çeyiz ürünleriyle ilgili gördüğümüz kampanyaları paylaşalım!

benim çatal bıçakta gelmiş kızlar kutusu çok şık gerçekten.. sandıksız kutusuz denmişti bende öle keselerin içinde sanmıştım ama öyle deil çekmeceye koyabileceğimiz kaşıklığın içinde ve kutusu da çok güzel zaten, matinyacım tekrar teşekkürler :KK16:

benimki de geldi dün. çok şükür bu sefer sorun yok. kutusunu bende begendim :) rica ederim canım güle güle kullan.

merhabalar canım senı rahatsız edıyorum ama bır konuda yardımına ıhtıyacım var dun arkadasım vodefone kamulu aksam saatlerınde sıfre almak ıstedı benım ıcın 1414 e SIFRE yazıp gonderdı ama sıfre gelmedı. ben de bu vodefone kamupanyanın ındırımınden yararlanarak 89 parca hısar mılano catal kasık bıcak takımını almak ıcın nıyetlenmıstım ama olmadı acaba bana yardımcı olurmusun :KK43:(( ben cok begendım bu catal kasık bıcakları ıyı bır secım gıbı sen de almıssın galıba demi nasıl memnunmusun

kızlar gecmıs sayfaları ınceledım de bır cogunuz vodefone kamupanya avantajından yararlanmıs memnun da kalmıs ben de hisarın milano 89 parca catal kasık bıcak takımını almak ıstıyorum bu kampanyayı kacırırsam cok uzulecegım dun gece denedık bır arkadasımla sıfre almak ıcın mesaj attı ama sıfresı gelmedı acaba hafta sonu oldugu ıcın olabılır mı calısmıyorlar mı kı anlam veremedım siz de boyle bir sıkıntı yasamıs mıydınız?? bana sıfre yollayabılecek olanınız var mı :/ matınyacım yardımına ıhtıyacım var :KK43: ozelden mesaj atamıyorum mesaj sayım yetmıyormus o yuzden buraya yazabıldım.

Kızlar ya,şu kamupanyadan hisar çatal kaşık takımını alanlar,çeyiz için uygun mu,ağır duruyor mu? Ne dersiniz,almakta tereddüt ettim,önerirseniz ben de almak istiyorum.

Kızlar ya,şu kamupanyadan hisar çatal kaşık takımını alanlar,çeyiz için uygun mu,ağır duruyor mu? Ne dersiniz,almakta tereddüt ettim,önerirseniz ben de almak istiyorum.

canım çok güzel çok şık gönül rahatlığıyla alabilirsin.. ağır derken abartıdan filan bahsediyorsan asla değil çok sade ama çok hoş bence bu fiyata da hiiç düşünme en ucuz 445 tlydi nette ben uzun süredir takip ediyordum bu fiyata da asla bulamazsın ki biz aldıktan sonra daha da düştü fiyatı :KK52:

canım çok güzel çok şık gönül rahatlığıyla alabilirsin.. ağır derken abartıdan filan bahsediyorsan asla değil çok sade ama çok hoş bence bu fiyata da hiiç düşünme en ucuz 445 tlydi nette ben uzun süredir takip ediyordum bu fiyata da asla bulamazsın ki biz aldıktan sonra daha da düştü fiyatı :KK52:

Çok teşekkür ederim.Tam istediğim cevap.Ağır derken abartı kastetmedim.Kalitesini gösteriyor mu demek istedim.Gösteriyormuş da cevabından anladığım kadarıyla:) Ama malesef maxiuma bölmüyor.Sinir oldum valla.Neyse alıcam galiba.

Çok teşekkür ederim.Tam istediğim cevap.Ağır derken abartı kastetmedim.Kalitesini gösteriyor mu demek istedim.Gösteriyormuş da cevabından anladığım kadarıyla:) Ama malesef maxiuma bölmüyor.Sinir oldum valla.Neyse alıcam galiba.

kesinlikle gösteriyor hisar zaten başka söze gerek yok :KK51: taksite fiyatı da artıyor peşin alıp idare etmeye çalış canım önümüzdeki aya :KK34:

elinde 6. cadde için kullanılabilecek ttnet kodu olan var mı acaba?

ben yazmıstım ttnet kodu 1 sayfa önce falan. kullanan olmadıysa onu kullanabilirsin. daha süresi dolmamıştı. dolduysa da yardımcı olurum .vodafone konusunda da olurum kızlar ama saat 11 gibi falan anca olur. Şifreyi nişanlımdan alıyorum da anca o saatte müsait şu sıralar :)

ben yazmıstım ttnet kodu 1 sayfa önce falan. kullanan olmadıysa onu kullanabilirsin. daha süresi dolmamıştı. dolduysa da yardımcı olurum .vodafone konusunda da olurum kızlar ama saat 11 gibi falan anca olur. Şifreyi nişanlımdan alıyorum da anca o saatte müsait şu sıralar :)

teşekkür ederim :)

18-28 Ekim arası markafonide kargo bedavaymış arkadaşlar biev, korkmaz,cem, keramika markalarında kampanya var aklınızda bulunsuuunnnn
hadi alışverişe :KK76::KK76: bir de benim bir sorum olacak keramika saklama kabı var markafonide üçlü, acaba nasıldır daha önce alan var mı? seramik mi plastik mi? ürün özelliği yazmıyo kararsız kaldım :44:

bugün A-101 de dekoratif bulaşık fırçası satılacak daha önce bir arkadaş da paylaşmıştı resmini çok şirinler :13:

$images (1).jpg

kızlar evim.nette nevresim outlet diye bi mağazada cok buyuk indirimler var benim aldıgım ürünler çok uygun ve cok begendimm

belenay uyku seti---68 tl
mink battaniye-----57 tl
dinarsu battaniye ---44 tl kargom bedavaya geldi:)))))))))))))))

Eklentiler

• $belenay 68.jpg
    $belenay 68.jpg
    215 KB · Görüntüleme: 30
  • $mink 57.jpg
    $mink 57.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $dinarsu 44.jpg
    $dinarsu 44.jpg
    179,4 KB · Görüntüleme: 66
bernardo %50 indirim yapmış sözde :KK1:
romance yemek takımı 502,00 TL den 249,00TL ye düşmüşmüş
indirim diye bizi gaza getirebilmek için ne yapacaklarını şaşırdılar valla
249 iyi bi fiyat ama eski fiyatı 502 değildi yahuu yeme bizi bernardo :KK19:

bernardodaki bardakalrda düşmüş ninfa bardakları almak isteyen kızlar yarı yarıya bardaklarda sanırsam tüm ürünlerde

Kızlar, vodafone kamu avantaj konusunda bana yardımcı olabilirmisiniz? Hisarın çkb takımını almayı çok isttiyorum. Şimdiden teşekkürler... Saat verirseniz o saatte girerim malum şifre 30 dakikalık,..

X