Çeyiz için nevresim takımı /bornoz alışverişi

Çeyiz hazırlığında ev tekstili bakarken Karaca Home’da White Collection diye bir seri gördüm ”Kendi odanda, kendi yatağında otel hissi.” diyorlar pamuk saten nevresimler falan. Ayrıca yüksek tel sıklığına sahip olduğundan ultra dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım sağlıyormuş. Beyaz kullanmayı tercih edeceğim bir renk zaten temizliği falan gösteriyor. Benim çok hoşuma gitti bir de burada kullanan vardır belki diye sizlere sorayım dedim ne dersiniz?
Valla canım ben tekstil alanında her şeyi karacadan aldım ama resmen leş .. ilk yıkamada sökülmeye başladı . Hele havlular bornozlar rezil . Tencere takımlarımı emsandan aldım . Biraz granit iyi gibi ama çelikler milyoncularda kapıda duran sosluk kalitesinde çıktı . Kullandıkça anlaşılıyor maalesef .

Karacadan bir adet yatak örtülü nevresim takımım var uyku seti diye geçiyor sanırım. Başka da bir şey almadım. Severek kullanıyorum. Bornoz takımını danteladan bambu almıştım. Onu da hala beğenerek kullanıyorum. 6. Senesi.
Eki Görüntüle 3470101
Karaca home ev tekstili evde kullanıyoruz şuanda da zaten cidden kaliteli o yüzden hepsini Karaca home almayı düşünüyorum açıkçası,

Karaca dışında öneri yapmak istiyorum. Bornozları ve havluları özdilekten aldım. Bornozlarım hala taş gibi. 2 yıllık evliyim bu arada. Havlularımda belki benim yıkamamdan kaynaklıdır bilemiyorum biraz yamulmalar mevcut.
Nevresim takımlarımın hepsi pamuk saten. Özdilek ve hoby diye bi markadan almıştım. Özdilek iki üç yıkamada renk attı. Nevresimleri 60 derece ön yıkamalıda yıkarım bu arada.
Bide taç marka pamuk saten nevresim takımı hediye gelmişti. Ben hayatımda böyle bir nevresim takımı görmedim. Ay mutlaka alın, aldırın. Diğer kullandıklarım pamuk satense bu ne dedim. Onu kullandığım zaman yataktan çıkasım gelmiyor.
Bide cildim çok hassas. Yüzümde rozacea var. Nevresimim pamuk saten bile olsa yastığım mutlaka ipek saten olmalı yoksa hemen kızarıyor. Ama taçın ve linensin pamuk saten kılıflarında çok rahat ediyorum.
Çok iyi anlayabiliyorum benimde cildim çok hasas. Aile evinde karacanın pamuk satenlerinden memnun olduğum için zaten yine karaca almak istiyorum.

Karaca vs almayın almayın almayın.
Mutfak şefini aldım 3 yumurtayı kar kıvamına getiremedi. Çıpamıyor makina yanlara savuruyordu.

Tecrübeli ablalarını dinlersen. Ben evde banyo havlusu, bornoz kullanmıyorum. İnce %100 pamuklu (ismini unuttum şu an) yapılan 80%180 havlu ve bornozlardan kullanıyorum o kadar güzel su çekiyordu.
Kalın koca koca havlu bornozların kapladıgı yere yazık.
Annem kullanıyor mutfak şefini çok memnun hatta bana da aldık aynı modelden. Bornoz konusunda da evet yer kaplıyor olabilir ince bir şeye oranla ama bornoz hissini bence başka hiç bir şey vermiyor asla. Seviyorum o hissi yani.

ben de karacanın nevresim takımı var. kaç yıldır kullanıyorum çok memnunum. ama her ne kadar beyaz rengi sevsem de ben renkli tercih ediyorum.
bu arada ingilizhome un da nevresim vs takımları kaliteli.
ama havlu, bornoz ürünlerinde özdilek tercihimdir. kışın yeniden bornozumu yeniledim. birkaç hafta önce de 2 takım yazlık banyo havlusu aldım. çok güzeller ve yıllarca dayanıyorlar.
Karaca nevresim konusunda süper zatende ben bu seriyi özellikle otel rahatı konforu adı altında olduğu için merak ettim kulanan var mı diye. Bir arkadaşımda almış burada kullananlarda söyledi cidden bir başka olmuş bu alıcam %99 bende 😍

13 senelik evli olarak, kendi kullandıgım beyaz pamak satenlerim ve tek renk geneli açık tonlar olan nevresimlerimle halen yola devam ediyorum .Taç almışım çogu nevresim takımımı. Çok memnun kaldıgım ve halen en ufacık solma vs olmadıdıgından gönül rahatlıgı ile öneririm. Sade olan hiçbirşeyin modası geçmiyor. Tecrube ile sabit
Bende aynı fikirdeyim. Sadeliğin asla modası geçmez. Beyazın asla asaleti gitmez. Alacağım zaten karar verdim bu modele ben.

Karacanın nevresim takımlarını kullanıyorum ve hiç memnun değilim evleneli bir yıl bile olmadı ve hepsinin rengi soldu çok kaliteli olduğunu düşünmüyorum. Yemek takımlarımıda karacadan almıştım onlarında desenleri silindi Karaca pişmanlıktır
Şu an aile evinde de nevresimler falan hep karaca yıllardır hiç öyle olmadı ama bizim 🤷‍♀️

Karaca pişmanlıktır arkadaşlar, özellikle tekstil ve pişirme grubunda. Çok iyi paralar verip aldığım nevresimler bir kaç yıkamada güzelliğini kaybetti. Asla toz deterjan falan kullanmadım ve yüksek ayarda yıkamadım ama yine de yok yani.
Kaç kere yıkadım hiç bir sıkıntı olmadı ama tabii yazdığı gibi ürünün etiketinde 30 derecede narinde falan yıkamak lazım gidip 60da sert sıkma vs yıkarsam dağılırsa kötüymüş diyemem zira saten şu bu narin hiç bir kumaş öyle yıkanmaz ister nevresim olsun ister kıyafet

Kaç kere yıkadım hiç bir sıkıntı olmadı ama tabii yazdığı gibi ürünün etiketinde 30 derecede narinde falan yıkamak lazım gidip 60da sert sıkma vs yıkarsam dağılırsa kötüymüş diyemem zira saten şu bu narin hiç bir kumaş öyle yıkanmaz ister nevresim olsun ister kıyafet
30dan yüksekte bende yıkamam ve sıvı deterjan kullanırım her zaman, soldurmasın diye toz bile kullanmam ki eşyam kıymetlidir benim yani. Böyle şeyler şans işi sanırım ama bir daha almadım almam da

Karaca ile ilgili sana tek tavsiyem uzak dur👍 bende beyaz severim. Nevresimlerim genellikle beyazdir. hep 40 derecede yikadim 60 a falan hic atmadim. 3.yil oldu evleneli. Yastik kiliflari yirtildi Carsaflari desen oyle. Mutfak esyasina gelince tost makinam ilk yil bozuldu kahve makinam cani isterse calisiyor. Caycimin kulbu kirildi. Baska markalar arastir bence.
Bu seri 30da yıkanıyor mesela 40da yıkarsan sorun olması çok olası illa 90a atmaya gerek yok kumaşın narinliğine göre yıkama yapamk lazım 40da bozulan kıyafet kumaş çok yani

Tost makinesi aldım çok kötü çıktı bir sarah anderson nevresim takımı aldım 1 senede yastığı yırtıldı kumaşı sertleşti takımdaki pikeside az yıkadığım halde sertleşti hiç bişey almadım sonra. Linens ve chakra güzeldir . Ben bu tarz ürünlere bakınca Şikayet var coma bakıyorum artık orda sıkıntılarını yazıyor ürünleri alan kişiler
Karaca kullanıyorum hem bu seriyi hemde başka ürünlerini kalitesinde asla sıkıntı yaşamadım ben şahsen

Karaca konusunda bende hataya düşenlerdenim 3 sene oldu evleneli ben çeyiz yaparken karacanın elartı meşurdu bende bi heves bornoza kadar aklına gelecek herşeyi aldım nevresim pike falan. Hatta bide battaniye ve bi takım daha nevresim aldım gri renk. Battaniye doku olarak güzel ama nevresimlerin ilk yıkamadan rengi gitti 30 da hassas programda yıkamama rağmen hatta o kadar kötü oldu ki attım geçenlerde. Bu serisi iyidir belki onu bilmiyorum ama benim deneyimim de kötü malesef.
Kaç kere yıkadım valla hiç sorun olmadı kalitesi çok iyi kumaşın ve beyazlığıda gitmedi hala ilk aldığım gibi

Bu konuda neden bildirim geldi bana bilmiyorum Karaca’dan hicbir sey almam. Sitede bir suru sikayet eden kadin var
Ben aldım baya da memnun kaldım ama tabii kimseye zorla al veya alma demem ama kaliteden yana hiç sıkıntı yapamadığımı rahatlıkla söyleyebilirim

Bornoz değil benimki canım nevresim takımı ve narin kumaş o yüzden
Nevresim takımlarımda özdilek. Hatta bir tanesi kıpkırmızı canlı renk. Onlarca yıkamışımdır birşey olmadı. Benim karacadan asla yüzüm gülmedi. Özdilek her zaman en iyisi diye düşünüyorum

X