Beddua

Derdinizi anlattiginiz insanları ne denli tanıyorsunuz ki? Duysam bile hiç rahatsız olduğumu üzüldüğümü belli etmezdim soran olursa da çok net bu konu hakkında konuşmak istemiyorum der geçerdim.amaci zaten üzmek

İş yerinde bi hemcinsim beni çok üzdü.
Evlenip ayrılmamdan tutun anne babamın ayrı olması, babamın evlenmesi vs (şuan rahmetli kendisi), eşimin ilk evliliği olması vsvs hepsi benimle geçmişimle ilgili konular. Nerden biliyor diye soracak olursanız hiçbirisini ben anlatmadım. Hiç samimi değilim kadınla. Sadece işle ilgili.Maalesef ki uzun seneler çalıştığım nakil geldiğim kurumdaki bi arkadaş sayesinde her şeyi o okurumda yaşadım evlenme boşanma gibi konuları.

Velhasıl bir haftadır kendimi toparlamaya çalışıyorum onunla hiç muhattap olmadım. Sevdiğim bir iki arkadaş konuyu bildiğimi çok üzüldüğümü anlatmışlar sözde gelip özür dileyecekmiş. Dilemediği gibi sosyal medyadan O ENGELLEMİŞ benim silip engellemem gerekirken ki gerçekten hiç ona sıra gelme aklıma da gelmedi.

Konuma gelecek olursam bu kadının yaptığı her aklıma geldiğinde dilime dökmesem de içimden “ yaşadığını yaşatmadan ölme, rabbim benim hissettiğim her şeyi sana da yaşatsın” gibi sözler geçiyor çünkü cidden çok canım yandı engel olamıyorum. Bu iç sesimi susturmanın yolu var mıdır.

Yarından itibarenki süreçte ne yapmam lazım. Duygu durumumu nasıl kontrol edeceğim herkes yorgun üzgün gözüküyorsun deyip duruyor.🥺🥺
Bu konuları iş yerinde başkalarına mi anlatıyor

Bunu nasıl söyledi kavga esnasında mi yoksa durup dururken arkanızdan millete mi anlatmış.beddua edeceğinize gidip ağzına ....
Akraba falan olsa neyse de iş yerindeki birine tahammül etmek zorunda değilsiniz rezil edin onu bı daha bakalım konusuyo mu

X