çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

kizlaaaarrrr vodafone kamupanya bayram kampanyasi yapmis tum vodafonlular yararlanabiliyo isteyene hemen sifre verebilirim bende yarim saat once aldim

kizlaaaarrrr vodafone kamupanya bayram kampanyasi yapmis tum vodafonlular yararlanabiliyo isteyene hemen sifre verebilirim bende yarim saat once aldim

cnm ben özelden mesaj atamıyorum henüz mail adresin var mı alışveriş yaparken sana mail atsam şifre için??

canim mailimi ozelden yolladim nezaman istersen yollarim sifre ama once alacaklarina karar ver sifre 30 dk cunku

kızlar bazı yorumlarda hisarın paslandığını duydum doğru mu ya da çok mu? bi de bu vodafone kampanyasında ürünü beğenmediğimizde ya da herhangi bir sorun da iade şansımız var mı? 1 aydır karar veremedim :) yardımcı olur musunuzzz????? :26::26::26:

Valla paslancağını sanmam.Hisar kalitesi belli ama ben milanoyu almamaya karar verdim.Dün hisar mağazasına gittim ve inceledim.Çok sade geldi.Hani kimi zaman sadelik zerafettir ama ne bileyim bana hitap etmedi.Yemek takımımın yanına yakışmayacağını düşündüğüm için vazgeçtim.Hisar mamba alıcam :)

saol canım ben günlük olarak aldığım için sade olsun dedim aslında bulunduğım yerde hisar mağazası yok o yüzden bakamadım aldım artıkk hayırlısıı :)

saol canım ben günlük olarak aldığım için sade olsun dedim aslında bulunduğım yerde hisar mağazası yok o yüzden bakamadım aldım artıkk hayırlısıı :)

cnm hisara mail atarsn bse olursa vodafona degil hisara yollarsin urunlerinin arkasinda duruyorlar bnde mamba aldim vodafondan

bakalım canım saol inşallah bi sorun olmaz da kimseye mail falan atmam seninki de hayırlısı olsun hepimize güzel günlerde kullanmak dileğiyle

bakalım canım saol inşallah bi sorun olmaz da kimseye mail falan atmak zorunda kalmam seninki de hayırlısı olsun bu arada... hepimize güzel günlerde kullanmak dileğiylee ay çok heycanlandım ne zaman gelir kii :18::18::18:

Kızlarrr essee bayrama özel herşey yüzde 50 indirimde ve bu sefer şişirme indirim değil. Tabi yine fiyatlarla biraz oynanmış ama ginede ucuz mesele kenwoodun kmix blender seti 500 liaradan 250 liraya düşüyor. ( Piyasada 300 lira filan .),Delonghinin su ısıtıcı elmas görünümlü olan ben bayılmıştım heryerde fıyatına baktım 170 lira herseyde o da 89 a geliyor.

İnşallahh kaldıysa bugun alıcam .

Genel olarakda bir bilgi vereyim. Yıl sonu stoklarını çoğu mağaza eritmek durumda yoksa ekstra vergiye tabii tutuluyorlar. Onun için bu yıl sonuna kadar çoğu mağaza stok eritme çabasında olacaktır. Essenin her zmanki yalan indirimlerinin dışında gerçek bir indiirm bu o yuzden.

Madame coco hakkında da bir bilgi vereyim;
Sürekli indirim mesajları geliyordu. Gecen gün sonundabir mağazsını buldum ve gittim. 175 lira yatak örtüsü takımı aldım kendime. Kumaşlarına desenlerine filan bayıldım. Yerli bir markaymış, Denizlide üretiliyormuş. Tüm ürünler yarı fiyatı , Ekstra olarak bazı ürünler %50+%20 indirime dahil. Alegrianın kulplu kuşlu kahve fincan takımları 35 tl ye geliyor mesela. Havlular 10 lira, nevresimler 100-150 filandı ama kalitesi baya hoşuma gitti.Tavsiye edebilirim.

Bernardoda bayrama özel bazı ürünlerde indirim var.Benim ıvır zıvırlarım bittiği için bir şey almadım bernardodan.

English home dada bazı urunlerde yuzde 20 indirim var. ama kırlentler falan bize pek yaramaz :)

Umarım işinize yararAllah butun çeyiz hazırlayanlara kolaylıklar versinnn..

cnm hisara mail atarsn bse olursa vodafona degil hisara yollarsin urunlerinin arkasinda duruyorlar bnde mamba aldim vodafondan

Merhaba arkadaşlar
Yaklaşık 1 haftadır kamu hattı olan vodafone lu arıyorum kamupanyadaki hisar çatal bıçak takımı için şifre verebilecek biri car mı aranızda ? Ben internet için hep müsaitim özel msj hakkım yok nasıl yardımcı olabilirsiniz?:26:

canm ben veriyim sana sifre hemen :)

canım bayram boyunca kamupanya bütün vodafonlulara açık bende yardımcı olabilirim kamulu değilim ama bende alabildim

canım ayın 31 çektiği zamanlar boynerde bu kampanya ayın 30 da mı 31 inde mi oluyor çok güzel bir kampanyaymıs
uzun zamandır girmiyordum su kamuya bır bakayım nasıl fıyatları önceden bakmıstım ama baya oldu tekrar bakayım en ıyısi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…