlayamadım ikinci turu 8e bıktım gibi oldu şimdi sığır iliği yapıcam kasap amcayı bekliyorum ayrıca uçlarda kuruluk kırılmalar oluyor bende ve maşa fön falan kullanmadığım halde işte argan kayısı yağı barceline falan nemlendirmeye çalışıyorum böyle :)
Sinamekiden ben çok verim alamadım ayda 2 cm uzattı
Bende şampuanıma çam terebentin koyuyorum :)Ben heralde en kolayini buldum. Sampuana çam terebentin katiyorum sadece bu kadar
15 cm uzadı aşağı yukarı 6 ayda
Bende şampuanıma çam terebentin koyuyorum :)
En basiti valla. Şahsen ben biraz tembelim öyle.saç maskesi falan uğraşmak bana gore değil
Ceyliiiiin senin saçlarında kızıl var mıydı ? Üstüne siyah boyayınca kapandı mı?