çeyizimin ilk parçaları :)))

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
133
eveet arkadaşlar nişanlanarak evliliğe bi adım yaklaştım . malum çeyiz işleri de zor işler . okurken zaman ayıramam ama size çeyizimin ilk parçasını göstermek istiyorum.sizce nasıl

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim. kahvaltı takımı bana hediye. ben sadece kahvaltı setleri içinden beğendim :) ama normal fiyatı 150 civarı olsa gerek 34 parça bu.

Kahvaltı masası renkli, güzel ve canlı olmalı :)
Tam da böyle :) Kare olması sorun yaratmıyorsa çok güzel :)
Güle güle kullanın.

Kahvaltı masası renkli, güzel ve canlı olmalı :)
Tam da böyle :) Kare olması sorun yaratmıyorsa çok güzel :)
Güle güle kullanın.

ben de aynı düşüncedeyim cnm . hayatın her alanında rengarenk olmayı seven biriyim. kahvaltı masam da bu şekilde olacak inş evlenince :) çok teşekkür ederim

Kahvaltı takımlarının rengine bayıldım. Ama beyaz tercih ettim. Reçeller, domatesler, zeytinler renklendirir diye düşündüm.

Fotoğraftakini karacadan aldım. Modelin adı inci. 300 liraya almıştım.

sadelikten yanasınız anlaşılan. söylediklerinizde haklısınız. sizin takımınızı da çok beğendim. güle güle kullanın inş.

sadelikten yanasınız anlaşılan. söylediklerinizde haklısınız. sizin takımınızı da çok beğendim. güle güle kullanın inş.

Teşekkür ederim. Daha güzelleri sizin olsun. Kahvaltı takımı bakarken dikkatimi çeken servis tabaklarının hep küçük oluşuydu. Ama ben küçük servis tabağı da sevmem. Büyük olsun istedim. Aldığım takımın 6 büyük 6 küçük servis tabağı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…