~Yekta'nın Çeyiz Dünyası~

tesekkur ederim canim. Evet brabantia kaliteli bende oyuzden onu tercih etti urunleri baya pahallı indirimleri takip etmeye calisiyorum uyguna yakaladıgımda alıyorum. Ben karıstirma kabi seti var onu cok istiyorum ama 250-300 arasi degisiyo fiyati cok geliyor bana :KK43:

Sagol kuzum benim albenisi orda zaten pembe pembe al beni albeni deyip durdu bende dayanamayip aldim :)
en güzelini yapmışsın tatlm kaça aldın peki

en güzelini yapmışsın tatlm kaça aldın peki
Yinede cok uygun degil canim spatulasını 14 kepceyi 28 e aldim daha once 4lu saklama kabini almistim baya uygundu ozmana ama nekadrdi fiyati hatirlayamiyorum. Bide baska bi spatulasini daha 22 tlye almistim

Gücellenme Tarihi : 19/02/2015

:nazar::nazar:Canlar öncelikle hepinize merhabalar.
Rabbim hepimize mutlulukla huzurla yuvalarımızı kurmak ve eşyalarımızı güle güle kullanmayı nasip eylesin inşAllah. Burada çok güzel şeyler görüyorum ve bilgileniyoruz birbirimizin sayesinde.Bende yavaş yavaş çeyizi dizme taraftarıyım.Para biriktirip hepsini birden almaya kalkınca çok masraflı oluyor.İnsanın içine oturuyor şahsen öyle düşünüyorum.Sanki yavaş yavaş alınca daha masrafsız oluyormuş gibi :))Bunlarda işte benim alabildiklerim . Sitenin güncellenmesiyle ilk sayfadaki çeyizlerimin resimleri silindi maalesef :KK43: Çeyizlerimin resimlerine diğer sayfalarda ulaşabilirsiniz canlar sevgiyle kalınn:KK25:

Öncelikle Mutfaktan Başlayalım

Karaca Square Bone 9003 model yemek takımım
2en8g3a.jpg

The Mia Flower Symphony Günlük Yemek Takımım+Çay Takımım ve Karaca Anemon Kahvaltı takımım

28mfcyd.jpg
2dj5itl.jpg

Karaca Didim , Jumbo Metalix tencere setim(5 Parça), Karaca Flora günlük çkb setim ve jumbo 9400 model parlak misafir çkb setim
33dci7b.jpg
34il76b.jpg

Retro Mutfak Ürünlerim
11rrclx.jpg

Diğer mutfak ürünlerim

2dqnehv.jpg

Eki Görüntüle 1422153

Eki Görüntüle 1422110

Eki Görüntüle 1422162

Eki Görüntüle 1422173

Elektrikli Mutfak ve Ev Aletlerim

Philips blender setim, homend çaycım ve kahvecim, korkmaz tost makinem,philips kazanlı ütüm

m4juf.jpg
ev72wl.jpg

Braun epilatör, philips saç kurutma ve fön makinem, braun düzlestiricim ve saç şekillendiricim
En büyük gözdem kenwood şefim :KK36:retro rengi herşeyiyle bir harika

Eki Görüntüle 1422172

Tekstil Ürünlerim
Pierre Cardin Yatak Odası Halı Takımım (3 parça şeklinde) ve Taç Evlilik Seti
2927kgy.png
xle4v7.jpg

Karaca - Taç Pamuk Saten Nevresim Takımlarım ve Karaca Pamuklu Nevresim Takımlarım

fvhd12.jpg

Havlularım, taç bornoz takımım ve banyo aksesuarlarım
2ccqn2o.jpg

1620_buyuk_zoom.jpg

Ev Dekor Ürünlerim

k56rc.jpg

canım hemen baktım.kek ve pasta standlarını nerden aldın yazabilirmisin.birde çiçekli tabaklarda çok güzel.onları da öğrenebilirmiyim bi bakıyım.

Gücellenme Tarihi : 19/02/2015

:nazar::nazar:Canlar öncelikle hepinize merhabalar.
Rabbim hepimize mutlulukla huzurla yuvalarımızı kurmak ve eşyalarımızı güle güle kullanmayı nasip eylesin inşAllah. Burada çok güzel şeyler görüyorum ve bilgileniyoruz birbirimizin sayesinde.Bende yavaş yavaş çeyizi dizme taraftarıyım.Para biriktirip hepsini birden almaya kalkınca çok masraflı oluyor.İnsanın içine oturuyor şahsen öyle düşünüyorum.Sanki yavaş yavaş alınca daha masrafsız oluyormuş gibi :))Bunlarda işte benim alabildiklerim . Sitenin güncellenmesiyle ilk sayfadaki çeyizlerimin resimleri silindi maalesef :KK43: Çeyizlerimin resimlerine diğer sayfalarda ulaşabilirsiniz canlar sevgiyle kalınn:KK25:

Öncelikle Mutfaktan Başlayalım

Karaca Square Bone 9003 model yemek takımım
2en8g3a.jpg

The Mia Flower Symphony Günlük Yemek Takımım+Çay Takımım ve Karaca Anemon Kahvaltı takımım

28mfcyd.jpg
2dj5itl.jpg

Karaca Didim , Jumbo Metalix tencere setim(5 Parça), Karaca Flora günlük çkb setim ve jumbo 9400 model parlak misafir çkb setim
33dci7b.jpg
34il76b.jpg

Retro Mutfak Ürünlerim
11rrclx.jpg

Diğer mutfak ürünlerim

2dqnehv.jpg

Eki Görüntüle 1422153

Eki Görüntüle 1422110

Eki Görüntüle 1422162

Eki Görüntüle 1422173

Elektrikli Mutfak ve Ev Aletlerim

Philips blender setim, homend çaycım ve kahvecim, korkmaz tost makinem,philips kazanlı ütüm

m4juf.jpg
ev72wl.jpg

Braun epilatör, philips saç kurutma ve fön makinem, braun düzlestiricim ve saç şekillendiricim
En büyük gözdem kenwood şefim :KK36:retro rengi herşeyiyle bir harika

Eki Görüntüle 1422172

Tekstil Ürünlerim
Pierre Cardin Yatak Odası Halı Takımım (3 parça şeklinde) ve Taç Evlilik Seti
2927kgy.png
xle4v7.jpg

Karaca - Taç Pamuk Saten Nevresim Takımlarım ve Karaca Pamuklu Nevresim Takımlarım

fvhd12.jpg

Havlularım, taç bornoz takımım ve banyo aksesuarlarım
2ccqn2o.jpg

1620_buyuk_zoom.jpg

Ev Dekor Ürünlerim

k56rc.jpg

Hepsi birbirinden güzel canım :) Güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim

canım hemen baktım.kek ve pasta standlarını nerden aldın yazabilirmisin.birde çiçekli tabaklarda çok güzel.onları da öğrenebilirmiyim bi bakıyım.
canım cicekli tabaklarim ve renkli standların hepsi english homedan aldım beyaz olanlardan bitanesini burda bir ferforjeciden aldim digerlerinide linens magazasindan almistim

Hepsi birbirinden güzel canım :) Güle güle kullanmayı nasip etsin rabbim

Amiiin canim benim coook tesekkür ederimmm. Daha guzelleri senin olsun insaAllahn :KK36:

canım cicekli tabaklarim ve renkli standların hepsi english homedan aldım beyaz olanlardan bitanesini burda bir ferforjeciden aldim digerlerinide linens magazasindan almistim

Amiiin canim benim coook tesekkür ederimmm. Daha guzelleri senin olsun insaAllahn :KK36:

Amiinn cümlemizin olssuunn :) evlenelim deeee .p

bi tane pasta standı aldım aslında ama bi de kapaklı almak istiyorum.çiçekli olanları beğendim.daha alışverişe çıkmıyorum internetten alıyorum sadece.gittiğimde bakarım zaten oraya da.teşekkürler :)

Caniiim topikten gordum simdi ve hemen baktim. Hepsi cok gizel guzel gunlerse kullan hepsini insallah :)
Gunluk yemek takimini internetten falan mi aldiin oyleyse hangisi :) bi de fiyatini merak ettim :)

bi tane pasta standı aldım aslında ama bi de kapaklı almak istiyorum.çiçekli olanları beğendim.daha alışverişe çıkmıyorum internetten alıyorum sadece.gittiğimde bakarım zaten oraya da.teşekkürler :)
Ne demek tatlim rica ederim. Bende olmasina ragmen dayanamayip aliyirum iste :)

Caniiim topikten gordum simdi ve hemen baktim. Hepsi cok gizel guzel gunlerse kullan hepsini insallah :)
Gunluk yemek takimini internetten falan mi aldiin oyleyse hangisi :) bi de fiyatini merak ettim :)
Cook tesekkur ederimm tatlimmm.Canım the mia markası love story modeli morhipodan indirimle almistim canim normal fiyati 600 civari ben 230 tlye almistim canimmm

Çok güzeller canım güle güle kullan , neredeyse bitirmişsin maşallah ya :KK37::KK37::KK37::nazar:

Çok güzeller canım güle güle kullan , neredeyse bitirmişsin maşallah ya :KK37::KK37::KK37::nazar:
Cok tesekkür ederim tatlim evet cok sükür bitti sayılır ufak tefek ıvır zıvırlar kaldı onlarada baska ile gidecegim icin simdi almak istemiyorum gittigim yerden alirim diye dusundum. Bu zamandan sora ceyize sevklo seyler susler felan alirim sanirim :)

Canım amerikan servislerine bayıldım, bende gördüm dekorluk.com diye bir sitede ama ürün açıklaması eksik diye alamadım. Yani kaç adet hangi renklerde olduğunu belirtmemişler sen nerden aldın acaba?
Canim pembeli mavili olani dekorluk sitesinden aldım ama orda belirtiyo aslinda 2 tane ondan aldım. Pembeli olanıda instagramda bi sayfadan aldim onuda 2 adet aldim 4 adet toplam

X