- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.821
amiiiiiiiiiiiiin cnm.uzaklıklar hakkaten sevgileri büyütüyor,özellikle askerlik.hem sevgin büyüyor hem erkeğin büyüyor böyle düşün,hep olumlu düşün...
bende cicilerimden ekliyem birazkaydirigubbakcemile2
amiiiiiiiiiiiiin cnm.uzaklıklar hakkaten sevgileri büyütüyor,özellikle askerlik.hem sevgin büyüyor hem erkeğin büyüyor böyle düşün,hep olumlu düşün...
opuyorumnanaktanben yarın sabah bakarım artık eklediklerine.
hepinize iyi akşamlar kıslar
kendinizie çok dkkat edin.opuyorumnanaktan
bızım sevgıde buyu buyu bı hal oldu 4 yıldır ıstanbul antalya hala buyutuyoz:))
selam kızlarr
yok giyindikçe alışıuyosun cnm rahatsız etmiyo
hatta seksi bi his geliyo :jeyyar::roflol::roflol:
evet kız vardı tangalarım bnm bi kaç tane giyiniyodum ben
bazı pantolonlarda külot izi oluyodu o yüzden :jeyyar::roflol:
Tanga giydiğim zaman popişim üşüyo illa normal giyip atletimi aşağı kadar çekecem yoksa soğuk gelen yerlerden donuyom:roflol:
Biriciğim ya hepside çok güzeller tabakların ve çay tabaklarınn renkleri çok tatlı opuyorumnanaktan
o çaktırmadan değiştrdiğin bardak hangi renkti :roflol:
mavivin değişik bi rengiydi ama kasede var malesef o renkten değiştircektim kasanın tam yanındaydı kız çaktı benidelikafaduldenbende amaaan nolcekki dedim bardaklarda 2 tane mavi var baksana:jeyyar:
slm canım
nasılsın napıyosun
hepsi çok gzl cnm.güle güle kullan benimde ve bu günlük çatal kaşık. takımından ne akla hizmet ettiysem birde gidip iki tane aldım.
çünkü ilk aldığımı unutmuşum 2. öle aldım :)):
olsun ya ii yapmıısn boşver :jeyyar:
iyiyim tatlım napim.
eltimin nişanı var kıyafet diktiriom bugün provam vardı ona gittim makyaj malz. aldım kıyamadım çeyize kaldırdım.evde kullanmaya bişeyim kalmadı ne alsam çeyize saklıyom sonum böle ne olcak bilmem sizde bölemisiniz yaa
şu paletli göz farlarından aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?