Çeyiz ile Alâkalı Tüm Sorularınızı Hep Beraber Cevaplayalım...

bende nişanlı falan değilim ne zaman evlenirim onuda bilmiyorum ama uygun fiyatlı çeyiz eşyası görünce alıyorum şimdiden.Sonradan sıkışmak istemiyorum.Alayım da bitsin gitsin diyorum.

duygu cum öncelikle yopiğin hayırlı olsunopuyorumnanaktan beyaz eşya bence biraz şans işi ama ben araştırma yaptığımda 2008 yılında bosch sıemesn ve arçelik dediler bizde arçelik kullanan yok teyzem aldı aynı yııl içinde makinasj bozuldu dediğim gibi şans işi araştırmalarıma göre bi sıralama yaptım

1.sıraya bosch u koydum zaten bende bosch aldım sıemens le aynı fabrikada üretiliyomuş avrupa da daha çok gidiyomuş sıemesn görüntüsüde o tarafı anımsatıyo zaten tabii tamamen zevke kalmış

2.sıemens bosch almasaydım sıemens tercih ederdim

3.arçelik hiç düşünmedim bile kullanıp memnun olan arkadaşlarım vardır muhakkak ama çevremdede çok kullanan olmayınca boscha yöneldim zaten nişanlımın fikri bu yöndeydi

alırken nelere dikkat ettim

1.buzdolabı içinin kullanımına dış görüntüsüne inanın sırf gösterge dışarda diye bile acayip fiyat farkı oluyo renkdede beyazı tercih ettim adı üstünde beyaz eşya renkden de fiyat oynuyo no-frost aldım en önemlisi hepsi A sınıfı bide buzluğu altta olanları pek sevemedim nedense sanki ters çevirmişler dolabı ohaoldumsmileilla eyilip alcam sebzeleri

2.fırınım 4 gözlü ocağı var bi gözü wow denilen 2 tane iç içe şeklinde yeri var dıgıtal saatli tercih etmedim zaten aldığım yerde önermedi turbo özelliğide var

3.bulaşık makinem o da 4 programlı tek sepet yıkama özelliği ve elektrik tasarrufluymuş alıken öyle dediler 2008 de aldık tam detyaı aklımda kalmadı açıkcası

4.çamaşır makinam o da 7 kilo kapasiteli

işte böyle kızlar çok konuştum dimi bakalım kısmetse haziran ayında kullanmaya başlicam eşyalarımı inşallah bi sorunla karşılaşmam hiç kimseninde karşılaşmasını istemem şimdiden herkes cicilerini güle güle kullansın

ben daha sade şeylere bakınıyorum duygusalım modası çabuk geçmez diye.
bir de geçende pasaklı karacanın paslandığını söylemişti,.
çinde yapılıyormuş....
Allah Allah akannehir
Ne alsak ki acaba?

bende nişanlı falan değilim ne zaman evlenirim onuda bilmiyorum ama uygun fiyatlı çeyiz eşyası görünce alıyorum şimdiden.Sonradan sıkışmak istemiyorum.Alayım da bitsin gitsin diyorum.

Al arkadaşım al. Benim gibi yumurta dayanınca başlarsan ecel terleri dökersin boshayallersmile Kaldı 5 ayım daha çeyizin çeyreği belki var...

eccem mobilyacı olduğunuz göre mobilya alırken nelere dikkat etmeliyiz bizde bakıyoruz mobilyalara belirleyip alcaz kısmetse

Bizimkiler ne zaman alacak bilmiyorum ama :kedi:
Söyleyim de bunlardan alsın çok mu pahalı ki bayanssulusmile

Ne kadar komisyon alıyorsun ecceö :asigim::mymeka::roflol::roflol:

demek anladın sipidimm ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
bütün beyaz eşyalarımı hediye edicekler bana :roflol::roflol:

demek anladın sipidimm ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
bütün beyaz eşyalarımı hediye edicekler bana :roflol::roflol:

:dance::dance: benden kaçmaz şekerim
bi inceleyim bakıyım sonrada hakana söyleyim kaydirigubbakcemile3

ahh duygu cumm ahhh eğer bende böyle sıkışıp kalsaydım hiçbişeyimi tamamlayamazdım biz herşeyi nişanlımla yapıyoruz gerçi bi yatak odamı babam alcak ama onada gene destek olcam iyiki diyorum zamanında almışım herşeyimi yoksa imkanı yok yapamazdım bide size bişi söylimde gülün geçen sene sevgililer gününde birbirimize 18 kişilik yemek takımı aldık zaten ufak tefek hediyler alırız birbirimize bazende böyle evimiz için almışızdır en son o bana yıldönümüzde mikser aldı nedense ben böyle şeylerler daha bi mutlu oluyorum

aa bakim zaten bizim kendi evimiz kiracı değiliz almışken sağlam bişi olsun istiyoruz geçen baktık istikbale baktık geçen 2.000 e yatak odası vardı kampanya yapmışlar hemde ölçüsü tam yatak odama göre 2.10 du mdf dediler güzeldi ama genede insanın aklına soru işaretleri takılıyo yarında merinosa gidicez tanıdık bayi var bakalım zaten bizim alacğımız yatak odası oturma grubu tv ünitesi masa sandalye

ben ar yıldız dan çelik tencere setimi almıştım duygucum benimde çay takımım yok bak onu almamışım alabilirsem alırım alamassamda kusur kalsın artık napim

duygusalımm topiğin hayırlı olsnn canıımmm opuyorumnanaktan
ne iyi düşünmüşünde açmışınn
benim hiçbir fikrim yok evlilik düşünmediğim ve aday adayıda olmadığından dolayıı
bu gibi şeyleri pek araştırmıyorum sizlerden öğrenirim bende artıkkk
boshayallersmile

Çok güzel anlatmışsın bitanem. Ne harika herşeyini almışsın. Umarım sağlıklı mutlu günlerde kullanırsın bir sorun yaşamazsın. Birde ben herşeyi tamamladığımı görsemboshayallersmile
Allah Allah akannehir
Ne alsak ki acaba?
ar yılıdıza bak duygusalım o da güzel diyolar..
çay takımları da güzdeldi almadıysan onlara da bak tepsi falan hiç bişey olmaz..
Derinim internetten araştırayım. Çaydanlığım 1 tane var ama 1 tane de büyük boy lazım çay setiyle beraber. Olmazsa oradan alırız fiyatları da uygunsa..

ınan karşı tarafta elinden geleni yapıyor. Biz sadece bulaşık, çamaşır, fırın, yatak odası alacağız büyük eşya olarak. Diğer işte ufak tefek şeyleri mutfak eşyaları falan. ışin büyüğü onlara düşüyor. Ev veriyorlar diğer bütün eşyalarda onlara. Zor iş gerçekten. Baştan alsaydım işte şimdi sıkışmazdım. Ama hayırlısı herşey olduğu kadarıyla ne yapalım. Allah yardım eder herhalde:)
Bu arada ne kadar güzel birbirinize destek olmuşsunuz. Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin...

Benimde Daha Hiç bişeyim yok ufak tefek işte dantel falan onlar var.
Sözden sonra set üstü alacaklarımı alırım herhalde arçelikten diye düşündüm daha iyi marka var ise oda olabilir.yerimseniben
Hakan'a da söyledim siemens yada boscha bakarız diye onlarda öyle düşünmüş :jeyyar:

canım istikbalinde kalitesinden çok fazla şüphe etme sonuçta adamlar dünyanın dört bi yanına mobilya satıyolar
onlarda seri sonu kampanyalarını yakalamk önemli o zaman çok uyguna alabilirsiniz

Sağol bitanem. Bende senin gibi düşünüyordum hata ettim. Sakın öyle düşünme.Al koy kenara elinde sonunda evlenmeyecek misin? Sonra sıkışırsın. Ufaktan ufaktan başla derim vallahi... İndirimleri gördünmü yakala... Ben nerede indirim görsem yakalardım ama kıyafette... Tonlarca kıyafetim var fakat çeyizim yok. Kıyafetler beni kurtaracaktı sankiklava:

Ne güzel spaydim bir defa evleniyoruz. Alınan bir defa alınıyor. Eğer imkanlar varsa en güzelini almak doğrusu...

Ne güzel spaydim bir defa evleniyoruz. Alınan bir defa alınıyor. Eğer imkanlar varsa en güzelini almak doğrusu...[/QUOTE]

Tabi canım bişeylerin en iyisi olmalı
Devamlı bozulup değiştirmektense 1kz ver para ve alŞenizyerimseniben

canım istikbalinde kalitesinden çok fazla şüphe etme sonuçta adamlar dünyanın dört bi yanına mobilya satıyolar
onlarda seri sonu kampanyalarını yakalamk önemli o zaman çok uyguna alabilirsiniz

hımmm takibimde zaten ilkbahar başı zam helcekmiş mobilyalara düğün mevsimi başlıyo ya sen daha iyi bilirsin gerçi h.sonu bakıcaz gene sağol bilgi verdiğin için canım sizin istanbul da şubeniz var mı ya da önerebileceğin mobilyacı anadlou yakasında ?

duygcum merak etme sen bebeğim başınızda büyükleriniz var herşey yoluna girer bizimki biraz daha farklı kuzum sağolsunlar başımızda olmalarıda yeter iyi kötü uğraşıyolar işte senin yapacağın iş eksikleri belirlemek bebişim mesela küçük ev aletlerini mayıs başı al anneler günü ya indirim oluyo çok hem garantisi o zaman başlar şimdi yemek takımı tencere setlerine bak ben karacnın setini almıştım 4 yıl önce kullanan arkadaşlarımda memnun o zaman 1000 liraya almış yemek takımı çatal bıçak teflon tencere ve kahvaltı setini çok sağol kuzum

ben istanbulu pek bilmiyorum ama sanırım ümraniye falan anadolu yakasında oluyo
ümraniyede gürbüz mobilya var, poli spot çarşıya mutlaka bakın, kartal da alın ticaret var, yine ümraniyede evyapar mobilya var bunlar bizim eski müşterilerimiz ama bu firmalar inegöldeki güvenilir firmalardan ürün satın alıyorlar ve müşteri hizmetleri satış sonrası hizmetleri var. en azından fikir olur size zaten mobilyacıların çoğunda aynı modeller var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…