• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyiz sandıgı

tugbass

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
1.094
29
318
Kayseri
Eki Görüntüle 699816 sandıgım böyle kızlar bir sorum olacak çeyiz sandıgınızı neyaptınız acaba salona süs diye koyabilirmiyim yoksa çokmu banal durur annem süs olarak koy diyor ama benim hosuma gitmiyor sizler neyaptınız merak ettim

Son düzenleme:
kızlar bir sorum olacak çeyiz sandıgınızı neyaptınız acaba salona süs diye koyabilirmiyim yoksa çokmu banal durur annem süs olarak koy diyor ama benim hosuma gitmiyor sizler neyaptınız merak ettim
eger şu 2 li deri görünümlü çeyiz sandıklarından bahsediyorsan benim sandıgım içinde patiklerrrr şallar lifler bir köşeye kaldırdım :1:.fakat bir arkadaşım içine sahte çiçekle süsleyip kapı girişine koymuştu

ben dümdüz bişey almıştım daha mobilya yoktu ortada sonra mobiya beyaz sandık ceviz rengi olunca sandığı attım balkona beyaz yağlı boyayla boyadım:) yemek odasında şimdilik kondolun yanında duruyo:) yatak odam geniş olsa oraya alcam üstünede abajur falan koycam ama yatak odam çooook minik

eger şu 2 li deri görünümlü çeyiz sandıklarından bahsediyorsan benim sandıgım içinde patiklerrrr şallar lifler bir köşeye kaldırdım :1:.fakat bir arkadaşım içine sahte çiçekle süsleyip kapı girişine koymuştu

küçük bir sandık deil ya büyüklerden kapı girişine felan konmazki

ben dümdüz bişey almıştım daha mobilya yoktu ortada sonra mobiya beyaz sandık ceviz rengi olunca sandığı attım balkona beyaz yağlı boyayla boyadım:) yemek odasında şimdilik kondolun yanında duruyo:) yatak odam geniş olsa oraya alcam üstünede abajur falan koycam ama yatak odam çooook minik

yani sndık saloondaa abes durmazmı benimki mobilyalarıma uyuyor

Konunuz içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşınmıştır,bilginize..

benim sandığımda bu canım orta sehpa olarak kullanılabiliyor istenirse üstüne cam kestirilip.5 sene önce almıştım yeni evimde plazma sehpası çok hantal diye kullanmadım onun yerine sandığı kullanıyorum.ilerde ünüte alıcam şimdilik böyle kulllanıyorum $SAM_1413.webp

benim sandığım yok. ama olsaydı tabiki salonda veya evin bir yerinde kullanırdım.üzerine döşeme minder gibi bişey yaptırıp puf gibide kullanılabilir.yada sehpa gibide olabilir.evin durumuna göre

Back
X