çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

gelmiş kuzum aldım azönce çaydanlık ve cezvemide çok teşekkür ederim tanıştığımıza da memnun oldum bu arada

ÇOK SAĞOL CANIM YA aldım bende sonunda çok sağol her işin yolunda olur seninde inşallah çok teşekkürler:)

amin canım güzel dileğin için çok sağol. faydam olduysa ne güzel, nolcak ki nasıl olsa şifrenin bi sınırı yok :)

vodofone kamupanya dan alısverıs yapıyor arkadaslar, bir arkadaşımızda o alışveriş için gerekli şifreyi sağlıyor. Tam bir dayanışma, tam bir kadınlar klübü :)

o kampanyadaki fiyatlar iyimi ya ben normal fiyatları çok bilmediğim için bilemedim

vodofone kamupanya dan alısverıs yapıyor arkadaslar, bir arkadaşımızda o alışveriş için gerekli şifreyi sağlıyor. Tam bir dayanışma, tam bir kadınlar klübü :)

hangi site canım.. ne alınabiliyorki bende bi bakayım..

fırsatmagazasından aldıgım düdüklü tencere(hisar) ve aryıldız cezvelerim geldi..
dün moralim bozuktu açık bakamadım bu akşam bakarım. daha öncede ordan alış veriş yapmıştım memnun kalmıştım

benim gibi çeyizi olmayanlar için 150tl ayırarak yatak örtüsü 4 tepsi 4 tane plastik kaplardan 4 tane saklama kabı falan alabilirler

kızlar fırsatmağzası.com da en uygun alabilceğim ne var ? yani ne önerisiniz? çatalbıçak tak.hariç mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…