- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ooo benim herbişeyim varr ama başla canım sende yavaştan anca biter zaten düğüne kadar tabi koycak yer bulabilirsen benim aldıklarım salonda duruyo şimdi annem koycak yer bulamadı onları deliriyo delikafaduldendelikafadulden
artık sözden sonra başlarız bişeylerim var 2 çekyat altında ama daha alınacak çok şey var :gitme:
ya sizin düğün ne zaman olcak konuştunuz mu ?
A kızlar aklıma geldi alakasız olur belki ama çatal bıçak takımını görür gibi oldumda ben narinin sandıklı takımını almıştım şimdi düşünüyorumda gerek yokmuş gibi geldi bana ne de olsa konsolun ya da çekmecelerin bir tanesi bunlara ayrılıyor. Hem camlı falan bunları nereye sıkıştırıcam sonra yaww. İlla sandıklı diye tutturan bacılarımsa tecrübeyle sabit:d camsız düz sandıklılardan alın, derililerde çok şık hhkaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
dduygusallcım fotograflar süper tebrik ederim sizi :)
ya kızlar su yemek takımı konusunda bana da bi yardımcı olun karar veremiorm cıldırazaaiiiiimmm delikafadulden ben bernardo ve bievin modellerini cok begeniorm ama kalitelerinden emin diilim bi turlu karar weremiorm alıpta bi kaç ay sonra desenleri silinrse fln die korkuorm o kdr para verilio sonucta . kutahya ve guralın kaliteleri ii biliorum ama modelleri hosuma gitmio naapcamı sasırdım bi akıl verin yaaaww :sm_confused:
dduygusall, lirean cok tesekkur ederim kızlar dediğinz gbi ben iice bi dusuniim hemen karar wermeden dediğinz markalara da bi bakiim arastırmaya devam o zmn zemuszemus
Lirean gerçekten çok hoşmuş... Fiyatı nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?