Çeyiz ile Alâkalı Tüm Sorularınızı Hep Beraber Cevaplayalım...

artık sözden sonra başlarız bişeylerim var 2 çekyat altında ama daha alınacak çok şey var :gitme:

maşallah dduygusall cım çok güzel olmuşsun kaydirigubbakcemile5 ayrıca birbirinize çok yakışmışsınız.. allah tamamına erdirsin :kedi:

A kızlar aklıma geldi alakasız olur belki ama çatal bıçak takımını görür gibi oldumda ben narinin sandıklı takımını almıştım şimdi düşünüyorumda gerek yokmuş gibi geldi bana ne de olsa konsolun ya da çekmecelerin bir tanesi bunlara ayrılıyor. Hem camlı falan bunları nereye sıkıştırıcam sonra yaww. İlla sandıklı diye tutturan bacılarımsa tecrübeyle sabit:d camsız düz sandıklılardan alın, derililerde çok şık hhkaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

Evet bu da bir bakış açısı:) Elbette olabilir, güzelde olur..

Bu arada çok teşekkürler...

dduygusallcım fotograflar süper tebrik ederim sizi :)
ya kızlar su yemek takımı konusunda bana da bi yardımcı olun karar veremiorm cıldırazaaiiiiimmm delikafadulden ben bernardo ve bievin modellerini cok begeniorm ama kalitelerinden emin diilim bi turlu karar weremiorm alıpta bi kaç ay sonra desenleri silinrse fln die korkuorm o kdr para verilio sonucta . kutahya ve guralın kaliteleri ii biliorum ama modelleri hosuma gitmio naapcamı sasırdım bi akıl verin yaaaww :sm_confused:

Canım çok sağol teşekkürler...

Ben karacanın yemek takımını aldım. Ama almasaydım herhalde kütahya yada güral alırdım. Çünkü kaliteleri belli. Bernardoyu çok duydum ama hakkında iyi kötü hiç bir fikrim yok.
Karaca iyi değil diyor bazı arkadaşlarımız. Bende pişman oldum sanki...
Gerçi kütahyanın 6 kişilik yemek takımı hediye geldi bana. Çok şık gayet güzel sorun yaşayacağımı sanmıyorum. ışte iyice araştırmadan almamak gerek...

canım bende aynen senin düşündüğün gibi düşünüyodum endişelerim vardı, sonunda kalitesinden emin olduğum royal bone china aldım (markası bu).. paraya kıydım biraz :)

dduygusall, lirean cok tesekkur ederim kızlar dediğinz gbi ben iice bi dusuniim hemen karar wermeden dediğinz markalara da bi bakiim arastırmaya devam o zmn zemuszemus

dduygusall, lirean cok tesekkur ederim kızlar dediğinz gbi ben iice bi dusuniim hemen karar wermeden dediğinz markalara da bi bakiim arastırmaya devam o zmn zemuszemus

canım benim modeli de ekleyeyim ben bak
çok şık bi model hem dore hem lame işlemeleri var

lirean model süpermiş kuzum bayıldımmmm :lepi: güle güle kullan mutlu gunlerde inşş

ya arkadaşlar schafer çeyiz kampanyası nasıl uygunmu alsammı ki kalitelimi birde karacanın kampanyası var benim hiç birşeyimyok hangisi daha iyidir bi bilgisi olan bilgilendirebilirmi beni kahvaltı takımım porseleni çatal kaşık takımım tencere takımım yok hangi kampanya daha iyi napim hiçbir bilgim yok lütfen yardımcı olun arkadaşlar

cnm ben iksni de kullanmadm ama duydgumu söliim schafer için ii diil iolar kalitesizmiş ben almaı dusunmuorm eer ikinden birini alcaksan illa karaca derim ama bence hisara ve korkmaza da bak bn tencere seti catal bıcak kasık takımını fln o ikisinden birinden almaı dusunuorm

schaffer alanlar çok pişman bende günlük çatal bıçaklarımı aldım çok uygundu fiyatı ama bilemiyorum bakalım nasıl..

Lirean gerçekten çok hoşmuş... Fiyatı nedir acaba?

Canım tuzlu biraz, 1300'e aldık nakit + tanıdık indirimli, normalde 1600 civarı olması lazım fiyatının, yani yemek takımı için değermi diye düşündürüyo insanı biraz ama ben yemek daveti vermeyi filan çok seviyorum sevgilim de öyle muhtemelen çok sık kullanıcaz kalitesinden emin olmak istedim...

tüm birikimim çeyize gidiyo :)

Evet pahalıymış ama bunlar bir kere alınıyor. ımkan varsa en iyisinin alınması taraftarıyım...
Güzel modelmiş. Güle güle ağız tadıyla kullanırsın inşallah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…