bence nevresim en alinmamasi gereken sey.
neden dersen birincisi yataklarin boyutu degisiyor. benim ev kucuk diye biz 140x200 aldik mesela. cogu yatak 160x200
haliyle nevresimleri de farkediyor. zamaninda 1600x200e uygun nevresim alsaydim bugün biraz pot- emanet duracakti.
belki senin evin yayla gibi olacak, büyük mobilyalarin olacak, ne bileyim es adayin güliver gibi olacak king size yatak alacaksin, bu nevresimler çöp olacak.
bir nevresim ne kadarsa kenara nevresim icin o kadar dolar at bence. ev yayak boya belli olunca verirsin siparis ikinci gunde gelir.
ikincisi de dekorasyonunu bilmiyorsun . aldigin nevresim odaya uymayabilir. benim annem siyaha kirmiziya, güle dala bayilir. kendine alirken benim ve ablamin ceyizine de nevresim takimlari aldi. oysa odamizi avakado yesili, ahsap ve siyah renklerle dosedik. oraya ya beyaz nevresim yakisir ya minik yaprak desenli, ya ekru falan. tutup da koyu mavi, desen falan hic yakismaz. yani annemin aldigi ne varsa anneme iade edecegim muhtemelen.
sen beyaz seviyormussun, evet beyaz her seye yakisir. ama yine de bence alma henuz:)