- 4 Mart 2013
- 623
- 301
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tpiğin hayırlı olsun çeyizine beğenerek baktım Allah huzurla mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah
maşallah çeyizlerin çok güzel canım aşkla mutlulukla kullan inş
aldıkların çok şık çok güzel şeyler ama anlamadığım bu kadar nevresime ne gerek var şaşırdım açıkcası yoksa birazı tek kişilik birazı da çift kişilik mi öyleyse sorun yok ama hepsi çiftse çok gibi geldi bana
eşyaların çok güzel bende karacadan bu takımları seçmiştim kullanıyorum çok şık duruyo. tencereler de çok kullnışlı ben hepsinden memnunum. taç bornoz takımı ve noble life kahvaltı takımımız da aynı model. zevklerimiz nerdeyse tamamen aynı :) özellikle yatak örtüsü ve nevresimlerine bayıldım. süper seçimler yapmışsın. güle güle kullanmanı dilerim hepsi çok şık ve kaliteli
Hepsi birbirinden güzel maşallah :) Allah güle güle kullanmayı nasip etsin
hepsi çok güzel canım güle güle kullanırsın inşallah
hepsi zevkle özenle seçilmiş harikalarl.mutlu huzur ve sağlıkklı günlerde kullan hepsini...l
myosotisss herşeyin o kadar güzel kiii hangi birine yorum yapsammmm
çok beğendim canımmm güle güle kulanasınnn
canım herşeyin çook güzel güle güle kullan <3 nevresim takımlarına bayıldımmmm
aaaa senin topiğinmi var kızzzdur inceliyorummmmm
tencerelerimiz , bornozlarımız , uyku setimiz , sonracığıma zaten borcamlar klasik hep aynı kızzz
Zevklerimiz aynışmış desene. :))))
hepsi çok güzel ve zevkli canım ALLAH sağlık ve huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah:))
kahvaltı takımına ayrı nevresimlere ayrı bayıldım ne hoş nevresimlerin var öyle rabbim huzurla aşkla sağlıkla kullanmayı nasip etsin canım..
inşallah canıımmTeşekkür ederiimmmm..
Amiinnn..
Hepimize nasip eyler inşallah..
hepsi birbirinden güzel bende nevresimlerin çokluğuna şaşıranlardanım Allah hepsini ağız tatlılığıyla kullanmanı nasip etsin
Herşeyin birbirinden güzel maşallah. Allah mutlu, huzurlu kullanmayı nasip etsin inşallah