benim çatal bıçakta gelmiş kızlar kutusu çok şık gerçekten.. sandıksız kutusuz denmişti bende öle keselerin içinde sanmıştım ama öyle deil çekmeceye koyabileceğimiz kaşıklığın içinde ve kutusu da çok güzel zaten, matinyacım tekrar teşekkürler
benimki de geldi dün. çok şükür bu sefer sorun yok. kutusunu bende begendim :) rica ederim canım güle güle kullan.
Kızlar ya,şu kamupanyadan hisar çatal kaşık takımını alanlar,çeyiz için uygun mu,ağır duruyor mu? Ne dersiniz,almakta tereddüt ettim,önerirseniz ben de almak istiyorum.
canım çok güzel çok şık gönül rahatlığıyla alabilirsin.. ağır derken abartıdan filan bahsediyorsan asla değil çok sade ama çok hoş bence bu fiyata da hiiç düşünme en ucuz 445 tlydi nette ben uzun süredir takip ediyordum bu fiyata da asla bulamazsın ki biz aldıktan sonra daha da düştü fiyatı
Çok teşekkür ederim.Tam istediğim cevap.Ağır derken abartı kastetmedim.Kalitesini gösteriyor mu demek istedim.Gösteriyormuş da cevabından anladığım kadarıyla:) Ama malesef maxiuma bölmüyor.Sinir oldum valla.Neyse alıcam galiba.
elinde 6. cadde için kullanılabilecek ttnet kodu olan var mı acaba?
ben yazmıstım ttnet kodu 1 sayfa önce falan. kullanan olmadıysa onu kullanabilirsin. daha süresi dolmamıştı. dolduysa da yardımcı olurum .vodafone konusunda da olurum kızlar ama saat 11 gibi falan anca olur. Şifreyi nişanlımdan alıyorum da anca o saatte müsait şu sıralar :)
benimki de geldi dün. çok şükür bu sefer sorun yok. kutusunu bende begendim :) rica ederim canım güle güle kullan.