çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kızlarrr En Büyük KK bu siteden bunu almayı düşünüyorum.nasıl site güvenli mi ? ve fiayt nasıl ????? ESSENSO NONSTICK BRONX MAKARNA TENCERESİ 20cm - www.esse.com.tr

Merhaba, bu tencereyi şubede görüp almıştım. Sitesinden hiç alışveriş yapmadım. Essenso tencereler genel olarak pek tavsiye edilmiyor diye okumuştum ama tencere cok hoşuma gitti :) krep tavası ve balık tavası da aldım. Makarna tenceresi icin uygun bir fiyat bence. İcinde ayrıca süzgeci olanlar daha pahalı oluyor. Bir de boyut olarak cok ideal geldi bana. Kulplarının kilitlenmesi de ayrıca pratik geldi bana:)

kızlar bu r10 nedir?
site falan mı?
bikaç topikte gördüm ama hiçbişi anlamadım :26:

kızlar fırsatmağzası.com da en uygun alabilceğim ne var ? yani ne önerisiniz? çatalbıçak tak.hariç mesela...

bn düdüklü tencere aldım hisarın.. normal fiyatı 260 falan ben 129 aldım tavsiye ederim..

bu vodafone şifresi nerde geçiyor. nasıl oluyor. biri anlatabilirmi

Kızlar evdiz de Nehir çay setlerinde kampanya var
12 kişilik takım 129 tl
$pr_01_650_max.jpg

kızlar fırsatmağzası.com da en uygun alabilceğim ne var ? yani ne önerisiniz? çatalbıçak tak.hariç mesela...

hisarın tencere setleri aryıldızın tencere tava setleri çok ucuz fiyatları araştırıp alabilirsin ve çok güvenilir bir site ben havalemi yaptım ertesi gün elimdeydi siparişlerim 1 fhafta falan beklenmiyo yani:KK34:

hisarın tencere setleri aryıldızın tencere tava setleri çok ucuz fiyatları araştırıp alabilirsin ve çok güvenilir bir site ben havalemi yaptım ertesi gün elimdeydi siparişlerim 1 fhafta falan beklenmiyo yani:KK34:

aradım stokta ürünümüz yok dedi :KK43: ama siteden son şamaya kadar geldim siparişi vermedim henüz ne yapayım????

netteucuzluk.com u kullanan var mı aranızda arkadaşlar.. teslimatı falan çabuk oluyor mu.. birkaç tencere seti beğendim fiyatları da çok uygun geldi ama stoktaki son ürün diyor. biterse tekrar koymazlar mı ki :26:

nette çok fazla ucuzluk siteleri var ama ne kadarı güvenilir o meçhul bence trendyol markafoni altıncı cadde ve limango dışındakileri pek tercih etme:KK31: bu güvenilir sitelerde bile aksilikler gecikmeler iadelerde sorunlar bile olabiliyo:KK50:

nette çok fazla ucuzluk siteleri var ama ne kadarı güvenilir o meçhul bence trendyol markafoni altıncı cadde ve limango dışındakileri pek tercih etme:KK31: bu güvenilir sitelerde bile aksilikler gecikmeler iadelerde sorunlar bile olabiliyo:KK50:

haklısın canım zaten dediklerini en çok da altıncı caddeyi kullanıyorum
ama bu sitede tencere setleri o kadar uygun ki şok oldum
bi sorup emin olayım dedim :KK31:

aradım stokta ürünümüz yok dedi :KK43: ama siteden son şamaya kadar geldim siparişi vermedim henüz ne yapayım????

canım alma sakın.. bende de hala sepetimde olan ancak açınca bulunamadı yazan bir ürün vardı aynı şekilde ödeme kısmına kadar geldim sonra telefon açtım hayır almayın stokta yok alırsanız para iadesiyle uğraşırız bayaa beklersiniz fln demişlerdi..

şehir fırsatında essenın tenceresı var birde kervan hediye çeki var arkidişler bilginize..

vodafone kamupanyada fiyatlarda daha da indirim olmuş sanırım.. milano çatal kaşık takımını 345e almıştık 340 a düşmüş, hisarın bi tenceresi 290tl ydi 285 e düşmüş yani bazı ürünlerde 5 tl daha indirim yapıldı sanırım haberiniz olsun kızlar..

vodafone kamupanyada fiyatlarda daha da indirim olmuş sanırım.. milano çatal kaşık takımını 345e almıştık 340 a düşmüş, hisarın bi tenceresi 290tl ydi 285 e düşmüş yani bazı ürünlerde 5 tl daha indirim yapıldı sanırım haberiniz olsun kızlar

Ya lovemuffin benim çaydanlığımın sapı kırık geldi :KK43: birde geri göndermeyle uğraşcam. Cezve takımı güzel bir sorun yok. Çatal bıçaklarda daha gelmedi .Çok üzüldüm hisarın çaydnlığı kaliteli sonuçta nasıl hemen kırıldı ,yolda kargoda mı kırıldı bilmiyorum artık :KK43:

vodafone kamupanyada fiyatlarda daha da indirim olmuş sanırım.. milano çatal kaşık takımını 345e almıştık 340 a düşmüş, hisarın bi tenceresi 290tl ydi 285 e düşmüş yani bazı ürünlerde 5 tl daha indirim yapıldı sanırım haberiniz olsun kızlar

Ya lovemuffin benim çaydanlığımın sapı kırık geldi :KK43: birde geri göndermeyle uğraşcam. Cezve takımı güzel bir sorun yok. Çatal bıçaklarda daha gelmedi .Çok üzüldüm hisarın çaydnlığı kaliteli sonuçta nasıl hemen kırıldı ,yolda kargoda mı kırıldı bilmiyorum artık :KK43:

hadi yaaa tuhhh okadar bekle bekle sonra kırık gelsin.. hay allah.. canım garantileriyle geldi dimi? çünkü biliyorsun hisarın 100 yıl garantisi var ne kadar kırılırsa kırılsın yine alırsın aynısını.. ama rüyamda garantisi gelmiyordu :KK52::KK52: nasıl kırılmış peki çıkık mıydı yoksa bildiğin ortasından kırık mı?
ben dün aradım çatal bıçak takımı tedarik ediliyor firmadan haftaya haftaiçi gelir dediler kuzum..

hadi yaaa tuhhh okadar bekle bekle sonra kırık gelsin.. hay allah.. canım garantileriyle geldi dimi? çünkü biliyorsun hisarın 100 yıl garantisi var ne kadar kırılırsa kırılsın yine alırsın aynısını.. ama rüyamda garantisi gelmiyordu :KK52::KK52: nasıl kırılmış peki çıkık mıydı yoksa bildiğin ortasından kırık mı?
ben dün aradım çatal bıçak takımı tedarik ediliyor firmadan haftaya haftaiçi gelir dediler kuzum..

Çıkık geldi ortadan kırılmamış. garanti belgeleri var içinde :) hemen geri göndermeyi düşünüyorum ama kargodan alınırken kontrol edilmedi çünkü ben almadım. bu yüzden sorun çıkarırlar mı ya da aynı çaydanlığı kaynak yapar gönderirler mi bilemiyorum :S inşallah yenisi gelir :KK43:

X