Saç Uzatma Yöntemleri Ceylinin saç uzatma günlüğü :)

Ahh işte keske

Nyse artık olduğu kadar uğraşıcam bide benm kardeşimin sacı cok çabuk uzuyor ve de gür hep fön çektiriyor dha çabuk uzuyor diyordu

Ahh işte keske

Nyse artık olduğu kadar uğraşıcam bide benm kardeşimin sacı cok çabuk uzuyor ve de gür hep fön çektiriyor dha çabuk uzuyor diyordu

Şu kardeşlerin saçları hayın, zağlım, terbiyesiz oluyor genelde
Yok canım kıskanmıyorum.
Alakası dahi olamaz

Şu kardeşlerin saçları hayın, zağlım, terbiyesiz oluyor genelde
Yok canım kıskanmıyorum.
Alakası dahi olamaz

benimkinden kısa kestirdi katlı hiç bakım yapmaz sacına ama simdi maşallah benimkine yaklaştı yarın onda soğan kürü yapıcam kızıyorum uzat diye saclarını umursamıyor zorla uzatcam kızın sacını

Benimki de kısa saç seviyorum ben diyor zilli
Saçlarıda gür ve hızlı uzuyor.
Saç rengi de iyi
Manyak mı nedir

Bende biten gliss sivi krem şişeleri var
Onların içine şampuan katıp sarimsağı eklerim
SAKIN!!! O krem şişelerinde karışım vs deneme, plastik ya kokutuyor, bozuyor içindeki, ben daha önce yağ karışımı birde karanfil suyu denemiştim. Rezil ötesi oldu, resmen karanfil adam oluştu suyun içinde bilimsel bir aşama kaydettim yeni bir tür ürettim Birde sarımsağı şampuana değil susam yağına koy, cam bir kavonaza bir kaç diş sarımsağı dilimle hatta sonra susam yağını dök, beklet 2-3 gün sonra sarımsaklarını çıkar içinden miss

Kokusu nasıl oluyor ?

Canım aynı şeyi çörekotu yağına yapsam olur mu sence susam yağı yok elimde şuan bu arada şampuana sarımsak katma olayını ben çok denedim yararını da gördüm ama evet uzun süre bekleyince değişik bir hal alıyor. O yüzden artık az kalan şampuanın içine koyuyorum

Ben bunu denedim ıslakken kötü kokuyor ama kuruyunca kalmıyor. Bi de ben 50 ml bi sisede yapmıstım. Yani sisenin boyutunu ufat tut yoksa sise bitene kadar imkanı yok kullanamazsın :)

Sağol canım.
Deniyeyim bakayım inşALLAH saç derimdeki sivilcelere de iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…