Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Hadi ya. Herkes çok memnun kalmış yorumlar çok iyiydi oysa.
Ya ne sorcam yemeklere katılan zeytinyağı var ya onu sacima sursem nolur :KK70:
Annem almis 1 litre. Sağlık bakanlığının kara listesindeymis bu yağ. Suruyum mu ki sacima öyle kaldı annem atacakti aldım :KK70:
Valla kuzum hakiki sızma zeytinyagini bulmak zor bende annemlerin aydindan gönderdiğini sürüyorum bir dene baktinki besledi yumuşattı kullan gitsin :KK48:

Onceki sac rengin neydi canim genellikle yanik degilse bu kadar bakima yumuşacık olması lazımdı
kendi saç rengin koyu kahve 3.0 iki sene önce 7-8 kez 10 a ve 9 a boyamıştım , sonra koyulttum kendi rengime ama birden gözüme koyu gelince uçları akıtmak için uğraştım biraz.. sonrasında doğala dönmeye karar verip birkaç kez küt kestirdim ama nasıl tarif etsem ensemden uzayan saçlar temiz ama tepe noktamdan uzayanların uçlardan 10cmi boyalı ve saman gibiye yakın kurulağa ulaştı en sonunda.. en azından kuaförüm dönene kadar idare etse diye çabalıyorum

kendi saç rengin koyu kahve 3.0 iki sene önce 7-8 kez 10 a ve 9 a boyamıştım , sonra koyulttum kendi rengime ama birden gözüme koyu gelince uçları akıtmak için uğraştım biraz.. sonrasında doğala dönmeye karar verip birkaç kez küt kestirdim ama nasıl tarif etsem ensemden uzayan saçlar temiz ama tepe noktamdan uzayanların uçlardan 10cmi boyalı ve saman gibiye yakın kurulağa ulaştı en sonunda.. en azından kuaförüm dönene kadar idare etse diye çabalıyorum
Dustan sonra nemlendirici sprey argan yagi denedinmi glissin spreyleri iyidir mesela.serum falan kullanırsan bi nebze yumusayip dolasmaz canim

Dustan sonra nemlendirici sprey argan yagi denedinmi glissin spreyleri iyidir mesela.serum falan kullanırsan bi nebze yumusayip dolasmaz canim
Serumumu değiştirdim ama iyi gelmedi galiba sanırım, en son lila kapaklı elseve kaldı elimde daha denemedim, o da işe yaramazsa yeni bir tane alırım. birde yarın ceylinin dediği gibi gliserin alıcam..

Serumumu değiştirdim ama iyi gelmedi galiba sanırım, en son lila kapaklı elseve kaldı elimde daha denemedim, o da işe yaramazsa yeni bir tane alırım. birde yarın ceylinin dediği gibi gliserin alıcam..
Gliserin cogu kiside ise yaradida bende iyice kurutmustu inşallah sende ise yarar

Kızlar kullandigim ürünler çok soruluyor aylardır.
İşte saç bakımım için banyo sırasında ve sonrasında kullandigim ürünler.

PhotoGrid_1456330117848.jpg

Kızlar kullandigim ürünler çok soruluyor aylardır.
İşte saç bakımım için banyo sırasında ve sonrasında kullandigim ürünler.

Eki Görüntüle 1782042

bunların bir kısmı hayvanlar üzerinde deney yapan işkenceci firmaların ürünleri hacışakir, gliss, loreal elseve, elidor. onları cruelty free ürünlerle değiştirmek istemez misin? ben artık çok dikkat ediyorum böyle şeylere

X