Myosotis Arvensis Çeyizleri :)))

hepsi zevkle özenle seçilmiş harikalarl.mutlu huzur ve sağlıkklı günlerde kullan hepsini...l

tpiğin hayırlı olsun çeyizine beğenerek baktım Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah :KK16:

Teşekkür ederim, inşallah.. :KK16::KK16:

maşallah çeyizlerin çok güzel canım :nazar: aşkla mutlulukla kullan inş :KK16:

Çook teşekkür ediyorum..:KK16:

aldıkların çok şık çok güzel şeyler ama anlamadığım bu kadar nevresime ne gerek var şaşırdım açıkcası yoksa birazı tek kişilik birazı da çift kişilik mi öyleyse sorun yok ama hepsi çiftse çok gibi geldi bana:KK1:

Tek kişilikleri hatırlamıyorum, bir de onlar var.. :KK1::KK1:
Annem çok hevesli nevresim konusunda. :))
Teşekkür ediyorum.. :))

eşyaların çok güzel bende karacadan bu takımları seçmiştim kullanıyorum çok şık duruyo. tencereler de çok kullnışlı ben hepsinden memnunum. taç bornoz takımı ve noble life kahvaltı takımımız da aynı model. zevklerimiz nerdeyse tamamen aynı :) özellikle yatak örtüsü ve nevresimlerine bayıldım. süper seçimler yapmışsın. güle güle kullanmanı dilerim :nazar: hepsi çok şık ve kaliteli

Ay gerçekten zevklerimiz aynıymış resmen. :))
Çok mutlu oldum.. :))
Güzel durmasına ayrıca çok sevindim, malum hepsi kutuda daha, nasıl durur eder hiç bilmiyorum çok iyi oldu yazdığınız. :))
Teşekkür ederim. :KK16:

Hepsi birbirinden güzel maşallah :) Allah güle güle kullanmayı nasip etsin:nazar:

Amiiin.. :))
Çok teşekkür ediyorum.. :KK16:

hepsi çok güzel canım güle güle kullanırsın inşallah

İnşallah canım, çok teşekkür ediyorum. :KK16:

hepsi zevkle özenle seçilmiş harikalarl.mutlu huzur ve sağlıkklı günlerde kullan hepsini...l

Amiin, teşekkür ediyorum.. :KK16::KK16:

Allah sizlere daha güzellerini versin.. :nazar::nazar::nazar:

myosotisss herşeyin o kadar güzel kiii hangi birine yorum yapsammmm:KK16::KK16:
çok beğendim canımmm güle güle kulanasınnn:KK12:

aaaa senin topiğinmi var kızzz:KK16:dur inceliyorummmmm :KK24::KK24::KK24:

:KK9::KK9::KK9: tencerelerimiz , bornozlarımız , uyku setimiz , sonracığıma zaten borcamlar klasik hep aynı kızzz

hepsi çok güzel ve zevkli canım ALLAH sağlık ve huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah:))

kahvaltı takımına ayrı nevresimlere ayrı bayıldım ne hoş nevresimlerin var öyle :nazar: rabbim huzurla aşkla sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım..

hepsi birbirinden güzel:nazar::nazar: bende nevresimlerin çokluğuna şaşıranlardanım:KK53: Allah hepsini ağız tatlılığıyla kullanmanı nasip etsin

Herşeyin birbirinden güzel maşallah. Allah mutlu, huzurlu kullanmayı nasip etsin inşallah :KK16:

hepsi birbirinden güzel:nazar::nazar: bende nevresimlerin çokluğuna şaşıranlardanım:KK53: Allah hepsini ağız tatlılığıyla kullanmanı nasip etsin

Teşekkür ederimmm... :KK16:
Evet birazcık çoklar. :KK1::KK1:
Herşeyin birbirinden güzel maşallah. Allah mutlu, huzurlu kullanmayı nasip etsin inşallah :KK16:

Amin canım, inşallah.. :nazar:
Teşekkür ederim..:KK16:

X