A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #1.761
kışın gecelikle üşümez miyiz ki acaba?
ben normal pijama takımıda alıcam yaw
hepte seksi olmam gerekmiyo di mi ama :1closedeyes:
birazda o seksi olsun:dilcikar:
h.g asgd
herkesler gitti cnm sıkıldı
yaa bu grup cok muhabbet ama cok kacırmısım yaaa(( 2010un tombıs gelınlerındenım:)
yaa bu grup cok muhabbet ama cok kacırmısım yaaa(( 2010un tombıs gelınlerındenım:)
hoşbuldum canımm opuyorumnanaktan
ben geldim geciririz can sıkıntını:)
ee naber naptın bugünn sositososito
iş güç filan geçirdik zmnı canımya ne olsun
basından berı cok fazla ya okumaya sondan basladım daha gecelık muhabbetındeyım yanı:)
mrb arkadaşlar bende katılayım aranıza kaydirigubbakcemile2 bi sıcak geldi nedense burası bana opuyorumnanaktan bide bende gelin olcam inş 2010da.nişanlanalı 6 ay olcak neredeyse ama pek bişeycikler alamıyorum işim olmadığından,düğün tarihide belli değil ah ahhh cok dertliyim...üzeirimizdeki kara bulutlar bir türlü gitmek bilmiyor
anladım canım .nisan sen yılbaşında k.validene hediye almayı düşünüyomusun?
canım okıycaksan baştan baslayarak oku istersen geriden gidersen kafan çok karısır.bırde boş zamanlarda oku aklın geride kalmıyo ben öyle yaptım kafam rahat okudum esprılerı daha ıyı anladım ve tabiki koptummm:dance:
cnm alsam iyi olacak sanırım.
k.validem anneme tığ oyalı yazma yaptı.
henüz getirmedi. yani yılbaşı içinmi bilmiyorum.
ama bnmde bişi almam şart gibi geliyo bana
evt ozaman yakaladıgım yerden devam edeyım:) ben antalyadayım nısanlım ıstnbulda evlenınce oraya gtcem 22 mays burda 29 mayıs ıstanbulda dugun olcak bızım hazrlıklar tamam gıbı hıcbıseyı son ana bırakmak ıstemıyoruz maddı olarakda alıp yavastan öduyoruz kı son dkka sıkısmayalım dıye.
hoşgeldin canım :) hayırlı olsun öncelikle öyle ümitsiz olma vardır bir hayır canını sıkma herşey yoluna girer ALLAH ın izniyle sen dua et nişanlınmışsın bizde oda yok daha:gitme:
hadi bakalım 2 kere düğün olcak he hemö buraya gelin geliyomuşsun ..ne mutlu canım çoğunu halletmişsiniz darısı eksikleri bitmeyenlere:Saruboceq:
tabiki öyle düşününce şanslı hissediyrm kendimi.şükürler olsun.ama sende şükret bak.benm kaynımların 3 ay önce düğünleri vardı.herşeyleri hazır.düğünlerine 5 gün kalası kaza yaptılar eltimle.vurdukları çocuk öldü kaynımı hapse attılar.düşünsene eltimin evi var şuan eşyaları döşeli,gelinliği odasının duvarında asılı ama ne evine gidebiliyo nede gelinliğini giyebiliyor.biz şükredelim bence...
tabiki öyle düşününce şanslı hissediyrm kendimi.şükürler olsun.ama sende şükret bak.benm kaynımların 3 ay önce düğünleri vardı.herşeyleri hazır.düğünlerine 5 gün kalası kaza yaptılar eltimle.vurdukları çocuk öldü kaynımı hapse attılar.düşünsene eltimin evi var şuan eşyaları döşeli,gelinliği odasının duvarında asılı ama ne evine gidebiliyo nede gelinliğini giyebiliyor.biz şükredelim bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?