- 28 Mart 2013
- 12.811
- 17.272
-
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Kızlar restorex in saç dokulmelerine karşı olanını aldım ve çok iyi geldi. Saclarim eskiye oranla 2-3 kat daha az dökülüyor neredeyse.
Tek sıkıntı kepek yapması. Kepek yaptı bende ama onu da elma sirkesiyle hallettim. Sevdim bu sampuani
Bende şampuan almayı düşünüyorum.
Hala karar vermedim
Her dusta elma sirkesi kullanırım diyorsan al canım tavsiye ederim. Biraz kepeklenmeyi oldu çünkü
Ama yumuşattı dökülmeyi durdurdu ben kullanırım bunu. Memnun kaldim
Bende kepek olmuyor ki hiç
Bir günde sac koklerinin çıkması normalde mi acaba yaa dün boyamisdim bugun sac diplerimde siyah siyah kokler vsr sanki
Canım ya bugün hask keratin protein sac maskesi aldim amaaa nasıl kullanicam sampuana katılır mı acaba :)Bu şampuan kepek yaptı bende valla. Ama çok sevdim yumuşacık oldu
Canım ya bugün hask keratin protein sac maskesi aldim amaaa nasıl kullanicam sampuana katılır mı acaba :)
Canım bend kullanıyorum restorex ama kafamda hiç kepek olmaz benim neden oldu ki acaba sana merak ettim
Ben her banyo sonrası duralama suyuma elma sirkesi katıp kullanıyorum tek bir kepek bile yok tavsiye ediyorum canım valla iyi ki var elma sirkesi
Aynen. Cildime tonik olarak da kullanıyorum ben elma sirkesini..
Glisin siyah seri sampuanını aldım sonunda karar verdim
Elma sirkesi birde mikrop öldürücü etkisi sayesinde saç derisi kokusunu da önlüyor :)
Saç derisinin ne kokusu olacak ay
Hadi hayirlisi canim insalah sonuç alirsinnSoğan kurune başlamış bulunuyorum hadi hayırlısı