Yok canım fiyat anlamında çok iyiye gelmiş senin aldıkların.
Tabak takımın bone china mı yoksa normal porselen mi?
Bone China tabak takımları da pahalı gayet, o yüzden merak ettim.
Emsan doğrudur, eski bir markadır, yerli üretimdir.
Fakat bir Jumbo ve Hisar kadar ona güvenemiyorum nedense.
Belki ürünlerini hiç kullanmadım ve etrafımda kullanan yoktu ondan olabilir... :106:
Merhaba 3 adet seramik tencere 1 adet tava fiyatı135 tl markası karaca sizce nasıl açılış kampanyası var alsammı diye düşünüyorum
İnternet sitesinde 300 tl civarında bir sitede 180 tl fiyat cok uygun ama kalitesi nasıl ki? 4 tane olacagına iyisinden 2 tane alırım
kızlar şu zamana kadar hiç çeyiz için birşey almamış ve hazırlamamış birisine ilk öneriniz ne olur?
ayrıca birden alamam..
tabikiii nevresim takımı,pike,havlu,battaniye
on bin milyon tane nevresimim olsa doyamam her fiyatta her modelde her kalitede renk renk..
yok canım bone china değil hisar rose modeli
Kızlar çaydalıkta üstü porselen olanlardan almayı düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz bi marka ve model var mı?
Canım marka öneremem ama KARACANIN porselen çaydanlığının sıcak suyla ilk temasında kırıldığını biliyorum. Ayrıca diğer çaydanlıklarını da seçerken dikkat et, evleneni 6 buçuk ay oldu ama 2 tane çaydanlığımın içi paslandı atmak zorunda kaldım.
çok iyi fiyata almışsın nerden ve ne zaman aldın canım. birde hisarın yemek takımlarını önerirmisin bana kaseleri küçük geldi çorba için kullanımı uygun degil gibi ama çay fincanı yerine türk kahvesi fincanı olması çok hoşuma gidiyor :)
yok canım bone china değil hisar rose modeli
Merhaba 3 adet seramik tencere 1 adet tava fiyatı135 tl markası karaca sizce nasıl açılış kampanyası var alsammı diye düşünüyorum
karacanın çeliklere iyi demiyorlar da seramik hakkında bişey bilmiyorum canım :44:
İnternet sitesinde 300 tl civarında bir sitede 180 tl fiyat cok uygun ama kalitesi nasıl ki? 4 tane olacagına iyisinden 2 tane alırım
Doğru tabi. bide ben internetten ziyade bakıp dokunarak almaktan yanayım eğer çok fiyat farkı olmuyosa
O zmn artı bir avantaj daha elde ediyorum aslında hem görüp hem ucuza almış olacağım ama bi kullanan bulsaydım keşke
kızlar şu zamana kadar hiç çeyiz için birşey almamış ve hazırlamamış birisine ilk öneriniz ne olur?
ayrıca birden alamam..
tabikiii nevresim takımı,pike,havlu,battaniye
on bin milyon tane nevresimim olsa doyamam her fiyatta her modelde her kalitede renk renk..
teşekkür ederim.
peki mutfak için ne almalı?
Kızlar çaydalıkta üstü porselen olanlardan almayı düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz bi marka ve model var mı?
Sağol canım. Hisarın Mercury modelinden alıcam sanırım. 2 demlik veriyorlarmış, hem porselen hem çelik demlik :) işimi garantiye almış olurum kırılırsa falan
Olsun, Bone China olmasa bile Hisar'ın porselenlerini yerinde incelemiştim.
Gayet kaliteli porselenler bana göre, o yüzden için rahat etsin
model sade canım ben çok beğenerek aldım ama tabi sade biraz daha şatafatlı bişeyler olsun diyenlerde oldu ama neyse aldım kare filan heves ettim bi ara ama kısmet buna oldu beğenmene çok sevindimrose modeli sence nasıl peki :26: