canım hisardan tabak begenemeyecek yoktur demişsin ya tamda yarama tuz bastın ben begenemiyorumherşeyimi hisardan alıcam aslında porseleni kütahyadan çelikleri hisardan alıyım diyordum. sonra hepsi bir yerden olsun dedim ve kalite açısından hisarın porselenleri daha ii gibi geldi.
kararsızım eger bone china kare bir takım alırsam 4000, yuvarlak bone china alırsam 3500 yok yuvarlak porselenle seti yaparsam 2600 rakam geliyor arada ciddi fark var bu rakamı vermeye deger mi bilemedimçünkü hepsindeki çelik ürünler aynı sadece porselen değişiyor. ama hisarın porselenleri arasındada seçim yapamadım. böyle kararsız kalınca çelikleride daha almadım
merhaba ben birşey sormak istiyorum geçenlerde bir züccaciyede yemek takımlarına bkıyordum biraz yaşlıca bir adam bone chına ların pek sağlıklı olmadığını kemik tozu karışımı oldukları için bakteri ürettiğini yemeklerin içinde çok kalmaması gerektiğini söyledi benimde aldığım takım bone chına okadar aklım karıştıki nerdeyse çok beğenerek aldığım tabaklarımdan soğudumgerçekten öylemidir bilginiz varmı acaba
Ne kadar detayli yazmissiniz gercekten cok tesekkur ederim.
Butce sorun degil verebilirim ama bi tabaga bi kasiga cok fazla vermek taraftari degilim nedense (icime sinerse durum degisebilir:) icime sinmesi sanki daha onemli bayaa bi yere baktim ama icime sinen bi model bulamadim (bernardoda buldum ama makina olayi) bu iki model guzel ama ileride cok sade cok duz dermiyim diye korkuyorum sanirim biraz daha bekleyecek yemek takimi kasik catal tencere hepsi bir arada ciksin istedigim icin de digerlerini de alamiyorum.
Buzdolabi konusu da cok iyi denk gelmis ben de siemens buzdolabi alacagim modele karar vardim fiyat 2.499du en son umarim memnun kalirim sanirim resmi de bu
Eki Görüntüle 654751
Canım olabilir, zaten zevkler ve renkler tartışılmaz.
İlla jumbo, illa hisar, illa korkmaz vs. olacak diye bir kaide yok.
Burada en önemli nokta, senin içine sinmesi zaten.
Hayırlısı olsun, inşallah beğendiğin birşey bulursun...
canım saol haklısın zevkler farklı ancak ben hala tabak begenemedimo yüzden çelikleride alamadım. çok bunaldım. alıyım parada harcanmadan aradan çıksın istiyorum. ama yok ne zamandır bakıyorum içime sinen bir tabak takımı bulamadım tabak almadan çatal bıçagıda alamıyorum kaldıkça kaldı.... inşallah sonunda içime sinen bir model bulurum
Allah'ım yarabbim daha neler duyacağız....
ayyy canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgilerle resmen içime su serptinadamın söylediği anda içim karardı sonuçta kendim olsam neyse misafirlerim eşim ve ilerde kısmet olursa çocuklarım herkesin zararına birşey oludu hepsini tehlikeye atıyorum diye düşünmüştüm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
canım merhabalar,
son zamanlarda kafama takılan bır konuda benı aydınlatmanı istıyorum:) porselende ıvory dıye bır tabır geçiyor.Türkçesi fıldişi anlamına gelıyormuş.Fıldışınden yapılan porseln sence nasıl olur? mesela bızde fıldışı tarak vardı babaanemın antıka bırşeydı çok güzeldi.Bu konuda bılgın varmı acaba?:26:
bone çını hep duyuyoruz.Sıgırların afedersin kemık tozundan olduğunu bılıyorum.ıvory hakkındada malumat lazım
Merhaba canım,
Ivory Porselen'i senden ilk kez duyuyorum.
Ivory kelime anlamı olarak fildişi demek zaten, fakat bu fildişi aynı zamanda bir renk adı.
Fildişi bir porselen inan bana çok maliyetli, çok pahalı birşey olur.
Çünkü bilindiği üzere, fildişi ucuz birşey değil, hem çok pahalı, hem de ben biraz vahşice buluyorum.
Sebebine gelince, o fildişinin nasıl elde edildiği meçhul, bir çok fil bu yüzden katlediliyor.
Fillerin bazı türlerinin bu yüzden sonu geliyor...
Herneyse, eğer Ivory bir porselen almak istiyorsan, bone china porselenden bir farkı yok.
Sebebine gelince, kemik ile fildişi aşağı yukarı aynı yapıya sahipler.
Sadece renk olarak aralarında farklılık oluşabilir...
Eğer fiyatı alabileceğin miktarda ise sadece renk açısından "ivory" mi yoksa gerçekten fildişi içeriyor mu ona dikkat etmen gerek.
Bunu da bizim göz ile veya temas ile anlamamız çok o kadar mümkün olacak mıdır bilemiyorum...
Daha önce araştırdığım bir konu olmadığı için, sanırım en iyi cevapları satış temsilcilerinden alabilirsin.
günaydınnn canım
açıklamaların için teşekkür ederim.
Günaydın canım... Rica ederim...
İnternetten baktığımda Jumbo, Emsan, Hisar gibi markalarda Ivory Porselen mevcuttu.
Bunlarda isim olarak bilinen güvenilen markalar, olmadı bir satış mağazasına giderek bilgi al derim.
Teknik kısmı ile alakalı olarak (bileşenleri) onlar daha net bilgi verebilirler...
Jowissa çin malı, benim çeyizimde hem porselen baharatlığı hemde desenli çkb takımı var, ben züccaciye magazsnda çalışıyordum kullananlar memnun oldugundan kendimede aldımJowissa markası nasıl? özellikle catal kaşık bıcak seti şu desenli olanlardan.
Kalitesi kullanımı falan nasıl ?
Jowissa çin malı, benim çeyizimde hem porselen baharatlığı hemde desenli çkb takımı var, ben züccaciye magazsnda çalışıyordum kullananlar memnun oldugundan kendimede aldım
Sanmıyorum tatlım ama bende memnun kaldıkları için aldım bilemicem çünkü kullanmadım henüz :)evet bende ondan aldım.kararma falan yapmaz inşallah ya , ya da desenlerinde silinme .
Sanmıyorum tatlım ama bende memnun kaldıkları için aldım bilemicem çünkü kullanmadım henüz :)