Çeyiz ile Alâkalı Tüm Sorularınızı Hep Beraber Cevaplayalım...

Benimde kahvaltı takımı almam lazım...
Karacada çok güzel bir model var. Gerçi iyi değil diyenler var ama benim yemek takımım da karaca :kedi:

mrb arkadaşlar ben büyük bir hata yapıp ayrı yerde konu açtımda sordum ama cvp alamadım,en başından buraya yazmam lazımdı.ben mikrodalga alcamda çeyizime hangi marka alayım kızlar önerebileceğiniz markalar neler?

Canım ben çeyizime henüz almadım ama evde annem kenwood kullanıyor. Gayet memnun bilgin olsun istedim. Tabii arçelik kullanan akrabalarım da var. Gayet memnunlar...

bir de normal fırın + mikrodalga beraber olanlar var onlar nasıl ki acaba
fırın konsunda hiç bi fikrim yok..

Benimde kahvaltı takımı almam lazım...
Karacada çok güzel bir model var. Gerçi iyi değil diyenler var ama benim yemek takımım da karaca :kedi:

karacanın da çok şık bir takımı var o da aklımda kalmadı değil ama işte iyi değil dediklerinden cesaret edemedim bende..
model bu

aynı modelin kahvaltı takımı da var ama kararsızım hala, şık bişey mi şirin renkli bişeymi alsam diye...
gerçi kahvaltı takımı alayım mı almayayım mı diye de çok düşündüm, son kararım almak yönünde...
:)

Benim porselen takımım zaten çok sade o yüzden kahvaltı takımım canlı cıvıl cıvıl birşey olmadı diye düşünüyorum boshayallersmile

inşallah canım hem kaliteleri süper hem de çok şık modeller var

canım ayrıca fiyat olarakta çok uyguna almışsın
internetteki fiyatı 2300 falan bende bulabilirim inşallah böyle indirimli:Saruboceq::Saruboceq:

Benim porselen takımım zaten çok sade o yüzden kahvaltı takımım canlı cıvıl cıvıl birşey olmadı diye düşünüyorum boshayallersmile

Birden dahil oldum konuya ama evlilik için son 18 günüm..
çeyiz işini yeni bitirdim.
madem cıvıl cıvıl arıyorsun kesinlikle şu ürünleri tavsiye ederim..
çok model var annem de kullanıyor bende bunlardan aldım..
fiyat ta 160 civarı siteye bakma fiyatlar pahalı orada..

Ürün Detayları

bir tanesinin linklini veriyorum diğerlerine de sen bakabilirsin..
bu arada nişan fotoğraflarına bayıldım,maşallah ikinize de :))

ya kızlar merhaba;
bende kütahya porselenden aldım takımımı ama arkadasım gecen gun guzel olmadıgını soyledi ve moralım bozuldu...
linki ekleyemiyorum hata veriyor
kutahya porselenın sitesinde var 82 parca dekorlu yemek takımları arasında bakıp bi yorum yapabilir misiniz?Kisilik_Porselen_Yemek_Takimi_-_4670.html

selam çeyizci güzellerrrrrrrrr

Hoşgeldin birtanem... Dün biraz alışveriş yaptık çeyizime bir kaç parça birşeyler dahil ettim akşam resimnlerini koyacağım:)

Canım çok teşekkür ederim. Model gerçekten çok güzel. Bize yakın bir yerde satış noktası da varmış. Ay sonu ufak tefek mutfak eşyalarını bitirmek istiyorum. Bu fikir oldu bana teşekkürler...
Heyecan vardır şimdi sende..
Çeyizde hazır oh ne güzel...
Gelinliğin bitti mi?

Canım model bu sanırım..

çok hevesle aldım erkek arkadaşımla resmen mağazanın dükkanına yapışıyordum bu olmalı dedik girdik aldık...ama 5 dk falan içinde karar verdik...
ben sadece şeylerden hoşlanıyorum çok abartılı olsun istemiyorum...
ama ne bileyim işte hevesim kırıldı...

bence modeli çok şık. boshayallersmilekendin beğenerek almışsın. başkalarının fikirlerine kapılıp hevesin kursağında kalmasın güzel günlerde kullan yemek takımını opuyorumnanaktan

teşekkürler katr_em...sevindim beğenmene...

inşallah hepimiz mutlulukla kullanırız hevesle aldıklarımızı...
kimseden ses cıkmayınca üzüldüm...ama yetiştin imdadımaa

Gelinliğim çok önce bitti.
Biraz sorunlu bir karakterim var,garanticiyim dolabımın üstünde duruyor,huzur veriyor bana onu görmek kaydirigubbakcemile3
Heyecanlı mıyım,değilim henüz..
garip bir sakinlik var üstümde,zaman hızla geçiyor ama farkedemiyorum sanki..
evim tamamen dizildi geçen haftasonu,tek eksiğimiz televizyon ve kuruyemiş seti kaydirigubbakcemile3
bu ikisi de alındı mı geriye birşey kalmıyor..
sizin düğününüz ne zaman ..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…