- 8 Mart 2012
- 895
- 264
Çıkık geldi ortadan kırılmamış. garanti belgeleri var içinde :) hemen geri göndermeyi düşünüyorum ama kargodan alınırken kontrol edilmedi çünkü ben almadım. bu yüzden sorun çıkarırlar mı ya da aynı çaydanlığı kaynak yapar gönderirler mi bilemiyorum :S inşallah yenisi gelir
sonuçta kargoyla alakalı bir durum değil kırılmamış zaten çıkıkmış bence sorun olmaz değiştirirler gibi görünüyor.. haftasonu olduğu için ara diyemiyorum pzt ararsın artık canım
Çıkık geldi ortadan kırılmamış. garanti belgeleri var içinde :) hemen geri göndermeyi düşünüyorum ama kargodan alınırken kontrol edilmedi çünkü ben almadım. bu yüzden sorun çıkarırlar mı ya da aynı çaydanlığı kaynak yapar gönderirler mi bilemiyorum :S inşallah yenisi gelir
benim düdüklü tencereminde hediye olan cam kapağı kırık geldi mail attım, sonra aradılar yenisi gelmiş pazartesi elinizde olur dediler, çatal bıçak takımıda gelmemişti onunla birlikte göndericeklermiş, sende mail at sorun çıkarmazlar
kamupanyayı bu konuda çok beğendim çok ilgililer ben söylemeden diğer ürünlerinizde problem çıkarsa hemen arayın yenisiyle değiştirelim dediler
ttnet e üye olup bana indirim kuponu verecek olan var mı
altıncı cadde için
TNET ile 100 TL alışverişe anında 40 TL indirim!
Kampanyadan faydalanmak için CADDE boşluk TC kimlik numaranızı yazıp 6606'ya sms gönderilmesi ve indirim kodu alınması gerekmektedir.
Alacağınız şifre ile aşağıdaki alandan giriş yapıp şifrenizi onaylatarak indiriminizi kullanabilirsiniz.
kılzar acil lazımda
ttnet e üye olup bana indirim kuponu verecek olan var mı
altıncı cadde için
TNET ile 100 TL alışverişe anında 40 TL indirim!
Kampanyadan faydalanmak için CADDE boşluk TC kimlik numaranızı yazıp 6606'ya sms gönderilmesi ve indirim kodu alınması gerekmektedir.
Alacağınız şifre ile aşağıdaki alandan giriş yapıp şifrenizi onaylatarak indiriminizi kullanabilirsiniz.
kılzar acil lazımda
matinyacım bugun benim çaydanlıkla cezve takımı geldi sorunsuz diyebiliriz.. diyebilirz dememin sebebi sapının kenarında 2mm lik bi deforme var sorun diil sanırım. ama hala çatal kaşık gelmedi yaa.. bu arada başka çaydanlık almayı düşünen varsa içinde filtresi ve ayrıca demlik damlatmama aparatı da var içinde haberiniz olsun ben çok beğendim.. cezve takımı da aynı şekilde çok güzel
kızlar benim çatal bıçak takımım gelmiş dün sandıksız olması daha güzel olmuş aslında yer kaplamaz paketı kötü değil yani öyle iyi günlerde mutlulukla kullanalım inşallah:)
netteucuzluk.com u kullanan var mı aranızda arkadaşlar.. teslimatı falan çabuk oluyor mu.. birkaç tencere seti beğendim fiyatları da çok uygun geldi ama stoktaki son ürün diyor. biterse tekrar koymazlar mı ki :26: