- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.801
bu işte kılzar.sizce cokmu para vermişim,başka topicte dedilerki çok olmuş.ama dediğim gibi o kadar belliki kaliteli olduğu her halinden.ama işte parsının çoklğu biraz canımı sıktı değiştirsemmi diye tereddütteyim...
Mervecik yeyim şeni ben oy oyy ısırasım geldi yanaklarını:)
bnde papatya buyrunnnnnnnnn
papatya sağol cnm.ya diyorumya problem yaşamamak adın aldım.çünkü cok direttim illaki kırmızı siyah olcak diye.bu arada asker yolu bekliomuşsun ALLAHım sabir versin bende 7 ay önce kavuştum askerime.çok zordur ama su gibi geçer merak etme.
nisanyağmuru cnm tabi sende haklısın.cok pahalı....
içine sındıyse degıstırme artık bence.benım bornoz takımımda 280 felandı sanırım aldıktan snra cok fıyat arastrma zaten içine batar.ben bısey alıyrm snra daha uygununu görunca ah vah edıyrumen ıyısı aldıgın seyı kaldırıp koycaksın baska yere bakmıcaksınn:))
memnun oldumpapatya:)çok severım ben papatyaları beyazları daha cok:)
bnde memnun oldum cnm bnm opuyorumnanaktan
bnde severim papatyaları ..aşkımın papatyasıyımda :kedi::asigim:
papatya sağol cnm.ya diyorumya problem yaşamamak adın aldım.çünkü cok direttim illaki kırmızı siyah olcak diye.bu arada asker yolu bekliomuşsun ALLAHım sabir versin bende 7 ay önce kavuştum askerime.çok zordur ama su gibi geçer merak etme.
...
herkes aşkının bişeyi zaten ben neyi olucam merak ediyorum:roflol::roflol:
h.g. biricik napıyon
hoşgeldin Biriciğim opuyorumnanaktan
anamm kuzuma sende olursun cnm yakında sabret Şeniz
napiyim mesai bitsin die bekliyorum.
6da çıkıyorum.
eve giip bi dinleniyim diyom
hoşbulduk papatyam ama ben demim aşkın kıskanır sonraklava:
sabrediyorum zaten sabreden derviş muradına erermişŞenizŞenizŞenizŞeniz
niye öle dion :çok üzgünüm: kıskanmaz o de sen :1hug:
kaliteli olduktan sonra bide sevdiysem cnm bnde pek pahalı olmadıkça alırım yani...
tşk edrim cnm bnm evt çok zor ama sabredioruz...siz kavuşmuusnz tatlım Allah ım ayırmasın bida :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?