kızlarrrbu siteden bunu almayı düşünüyorum.nasıl site güvenli mi ? ve fiayt nasıl ????? ESSENSO NONSTICK BRONX MAKARNA TENCERESİ 20cm - www.esse.com.tr
kızlar fırsatmağzası.com da en uygun alabilceğim ne var ? yani ne önerisiniz? çatalbıçak tak.hariç mesela...
kızlar fırsatmağzası.com da en uygun alabilceğim ne var ? yani ne önerisiniz? çatalbıçak tak.hariç mesela...
artık pek birşey yok ki.. 2-3 ürün var hepsi de uygun alabilirsin beğendiğin varsa kaçırma bence canım..
hisarın tencere setleri aryıldızın tencere tava setleri çok ucuz fiyatları araştırıp alabilirsin ve çok güvenilir bir site ben havalemi yaptım ertesi gün elimdeydi siparişlerim 1 fhafta falan beklenmiyo yani
kızlar bu r10 nedir?
site falan mı?
bikaç topikte gördüm ama hiçbişi anlamadım :26:
bilen kimse yok mu :26:
canım markafoniye üye oluyosun, daha önce üye olmadığın bi mail adresinle
o da sana hediye çeki veriyo
üye olunan linki bulmaya çalışayım
https://www.markafoni.com/account/l...&utm_medium=banner15&utm_campaign=r10_15kupon
ekimde devam ediyo mu bilemiyom ama
nette çok fazla ucuzluk siteleri var ama ne kadarı güvenilir o meçhul bence trendyol markafoni altıncı cadde ve limango dışındakileri pek tercih etmebu güvenilir sitelerde bile aksilikler gecikmeler iadelerde sorunlar bile olabiliyo
aradım stokta ürünümüz yok dediama siteden son şamaya kadar geldim siparişi vermedim henüz ne yapayım????
vodafone kamupanyada fiyatlarda daha da indirim olmuş sanırım.. milano çatal kaşık takımını 345e almıştık 340 a düşmüş, hisarın bi tenceresi 290tl ydi 285 e düşmüş yani bazı ürünlerde 5 tl daha indirim yapıldı sanırım haberiniz olsun kızlar
Ya lovemuffin benim çaydanlığımın sapı kırık geldibirde geri göndermeyle uğraşcam. Cezve takımı güzel bir sorun yok. Çatal bıçaklarda daha gelmedi .Çok üzüldüm hisarın çaydnlığı kaliteli sonuçta nasıl hemen kırıldı ,yolda kargoda mı kırıldı bilmiyorum artık
vodafone kamupanyada fiyatlarda daha da indirim olmuş sanırım.. milano çatal kaşık takımını 345e almıştık 340 a düşmüş, hisarın bi tenceresi 290tl ydi 285 e düşmüş yani bazı ürünlerde 5 tl daha indirim yapıldı sanırım haberiniz olsun kızlar
Ya lovemuffin benim çaydanlığımın sapı kırık geldibirde geri göndermeyle uğraşcam. Cezve takımı güzel bir sorun yok. Çatal bıçaklarda daha gelmedi .Çok üzüldüm hisarın çaydnlığı kaliteli sonuçta nasıl hemen kırıldı ,yolda kargoda mı kırıldı bilmiyorum artık
hadi yaaa tuhhh okadar bekle bekle sonra kırık gelsin.. hay allah.. canım garantileriyle geldi dimi? çünkü biliyorsun hisarın 100 yıl garantisi var ne kadar kırılırsa kırılsın yine alırsın aynısını.. ama rüyamda garantisi gelmiyordunasıl kırılmış peki çıkık mıydı yoksa bildiğin ortasından kırık mı?
ben dün aradım çatal bıçak takımı tedarik ediliyor firmadan haftaya haftaiçi gelir dediler kuzum..
hadi yaaa tuhhh okadar bekle bekle sonra kırık gelsin.. hay allah.. canım garantileriyle geldi dimi? çünkü biliyorsun hisarın 100 yıl garantisi var ne kadar kırılırsa kırılsın yine alırsın aynısını.. ama rüyamda garantisi gelmiyordunasıl kırılmış peki çıkık mıydı yoksa bildiğin ortasından kırık mı?
ben dün aradım çatal bıçak takımı tedarik ediliyor firmadan haftaya haftaiçi gelir dediler kuzum..
Çıkık geldi ortadan kırılmamış. garanti belgeleri var içinde :) hemen geri göndermeyi düşünüyorum ama kargodan alınırken kontrol edilmedi çünkü ben almadım. bu yüzden sorun çıkarırlar mı ya da aynı çaydanlığı kaynak yapar gönderirler mi bilemiyorum :S inşallah yenisi gelir