Benim çelik tencere setim 5 yıllık ancak dediğim gibi ilk 6 aydan sonra dipleri kap kara oldu ve kesinlikle geçmiyor. Sürekli içinde yağı ya da suyu olmasına rağmen kısık ateşte dibine tutturuyor. Cam kapakları vardı birininki ocağın üstünde patladı aklım almadı nasıl olduğunu. Diğer kapaklarım ama sapa sağlam bilemedim o niye öyle oldu. Tutma yeri zaten kargodan yamuk geldi eşim de düzeltiyim diyince kapağın tuttuğumuz yeri elinde kalmış
O zaman bir sürü sıkıntımız vardı cenaze vs o sebeple uğraşmadım sonra da unutuldu ancak şu anki aklım olsa hepsini iadeye ya da değişime yollardım. Hatır kahve makinem vardı kesinlikle bozuldu ancak servis kabul etmedi çünkü çalışıyor görünüyor. Çalışıyor ancak kesinlikle kahveyi pişirmiyor sadece ısıtıyor benim düşüncem derecesini yükseltmiyor. Sütlü olmasına rağmen hiç sütlü yapmadığım halde
Bilmiyorum çok mutsuzum. Ahşap uçlu çelik çatal kaşığı vardı, çatal kaşıklarda bir şey yok ancak bıçaklar paslandı. Çok bahtsızım ya da ben kullanamıyorum sanırım