• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz yüzünden kafayı yiyeceğim

gezip bakmak lazım. bazen aynı markanın iki farklı ürünü arasında bariz kalite farkı oluyor. dokunup, ağırlığını anlayıp öyle emin olabilirsiniz.
Valla çok gezdim hisar aldım günlüğü kampanya vardı misafir icin emin olamadım taç markası hakkında bilginiz var mı

taç markasını duymadım. ben aryıldız aldım misafirler için ama 2 senedir kutusunda durduğu için modelini bile hatırlamıyorum kalitesiyle ilgili tavsiye veremiycem o sebepten. ama kalitesini anlayabilirsiniz. kağıt gibi hafif değilse, elinize alınca ağırlığını hissediyorsanız, kaşığın kenarları bıçak gibi keskin değilse, çatalları iğne gibi sivri değilse kaliteli demektir. benim günlük kullandığım takım erdemler marka ama nerde bulunur bilmiyorum. annem bi züccaciyeden almıştı. bahsettiğim gibi öyle yemek yerken sizi yoracak derecede değil tabiki ama ağır ve keskin değil. ayrıca hafif bir baskıda hemen eğilip yamulmuyor. bulabilirseniz onu tavsiye ederim.

Merhaba Kızlar 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı arıyorum misafir için memnun olduğunuz marka var mı kullandığınız benim icin önemli fikirleriniz herkese selamlar
Günlükte Nehir, misafir için Hisar aldım. Şimdiki aklım olsaydı misafir için Ar Yıldız alırdım.

Valla çok gezdim hisar aldım günlüğü kampanya vardı misafir icin emin olamadım taç markası hakkında bilginiz var mı

bir de 2 senelik evli birinin tavsiyesi olarak görün ama ikinci takımı almanız şart mı? ben dediğim gibi 2 senedir kutusundan bile çıkarmadım ve modelini dahi hatırlamıyorum. bence aynı takımı hem günlük hem misafire kullanın. en kötü çabuk yıpranır bi süre sonra değişirsiniz. ben iki takım aldığım için çok pişmanım.

Bekar biri olarak tavsiyem iki ayrı takım yerine iki tane aynı takımı alabilirsin. Bayramlarda falan ayrı ayrı takımlar kullanmak yerine aynı takıma devam edebilirsin illa takım diyorsan da kütahyanin kaşık takımları da güzeldi.

Arkasında 18/10 yazan bütün çelikler aynı kalitededir. Markadan ziyade modele önem verin. Ömür boyu kullanılıyor sonuçta. Modası kolay kolay geçmeyecek bir model almanızı tavsiye ederim.

İki takım almama olayına katılıyorum. Allahım çıldırcam iki kişi yaşıyoruz evde 24 tabak 24 bıçak 24 kaşık var. Ailelerden uzak şehirde yaşıyorsanız gereksiz. Ha istisna oldu kalabalık misafir oldu. 12 kişilik takımda zaten 12 yemek çatalı 12 kahvaltı çatalı mevcut bi şekilde halledilir.

bir de 2 senelik evli birinin tavsiyesi olarak görün ama ikinci takımı almanız şart mı? ben dediğim gibi 2 senedir kutusundan bile çıkarmadım ve modelini dahi hatırlamıyorum. bence aynı takımı hem günlük hem misafire kullanın. en kötü çabuk yıpranır bi süre sonra değişirsiniz. ben iki takım aldığım için çok pişmanım.
Ben kullanırım diye düşünüyorum çünkü severim misafir ağırlamayı :)) snde kullan Bnce cnm

Karaca kullanıyorum 6yıldır.bıçakları özellıkle bulaşık makınesınde matlaştı. Önermiyorum, hisar marka kullanan arkadaşlar gayet memnun, sorun olursa da degısım yapıyorlar hemen. Karaca nın musterı hizmetleri de çok yavaş sorun olsa karşınızda muhattap o ona atıyor falan

Karaca kullanıyorum 6yıldır.bıçakları özellıkle bulaşık makınesınde matlaştı. Önermiyorum, hisar marka kullanan arkadaşlar gayet memnun, sorun olursa da degısım yapıyorlar hemen. Karaca nın musterı hizmetleri de çok yavaş sorun olsa karşınızda muhattap o ona atıyor falan
Günlük takımlarım hisar muhtemelen misafiride onu alacağım

Ben kullanırım diye düşünüyorum çünkü severim misafir ağırlamayı :)) snde kullan Bnce cnm

esirgediğimden değil aksine "misafir eşyası" olgusuna son derece karşıyım. misafir kim olursa olsun benim izin verdiğim kadar evimde yer edinebilir. ve ayda yılda bir gelip evimde 3-5 saat duracak insanlar için eşya kayırmayı doğru bulmuyorum. benim kaşık çatal takımımı ve yemek setimi hala paketinden çıkarmayışımın sebebi evimin küçük olması ve onları açarsam gerçekten koyacam yerimin olmaması. bi çılgınlık yapıp açarsam kanepeye dizmek zorunda kalırım birlikte oturur tv izleriz yemek takımıyla.

Günlüklerim nehir misafirlik Korkmaz almıştım hem misafire hem günlüğü de kullanıyorum şuna,yani bol bol makinada yıkanıyor hiç bir sorun yaşamadım paslanma çizilme felan çok memnunum. Birde kullanmadım ama aryıldızın güzel olduğunu duydum ve tavsiye aldım.

Neden kafayı yiyorsun anlamış değilim. Çatal bıçak takımı bu kadar hayatını meşgul etmemeli insanın.
Çeyiz tavsiyesi istersen ben emsan kullanıyorum. 2 yıl olacak neredeyse. Gayet memnunum.

Neden kafayı yiyorsun anlamış değilim. Çatal bıçak takımı bu kadar hayatını meşgul etmemeli insanın.
Çeyiz tavsiyesi istersen ben emsan kullanıyorum. 2 yıl olacak neredeyse. Gayet memnunum.
Başlık ilginç olması kimse bu kadar yorum yapmazdı biraz zeka hemcinslerim :)))

Back
X