- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Aklımda o da
Uzasa ama dha iyi olur tabi bakalım artık 3 hafta oldu dha sinemakiye . 1 ayı tamamlayıp dönüşümlü olarak diğer küfrleri deniycem her hafta zaten uzamıyor uzayacağı varsa öyle de uzar :)
Sadece cam terebentin ve Badem yağı evet :)
Aslında biraz sıkarsan kendini bele gelmese de yaklaşır.
Çok zor bele gelmesi. 4 ay önce başlasaydin o zaman olurdu.
Sampuana katip birde haftada 3 kere saç diplerine surersen baya hızlandırırsın ..Keşke önceden baslasaydin
Ben üşeniyorum
Ahh işte keske
Nyse artık olduğu kadar uğraşıcam bide benm kardeşimin sacı cok çabuk uzuyor ve de gür hep fön çektiriyor dha çabuk uzuyor diyordu
Bende üşeniyorum ama yapmam lazım :))
Ahh işte keske
Nyse artık olduğu kadar uğraşıcam bide benm kardeşimin sacı cok çabuk uzuyor ve de gür hep fön çektiriyor dha çabuk uzuyor diyordu
Şu kardeşlerin saçları hayın, zağlım, terbiyesiz oluyor genelde
Yok canım kıskanmıyorum.
Alakası dahi olamaz
Ben şampuana sarımsak katıcam sanırım
Ben onu yaptım da fazla mı katmışım ne yapmıştım gecen sene bide çalışıyordum iyice koktu şampuan B'de bıraktım :)
benimkinden kısa kestirdi katlı hiç bakım yapmaz sacına ama simdi maşallah benimkine yaklaştı yarın onda soğan kürü yapıcam kızıyorum uzat diye saclarını umursamıyor zorla uzatcam kızın sacını
Bende biten gliss sivi krem şişeleri var
Onların içine şampuan katıp sarimsağı eklerim
Ayy yapsam mı ki
SAKIN!!! O krem şişelerinde karışım vs deneme, plastik ya kokutuyor, bozuyor içindeki, ben daha önce yağ karışımı birde karanfil suyu denemiştim. Rezil ötesi oldu, resmen karanfil adam oluştu suyun içinde bilimsel bir aşama kaydettim yeni bir tür ürettimBende biten gliss sivi krem şişeleri var
Onların içine şampuan katıp sarimsağı eklerim
SAKIN!!! O krem şişelerinde karışım vs deneme, plastik ya kokutuyor, bozuyor içindeki, ben daha önce yağ karışımı birde karanfil suyu denemiştim. Rezil ötesi oldu, resmen karanfil adam oluştu suyun içinde bilimsel bir aşama kaydettim yeni bir tür ürettimBirde sarımsağı şampuana değil susam yağına koy, cam bir kavonaza bir kaç diş sarımsağı dilimle hatta sonra susam yağını dök, beklet 2-3 gün sonra sarımsaklarını çıkar içinden miss
Ben bunu denedim ıslakken kötü kokuyor ama kuruyunca kalmıyor. Bi de ben 50 ml bi sisede yapmıstım. Yani sisenin boyutunu ufat tut yoksa sise bitene kadar imkanı yok kullanamazsın :)Ben şampuana sarımsak katıcam sanırım
Canım aynı şeyi çörekotu yağına yapsam olur mu sence susam yağı yok elimde şuanSAKIN!!! O krem şişelerinde karışım vs deneme, plastik ya kokutuyor, bozuyor içindeki, ben daha önce yağ karışımı birde karanfil suyu denemiştim. Rezil ötesi oldu, resmen karanfil adam oluştu suyun içinde bilimsel bir aşama kaydettim yeni bir tür ürettimBirde sarımsağı şampuana değil susam yağına koy, cam bir kavonaza bir kaç diş sarımsağı dilimle hatta sonra susam yağını dök, beklet 2-3 gün sonra sarımsaklarını çıkar içinden miss
Ben bunu denedim ıslakken kötü kokuyor ama kuruyunca kalmıyor. Bi de ben 50 ml bi sisede yapmıstım. Yani sisenin boyutunu ufat tut yoksa sise bitene kadar imkanı yok kullanamazsın :)
sivilcelerin iltihaplıysa yakada bilir bilemiyorum yani iyi gelir mi. dikkat et sen yine de.Sağol canım.
Deniyeyim bakayım inşALLAH saç derimdeki sivilcelere de iyi gelir
sivilcelerin iltihaplıysa yakada bilir bilemiyorum yani iyi gelir mi. dikkat et sen yine de.