Valla çok gezdim hisar aldım günlüğü kampanya vardı misafir icin emin olamadım taç markası hakkında bilginiz var mıgezip bakmak lazım. bazen aynı markanın iki farklı ürünü arasında bariz kalite farkı oluyor. dokunup, ağırlığını anlayıp öyle emin olabilirsiniz.
Günlükte Nehir, misafir için Hisar aldım. Şimdiki aklım olsaydı misafir için Ar Yıldız alırdım.Merhaba Kızlar 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı arıyorum misafir için memnun olduğunuz marka var mı kullandığınız benim icin önemli fikirleriniz herkese selamlar
Valla çok gezdim hisar aldım günlüğü kampanya vardı misafir icin emin olamadım taç markası hakkında bilginiz var mı
Ben kullanırım diye düşünüyorum çünkü severim misafir ağırlamayı :)) snde kullan Bnce cnmbir de 2 senelik evli birinin tavsiyesi olarak görün ama ikinci takımı almanız şart mı? ben dediğim gibi 2 senedir kutusundan bile çıkarmadım ve modelini dahi hatırlamıyorum. bence aynı takımı hem günlük hem misafire kullanın. en kötü çabuk yıpranır bi süre sonra değişirsiniz. ben iki takım aldığım için çok pişmanım.
Günlük takımlarım hisar muhtemelen misafiride onu alacağımKaraca kullanıyorum 6yıldır.bıçakları özellıkle bulaşık makınesınde matlaştı. Önermiyorum, hisar marka kullanan arkadaşlar gayet memnun, sorun olursa da degısım yapıyorlar hemen. Karaca nın musterı hizmetleri de çok yavaş sorun olsa karşınızda muhattap o ona atıyor falan
Ben kullanırım diye düşünüyorum çünkü severim misafir ağırlamayı :)) snde kullan Bnce cnm
Başlık ilginç olması kimse bu kadar yorum yapmazdı biraz zeka hemcinslerim :)))Neden kafayı yiyorsun anlamış değilim. Çatal bıçak takımı bu kadar hayatını meşgul etmemeli insanın.
Çeyiz tavsiyesi istersen ben emsan kullanıyorum. 2 yıl olacak neredeyse. Gayet memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?