- 30 Kasım 2014
- 28.731
- 126.761
- 798
- Konu Sahibi Periliperi
-
ben de karacanın nevresim takımı var. kaç yıldır kullanıyorum çok memnunum. ama her ne kadar beyaz rengi sevsem de ben renkli tercih ediyorum.Çeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
Merhaba ben de senelerdir Tefal (titanyumlardan) kullanıyorum. Makineye atıyor musunuz?Annemin 30 yıllık çelikleri mis gibi benimkiler döküldü. Acaba eskiden çelik tencereler daha mı iyiydi? Anneminkiler benimkilerden daha ağır. Ben de Tefal 3x ingenio kullanıyorum mis allah MİS. Keşke başka hiçbir takımla uğraşmayıp direkt bu setle başlasaydım dedim.
Bende 3 yıldır sarev kullanıyorum çook memnunumKaraca çok iyi bir marka değil bence,özellikle elektronikleri sıkıntılı.
Ha ben kendi adıma konuşursam ömürlük sevmiyorum bu tip şeyleri,sıkılırsam değiştiririm kafasındayım. Haliyle gidip en pahalısı olsun kumaşı şöyle olsun,böyle olsun diye bakmamıştım alırken ama denediklerim içinde,
en beğendiğim marka Sarev(Sarar'ın) oldu bu arada,14 sene evvel aldığım nevresimler hala tas gibi ,pamuk saten,poplin vs diye geçiyor zaten kumaşları,konforlu buluyorum.
Güzel tasarımları var. Ihtiyacım olsa gider yine bu markayı alırım.
Pamuk saten bazen terletiyor ve hafif kaygan olabiliyor, yatakta dönerken vs. sizi kaydirabiliyor. Annem almıştı, kullanamadim kaldirdim.Çeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
Evet çok güzel bir marka ve pek bilinmiyor nedense.Bende 3 yıldır sarev kullanıyorum çook memnunum
Ben 8 yıl sarar da çalistim ondan dolayı hep 200 300 e filan almıstım toplam 16 tane almısım 2 tane de çocuk için ahhaha çılgınlar gibi nevresim almısımEvet çok güzel bir marka ve pek bilinmiyor nedense.
Ne şanslısınız.Ben 8 yıl sarar da çalistim ondan dolayı hep 200 300 e filan almıstım toplam 16 tane almısım 2 tane de çocuk için ahhaha çılgınlar gibi nevresim almısımneyse ki bazılarını kardeşlerimin çeyizine koydum
Ben Karaca'dan hiç memnun kalmadım nevresimleri soldu yastıkları yamuldu tuhaf bi hal aldı tencereleri karardı bin pişmanım aldığıma üstelik yıkamasinada dikkat ettim yinede siz bilirsinizÇeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
özdileğin çarşafı yıllardır defalarca yıkadımtaş gibi duruyor hiç solmadı. indirim yapmaz fiyatları pahalı ama hakediyor. Havluları da iyi. Karaca bornozu 1 yıl kullandım renk ve doku kalmadı. Çeyiz takımı almak pişmanlıkKaraca markası kesinlikle rezil bir marka asla güvven bırakmıyor ve güvenim asla yok,
%100 pamuk olarak aldığım nevresim takımı ütü tutmuyor tek yatıp kalkmada kırış kırış oluyor,
Evimde evcillerim olduğu için özellikle koyu renkler tercih ettim fakat buna rağmen öbek öbek tüy topluyor ve herhangi bir silkeleme ile çıkmıyor mecburen yıkayıp kurutmaya atıyorum.
Bunlardan kaynaklı fazla tercih ederek kullanmıyordum kurutma makinesinde yalnızca 2 kere kuruttum ondan önce ise en fazla 3 kere normal çamaşır makinesinde yıkayıp ütülemişliğim vardır 2. kurutma makinesi sonrası baktığımda delikler oluşmaya başlamış kesinlikle verdiğim para çöp oldu kullanım açısı zorluğu zaten ayrı bir dert.
Yatak örtüsü aldım dokuma ve o kadar beğenerek almıştım ki ikinci kullanımında ip kaçırmaya başladığımı gördüm 3 yıkamamda ise tamamen Bir yumak halinde çıktı o kaçan ipler tamamen kaçmıştı ve yatak örtüsü paçavraya döndü.
Şimdi burada kurutma makinesinde kuruttuğun için gibi açıklamalar olacak ya da yanlış programda yıkamışsındır gibi diğer hiçbir nevresimimde bu sorunu yaşamıyorken neden yalnızca Karaca'nın pamuklusunda yaşadım? Neden yalnızca mutfak malzemelerimde Karaca markasında yaşadım?
Cevabıma gelecek olursak beyaz benim asla tercih edeceğim bir renk değil yalnızca evcillerim değil herhangi bir regl döneminde çok fazla taşma sorunu yaşadığım için ve pamuklu herhangi bir şeyi asla çamaşır suyuyla ya da leke çıkartıcılarla temizlemememiz gerektiği için beyaz benim tercih edeceğim bir renk değil.
Otel konforunuda bırakın otelde yaşayalım evde nedir otel konforu isteği? Nedir yani yumuşak bir bornoz ve beyaz bir nevresim takımı 5 yıldızlı otelde gibi hissetmek için yeterli mi?
Bornoz takımımı taç ın almıştım çok memnunum. Bazı yorumlarda madam Coco ve Özdilek gördüm kesinlikle karacayı çok çok sollarlar. Karaca sadece isim yapmış pazar malı satan iğrenç bir marka.
Hiç elde yıkamadım hep makinaMerhaba ben de senelerdir Tefal (titanyumlardan) kullanıyorum. Makineye atıyor musunuz?
İlk aldiklarimi attım özelliği gitmeye başladı onca tencere tavayı genelde elimde yıkıyorum
Evet makine paslandiriyo bicaklari ama usengeclikten hala koymaya devam ediyorumAaa bende makineye atıyorum makine mi paslandırıyor acaba bi deneyeyim bunu
Ozdilegin 15 senelik havlu bornoz setim var hic biseyi yok madame coco dan aldim gecen sene misafirler icin bir iki kullandik ip cekmis hemen defolu gibi olmusözdileğin çarşafı yıllardır defalarca yıkadımtaş gibi duruyor hiç solmadı. indirim yapmaz fiyatları pahalı ama hakediyor. Havluları da iyi. Karaca bornozu 1 yıl kullandım renk ve doku kalmadı. Çeyiz takımı almak pişmanlık
çoğu kişi kullanmmıyorBu bilgi nereden?
Yoo kullanıyor.çoğu kişi kullanmmıyor
13 senelik evli olarak, kendi kullandıgım beyaz pamak satenlerim ve tek renk geneli açık tonlar olan nevresimlerimle halen yola devam ediyorum .Taç almışım çogu nevresim takımımı. Çok memnun kaldıgım ve halen en ufacık solma vs olmadıdıgından gönül rahatlıgı ile öneririm. Sade olan hiçbirşeyin modası geçmiyor. Tecrube ile sabitÇeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
Bilmiyorum Trendyol dan almıştım almak icin normalde de bornoz kullanan biri degilim havlular daha cok iş görüyor benceÇeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?