- 6 Nisan 2017
- 1.964
- 2.406
- 133
Bende bi türlü karar veremeyip en sonunda günlük beğendiğim bir takımı 12 parça yemek takımı yapmıştımMerhaba Kızlar 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı arıyorum misafir için memnun olduğunuz marka var mı kullandığınız benim icin önemli fikirleriniz herkese selamlar
Kütahya benimkide çok memnunumMerhaba Kızlar 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı arıyorum misafir için memnun olduğunuz marka var mı kullandığınız benim icin önemli fikirleriniz herkese selamlar
Keşke bu son yazdığınızı biz de düğün konunuzda yazsaydık:))Başlık ilginç olması kimse bu kadar yorum yapmazdı biraz zeka hemcinslerim :)))
Öyle olmuş olmasını ümit ediyorumBaşlık ilginç olması kimse bu kadar yorum yapmazdı biraz zeka hemcinslerim :)))
Jumbo satenlerden almayın derim.
İlk kullanımda eski görüntüsü ve paslanmasıyla hayal kırıklığı yarattı.
Misafirlik eşya demiş diğer üyeler ama, kalabalık bir aile iseniz şart.
Benim iki misafir yemek takımım ve iki çatal bıçak takımım var, anca yetiyor.
Üçüncüleri alacağım.
Ortalama misafir geldiğinde zaten 18 19 kişi oluyoruz biz, eğer bir de gençler ve çocuklar geliyorsa yetmiyor günlükten ilave yapıyorum.
Bu kalabalıklık durumunu değerlendirip alırsanız mantıklı olur.
Benim evimdeki tabak kimsede yoktur, severim düşkünüm ama hala yetmiyor.
Çok kötü ya sanırsınız 30 senelik takım.
Aynen sizin mesajınızı okumadan yazdım.
İllallah ettim satenden.
Çok kötü ya sanırsınız 30 senelik takım.
Her şey yeni yeni o eski, lekesi çıkmaz, iz yapar.
Resmen kullanılmamak, sergilenmek için saten takım.
Dünya para verip alıyoruz, rezillik yani.
Marketten aldam takım yapsam daha iyidi.
Bir de jumbo benimki güya 50 sene garantili!!!
Biz buna moderatörler içerikte dert olan birşey var sansınlar uyanıklığı yapmaya çalıştım diyelim mi? Daha doğru bir yaklaşım olur ama moderatörler içerikleri okuyor maalesef.Başlık ilginç olması kimse bu kadar yorum yapmazdı biraz zeka hemcinslerim :)))
hisardan kesinlikle uzak dur derim. hatta konu açmıştım paslanan bıçakların fotoğrafını koydum. istersen inceleyebilirsin. çok çok pişman olursun. şimdiye kadar 5 kere teknik servise gitti geldi hala paslanıyor. son gönderdiğim 1 ay oldu ses soluk yok. şikayet sitelerinden bi bak hep aynı şikayetler. çatal bıçakların paslanması.. verdiğin paraya çok çok yazık olur. hisardan aman uzak dur. korkmaz en kalitelisi diye biliyorum. inşallah doğru karar verirsin.Merhaba Kızlar 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı arıyorum misafir için memnun olduğunuz marka var mı kullandığınız benim icin önemli fikirleriniz herkese selamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?