-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
ilk fotodaki saçların süpermişSiteyi gezerken ne güzel bir konu buldum :) Hepsini okudum inş.istediğin uzunluk olur canım. Ben eskiden hep neden saçın sağlıklı olmasını değil de hızlı uzamasını daha çok dert ederler diye düşünüyordum ama son bir kaç aydır anladımÖnce siyah upuzun saçlarım vardı, yakın zamanda sıkıldım balyaj yaptırdım sonra yine sıkıldım hafif koyu yaptırdım kestirdim. Gittikçe batırdım yani,şimdi asla ama asla u-za-mı-yor... Burada bir arkadaş saçını boyatmaktan,ombreden filan bahsetmiş sanırım CatlakB ,sakın yapmasın,doğal parlaklığı gidiyor sonra toparla toparlayabilirsen. Keşke eski saçlarıma hemencecik dönebilsem ama kararlıyım Bunlar da benim son 1 seneki değişimim. Saçımı bir an önce uzatıp boya kısımları kestirip kendi rengine dönmesi için uğraşacağım inş.
Teşekkürler canım,inş. doğal haline dönmesine uğraşıyorumilk fotodaki saçların süpermiş
Bende soğan kürüyle başladım. Restorex şampuanı kullanmayı düşünüyorum.
Aslında önce kırıklarımı aldırıp bakıma ve uzatma çabalarına girseydim daha iyi olurdu ancak hiç kıyamıyorum.
Ceylinim papatya suyuyla renk açıcam olur mu
Ben elseve nin parlaklik veren sackremini kullaniyorumHanımlaar saçı parıl parıl yaptıracak bir krem var mi, biliyor musunuz?
Belli bir süreden sonra doğal saç batıyor adamaEvet o çatlak benim
Ama yapmak istiyorum ya değişiklik istiyorum
Harika görünüyor
Harika görünüyor
Tamam ceylin abla argan yagini nemliyken sacina sur pırıl pırıl yunusacik oluyoHanımlaar saçı parıl parıl yaptıracak bir krem var mi, biliyor musunuz?
Kızlar benim bi sorubum vardı soyelki benim saçlarım dökülüyor ve bu morelimi bozuyo ya bi insandan saçını kestirmedigin halde sacina ara makas attirmadigin halde sen saçını mı kestirdin saclarin azalmış lafını duymak cok miral bozucu yardim et ceylin abla
Kızlar allık kullaniyomusunz hangi marka yazarsaniz sevinirim)
Kızlar sacima sari hint kinasi yakmak istiyorum deneyen varmı güzel oluyomu yazarmisiniz :*
Neden ki kötü mü oluyorBen farmasi kullandım.
Bitti o simdi golden rose'un methini aldım onu denetim.
Ben kınaya bulaşma
Neden ki kötü mü oluyor
Neden ki kötü mü oluyor
Kinadan sac kolay kolay kurtulamiuormusKinanın ardından boya tutmaz deniliyor